High Fidelity τευχος 21

Reaction score
4.247
Απάντηση: High Fidelity τευχος 21

Παντως στα τεχνικα χαρακτηριστικα δινει οτι το Advance κατεβαινει στα 25Hz με ενα 10ιντσο γουφερ. Νομιζω οτι οι Ναυτιλοι δεν κατεβαινουν τοσο. Γενικα οι τεχνικες προδιαγραφες του ηχειου ειναι παρα πολυ καλες. Απο κει και περα ευαισθησια 89 db με αντισταση στα 6Ω, τι βαθμο δυσκολιας να δινουν για τους ενισχυτες? Δηλαδη πρεπει να παει καποιους σε βαρβατους ενισχυτες, η και με 150-200 βατ εχεις ξεστραγγιζεις το ηχειο?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.386
Αυτό το 10ίντσο με ανυσηχεί.Δεν ξέρω τι εμπειρίες έχουν τα άλλα μέλη αλλά 10 άρι με 200 βατ δύσκολά ξεζουμίζεται.Θέλουν και damping factor μεγάλο αυτά τα μεγάφωνα για να σταματάνε ακαριαία...

audioj

Επαγγελματίας
Reaction score
75

Ισως και αυριο,να εχω απαντησεις στα ερωτηματα (μας) για τα advance.Θα παρω μαζι το ενισχυτακι μου και θα τα ακουσω. Προσωπικα ,αν ισχυουν εστω και σε μικροτερο βαθμο τα γραφομενα του δοκιμαστη,πρεπει ναναι παρα πολυ καλη περιπτωση. Εντυπωση μου κανει μονο,το οτι δεν υπαρχουν στο site της εταιριας,αλλα αυτο ειναι το λιγοτερο.

ΥΓ. Οντως του αλλαξαμε τα φωτα του thread,αλλα...ε,αλλα ετυχε:)

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817
Απάντηση: Re: Απάντηση: High Fidelity τευχος 21

Υ.Γ.1:Το σkίσαμε το thread:108:

Δεν βαριεσαι βρε Γιωργαρε ολοι εδω μεσα αγαπιομαστε ενα πραμα.......δεν θα μας παρεξηγησουν ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!
Γεια σας αδερφιααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817

Βρε vastsar και συ ξενυχτας βρε τρελλακια????????????Ειμαστε παλιοανωμαλαρες καλα λεω εγω,την τρελλα μας και την κορδελα μας!!!!!!!Αντε βρε αμα ανεβω το Πασχα κατα τΑ τΣΑΡΟΥΧΟΜΠΡΑΔΕΡΣ θα τα πουμε απο κοντα βρε μπαγασακο!!!!!!!!
Να ειμαστε ολοι καλα....μονο αυτο το κερατο μου μεσα και θα παρουμε και Advance και Ferrari και lear jet!!!!!!!!!!!!!

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.299
Για να έχουμε να λέμε...
ας στείλει κάποιος ένα μήνυμα στο δοκιμαστή του εν λόγω ηχείου, ή ας πάρει τηλέφωνο, να μας πει πόσα τετραγωνικά μέτρα ήταν το δωμάτιο που πραγματοποιήθηκε η συγκεκριμένη δοκιμή.:126::126::126:
Και μετά συζητάμε για το χαμηλό του...

Να σημειώσω ότι δεν αμφισβητώ καθόλου ότι μπορεί να έχει χαμηλό και με το παραπάνω και μάλιστα και <<καλής ποιότητας>>.

Reaction score
4
Απάντηση: Re: High Fidelity τευχος 21

...... πόσα τετραγωνικά μέτρα ήταν το δωμάτιο που πραγματοποιήθηκε η συγκεκριμένη δοκιμή.:126::126::126:
Και μετά συζητάμε για το χαμηλό του...

Να σημειώσω ότι δεν αμφισβητώ καθόλου ότι μπορεί να έχει χαμηλό και με το παραπάνω και μάλιστα και <<καλής ποιότητας>>.
Αυτό πως υπολογίζεται ;

Φαντάζομαι θα μετράμε όγκο έτσι ;
Με τις αποστάσεις τι γίνεται ;

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.299
Η μεγαλύτερη διάσταση ενός χώρου σε συνδυασμό με το αντίστοιχο μήκος κύματος μας δίνει τη χαμηλότερη συχνότητα που μπορεί να αναπτυχθεί στο χώρο χωρίς πρόβλημα.

Τη σημασία τους έχουν και οι Αξονικοί Ρυθμοί του χώρου.

Reaction score
4.247

Αν δεν κανω λαθος Πετρο, ο χωρος δοκιμων στο περιοιδικο ειναι 20-25 μετρα.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.299
Ναι ο χώρος δοκιμών του περιοδικού είναι το πολύ 20 άντε 22 μέτρα.
Όχι ιδιαίτερα βολικός για μεγάλα ηχεία με βαθύ χαμηλό.

Αλλά αν θυμάμαι καλά παραπλήσιο μέγεθος έχει και ο προσωπικός χώρος του υπογράφοντος το άρθρο.

Reaction score
4.247

Επομενως, οταν γραφεις "και μετα το συζηταμε για το χαμηλο του" τι θελεις να πεις?

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.299
Απλά ότι σε τόσο μικρό χώρο δεν μπορείς να έχεις ασφαλή συμπεράσματα για το χαμηλό ενός ηχείου.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.186
Members
38.426
Νεότερο μέλος
ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΟΞΑΣ