High end ολοκληρωμένος

D

deleted user 10898

Guest
Μπαααα δεν τον νοιάζει αυτό..
Τι είναι άλλωστε ο Υ, class d να φοβάται τα παράσιτα;
Με την διατομή γελάει..
Λες και οι ντε την έχουν μεγαλύτερη...

Reaction score
1.753
IEC inlet socket solderless terminal
WBT 0708 Cu nextgen Binding Posts
Πλἐον ενδεδειγμἐνη σὐνδεση χωρἰς κολλἠσεις.
Δυστυχὠς μεγἀλη αστοχἰα στο AWG (υπερβολικἀ μικρὀ πἀχος καλωδἰου ηχεἰων)

Reaction score
15.469
Τωρα εγω απ' αυτα δε ξερω (ειναι γνωστο) - ουτε και θελω να μπλεχτω σε προσωπικα (καθως βλεπω στην υπογραφη του vet πολλα υπσιλον...), αλλα τη μπαρουφα μου θα τη πεταξω.
Ο ενισχυτης που δειχνει ο CC μου φαινεται ολιγον χυμα-προχειροδουλεια βρε παιδι μου, ενω η ενισχυταρα η δικη μου ποσο τακτικη ειναι ε ?

Παρακαλω θαψτε ελευθερα - με ενδιαφερει - αληθεια ...
:)

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.755
Παιδί μου τα Χάι Εντ τα φτιάχνουν με το χέρι, δεν τα φτιάχνουν στην Κίνα ρομπότ..
Αμ τι νόμιζες;
Και το review όμως θα όφειλε να γράφεται πάντα και με τα δύο χέρια επί του πληκτρολογίου...:roflmao:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.094
Ο ενισχυτης που δειχνει ο CC μου φαινεται ολιγον χυμα-προχειροδουλεια βρε παιδι μου,

Προχειροδουλειά ίσως όχι, αλλά τέλος πάντων, η κατασκευή δεν δικαιολογεί το κόστος. Ναι, αλλά, θα σου πει ο άλλος, ο βαρύς ο χαϊεντάς, στο χάι εντ δεν αγοράζεις κατασκευή, αγοράζεις ήχο και τεχνογνωσία. Οκ, αλλά υπάρχουν και κάτι ενισχυτές χάι εντ με κατασκευή κέντημα. ΚΕΝ-ΤΗ-ΜΑ.
Τέλος πάντων, εγώ δεν έχω καμιά αντίρρηση με την εσωτερική καλωδίωση, που στη μια άκρη, μέσα στο εσωτερικό, η σύνδεση γίνεται με κλιπ των 10 σεντς, και απ' έξω, εκεί που βλέπει το μάτι του πελάτη, έχει κοτσαρισμένο ένα πανάκριβο ποστ της WBT. Έτσι είναι όλοι ευχαριστημένοι, και ο κατασκευαστής που κάνει τη δουλειά του, και ο χαϊεντάς πελάτης, που βλέπει τις μπόρνες της WBT και του τρέχουν τα σάλια.

Το γελοίο είναι όταν βγαίνει ο τάδε χαϊεντάς και ο δείνα χαϊεντορηβγιούερ, και εξαίρουν την υπέροχη ποιότητα κατασκευής, και τον εξαίρετο ήχο των ακροδεκτών της WBT και άλλες τέτοιες ανοησίες. Κι άμα τους πεις ότι από μέσα το καλώδιο είναι συνδεδεμένο με ένα ταπεινό πάμφθηνο κλιπ των 10 λεπτών, γίνεσαι κακός, και γέρος του μάπετ σόου και δεν ξέρω τί άλλο.

Reaction score
15.469
Και το review όμως θα όφειλε να γράφεται πάντα και με τα δύο χέρια επί του πληκτρολογίου...:roflmao:
Και παλι μιλας με γριφους γεροντα
- εξηγουμαι -
εγω γραφω στο πληχτρολογιο με το 'να χερι
(δηλαδη με το 'να δαχτυλο , μεχρι να βρω που 'ναι το καθε γραμμα κτλ.)
ο ρηβιουερ αντε να γραφει με το 'να χερι ... με το αλλο ηντα κανει δηλαδη ?

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.094
Και να σας πω! Ως λέξις, η παιδικότητα ονομάζει καλή έννοια. Για παράδειγμα, λέμε πως αυτός ρε παιδί μου βγάζει μια παιδικότητα σπάνια, έχει καρδιά περιβόλι, είναι καλός άνθρωπος.

Ανάλογες λέξεις με κακή έννοια είναι η μικρόνοια και η μικροπρέπεια. Άντε, να μη λέμε μόνο για χάι εντ, τουπέ και μούρη...

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.166

Επίσης, επειδή το παιδί που ψάχνει για ενισχυτή έχει αυτό εδώ το ηχείο, λέει τίποτα σαν ηχείο, ή είναι πιο μάπα κι από Harbeth; Μήπως το κουράζουμε άδικα;
Άγνωστης προέλευσης ηχείο.
Μονάδες της Audax με πολλά χρονάκια πλέον στην πλάτη τους με το 5,25 aerogel να ξεχωρίζει.
Το 8ιντσο από την φθηνότερη σειρά της, αλλά κακό δεν το λες.

Δεν μου γεμίζει το μάτι για τον εξής λόγο...
Το midbass ανεβαίνει μια χαρά, ώστε να δέσει με ένα tweeter από την καλή της σειρά και να έχεις ένα ωραιότατο τρίδρομο.
Για ποιο λόγο να μπει και το 1,25 ίντσας HD και το Super Tweeter από τους 10-12 KHz, ίσως, και επάνω?
Βέβαια ήταν της εποχής που το S. Tweeter ήταν της μόδας, αλλά μπορεί και να πρόκειται καθαρά για πιασάρικο τετράδρομο.

Last edited:

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.447
'Ισως ήθελε να παίξει με την κατευθυντικότητα και να βελτιώσει τη διασπορά στις υψηλές συχνότητες. Αλλά δύο tweeter μαζί, μάλλον θα υπάρχουν ακυρώσεις και ανισόρροπη απόκριση.

Last edited:

Reaction score
22
Άγνωστης προέλευσης ηχείο.
Μονάδες της Audax με πολλά χρονάκια πλέον στην πλάτη τους με το 5,25 aerogel να ξεχωρίζει.
Το 8ιντσο από την φθηνότερη σειρά της, αλλά κακό δεν το λες.

Δεν μου γεμίζει το μάτι για τον εξής λόγο...
Το midbass ανεβαίνει μια χαρά, ώστε να δέσει με ένα tweeter από την καλή της σειρά και να έχεις ένα ωραιότατο τρίδρομο.
Για ποιο λόγο να μπει και το 1,25 ίντσας HD και το Super Tweeter από τους 10-12 KHz, ίσως, και επάνω?
Βέβαια ήταν της εποχής που το S. Tweeter ήταν της μόδας, αλλά μπορεί και να πρόκειται καθαρά για πιασάρικο τετράδρομο.
Εί
IMG_0855.JPG
IMG_0857.JPG
ναι παλιά ηχεία της ypsilon electronics...Κάπως έτσι είναι και από άλλη γωνία...
Παιδιά πείτε μου αν είναι για πέταμα να μην ψάχνω και ακριβό ενισχυτή να τα οδηγήσει!!!

[DOUBLEPOST=1520876167][/DOUBLEPOST]
Ακριβώς.
Τα παιδία παίζει.

Και το γούφερ μακριά, τιμωρία.
Το γούφερ είναι μακριά από τα υπόλοιπα σε πάρα πολλά ηχεία, συνήθως σε πολύ "high end" υλοποιήσεις που λέτε και εσείς οι "γνώστες"...

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.166
Δίπολο στο mid-bass εε!
Τι εστί ypsilon electronics?
Κάτι παραπάνω γνωρίζεις?
Χωρίς στοιχεία κάνουμε υποθέσεις. Για παράδειγμα δεν γνωρίζω τον τύπο του μεγαφώνου των μεσο-υψηλών, αφού HD-13 υπάρχουν διάφορα, με διαφορετικές αποκρίσεις ψηλά.
Αυτά είχαν ένα ομαλό roll-off μετά τους 14 KHz, αν θυμάμαι καλά, γιαυτό και πρόσθεταν το Super Tweeter.

Reaction score
22
Δίπολο στο mid-bass εε!
Τι εστί ypsilon electronics?
Κάτι παραπάνω γνωρίζεις?
Χωρίς στοιχεία κάνουμε υποθέσεις. Για παράδειγμα δεν γνωρίζω τον τύπο του μεγαφώνου των μεσο-υψηλών, αφού HD-13 υπάρχουν διάφορα, με διαφορετικές αποκρίσεις ψηλά.
Αυτά είχαν ένα ομαλό roll-off μετά τους 14 KHz αν θυμάμαι καλά, γιαυτό και πρόσθεταν το Super Tweeter.
:Oxi δυστυχώς δεν ξέρω τίποτα άλλο. Μόνο το πώς ακούγονται ξέρω, για το οποίο δεν ενδιαφέρετααι κανείς απ'ότι βλέπω, μας αρκούν απλά τα χαρακτηριστικά που ανακοινώνει ο κατασκευαστής ή οι μετρήσεις...

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.166
:Oxi δυστυχώς δεν ξέρω τίποτα άλλο. Μόνο το πώς ακούγονται ξέρω, για το οποίο δεν ενδιαφέρετααι κανείς απ'ότι βλέπω, μας αρκούν απλά τα χαρακτηριστικά που ανακοινώνει ο κατασκευαστής ή οι μετρήσεις...
Βγάλε μια φωτογραφία του πίσω μέρους αν μπορείς.
Γράψε ότι στοιχεία έχεις από τον κατασκευαστή ή κάποια δοκιμή του.

Το θόλου έχει επάνω μια στάμπα.
HD 13 D 34 H γράφει?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
View attachment 91819

Αυτά εδώ, πώς και δεν τα σχολιάζετε;
κογια δεν κανεις για εμπορας......
αμα δεν ζεματηξεις τους πυκνωτες σου πως θα πουλησεις κανα ανταλλακτικο
οσο τις πορνες (με εφυγε το μου)
και εκει σηκωνει μια σειρουλα μεγαλη φουρουτεκες..(furutech)...
.να λες μετα οτι αναβαθμιστηκε με πορνες (παλι μου εφυγε το μου)
με κοροιδιου πεταλουδατες.......
μη σε πω να κουμπωξεις και ενα iec inlet με χαλκο τελουριο........
κΑι αμα τρωγεσαι ακομα αλλαζεις και τα rca....και κουνας το εμποριο......
Με αυτες τι τσιγκουνιες φταξαμε ως εδω........ασε τον κοσμο να ζει την πσεβδεσθη του....
αιλαιωσ

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • n_olympios
    Μαντιναδόρος!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.353
Members
38.301