vlasis
Φωτογράφος!
- Reaction score
- 7.822
Απάντηση: High-End 2010, Μοναχο, 6-9 Μαιου
Καλά ρε ......
(διαλέξτε:
1)Τζούφιε
2)Κρυφογκέι
3)Κουδουνίστρα
4)Τιγκιταγκα)
βιτρίνες φωτογράφιζες;
Που είναι οι Γερμανίδες;
Κοίτα μην κοτσάρεις κανα μουστακαλή κοιλαρά..
Εκτός και αν αυτές είναι η προκάλυψη για την Βλάσσαινα
Δεν πειράζει.Τι τα έχουμε τα ''Καλάμια Beach'';:126:Χεστα Γιωργη.....ουτε ενα εργαλειο της προκοπης δεν ειδαμε.....ειλικρινα ρε φιλε.....εψαχνε να βρει κανενα καλο ο Dolfon και τιποτα.......κατι κουτες ,ξενερωτες με την μπυρα στο χερι ειδαμε που και αυτες ηταν μουφα........ρε που πηγαν οι γνωστες νταβραντισμενες Γερμαναρουδες που ξεραμε???????????????
Ρε συ Βλαση, ποσες ωρες ποσταρες?:111:
Αναρωτιεμαι εαν εχει ξαναγινει τετοια παρουσιαση?
Συγχαρητηρια φιλε!:624:
Πρεπει να εχω 7 ωρες βρε Αντρικο ...αλλα χαλαλι του.....και σου πω και κατι....γουσταρω με χιλια που το μοιραζομαι μαζι σας....ειλικρινα βρε κωλοπαιδα......με συγκινησατε βρε......αι σιχτηρ........σας...........
Βρεθηκαμε μονο το τελευταιο βραδυ και δεν ειχαμε μηχανες μαζι μας.......ηπιαμε βεβαια τις μπυριτσες μας παρεα και φυσικα σχολιασαμε τα εργαλεια που ειδαμε...........Συγχαρητήρια και απο μένα Βλάσση.Καμία φωτο με τους Έλληνες δέν έβαλες...Με τον διαβόλικο και αυτούς...
Εσκασες απο την ζηλια σου εσυ μωρη τρελλοΚερκυραια....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Έμαθαν ότι πάτε και κρύφτηκαν!!!
ΝΑΙ!! ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ!!! ΟΥΦΦΦΦΦ!!!Εσκασες απο την ζηλια σου εσυ μωρη τρελλοΚερκυραια....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εχω λιωσει απο τα γελια........αγορι μου εσυ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΝΑΙ!! ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ!!! ΟΥΦΦΦΦΦ!!!
ειναι της Marten...![]()
Ηχεια της ISOPHON AUDIO