- Reaction score
- 76.338
https://www.avsite.gr/forum/threads/Το-όνειρο-ppg.112015/page-66#post-2255339Τι υψος εχει το βαθρο ? Καμμια 30 ποντους ?
Ο πάγκος μου με μικρά LED φώτα που επηρεάζουν λιγότερο την εικόνα:
https://www.avsite.gr/forum/threads/Το-όνειρο-ppg.112015/page-66#post-2255339Τι υψος εχει το βαθρο ? Καμμια 30 ποντους ?
Ωραιος ! Τι υψος εχει το βαθρο ? Σε τι αποσταση ειναι η οθονη απο την μπροστινη θεση ?Εγώ έχω dedicated και εχω δεύτερη σειρά, δεν είναι καθόλου πρόβλημα, και η θέαση στην πίσω σειρά σε καθηλώνει.... λες και είσαι σινεμά View attachment 118845
Μια που έβαλες πως ακουγεται βάλε και πως δείχνει.
Και ποια ειναι η ''χρυση τομη'' στο υψος της οθονης ?Ωραιος ! Τι υψος εχει το βαθρο ? Σε τι αποσταση ειναι η οθονη απο την μπροστινη θεση ?
Εγώ 40 πόντους έχω κάνει το βάθρο, ο Μάκης νομίζω 25.Ωραιος ! Τι υψος εχει το βαθρο ? Σε τι αποσταση ειναι η οθονη απο την μπροστινη θεση ?
Αφού έχεις JBL πως να μην είσαι σινεμά!Εγώ έχω dedicated και εχω δεύτερη σειρά, δεν είναι καθόλου πρόβλημα, και η θέαση στην πίσω σειρά σε καθηλώνει.... λες και είσαι σινεμά View attachment 118845
Αν δεν σε περιορίζει κάτι και μπορείς να την βάλεις σε όποιο ύψος θες νομίζω 40 50 πόντους είναι τοπ, απο κει ν Και πέρα Περί ορέξεως, όπως σου αρέσει η σε βολεύει!Και ποια ειναι η ''χρυση τομη'' στο υψος της οθονης ?
Στάθη δεν έχει πολύ δουλειά εδώ , είναι χωριάτες! Με κοτόπουλα και πρόβατα ασχολούνται οχι με ταινίες, θα το κλείσω και θα γυρίσω πίσω ΑθήναΑφού έχεις JBL πως να μην είσαι σινεμά!
αντε βαλε μας κανα φωτο update στο νημα σου...View attachment 118846 με επσον 7200, δεν έπαιζε με τίποτα τέτοια μαύρα ο 7200 το απόγευμα πού θα ανοίξω πάλι θα βγάλω απο πολύ κοντά να δεις πως φαίνεται
Τα χαρτομάντηλα είναι για την Αναστασία όταν βλέπεις το TRON: Legacy;Ο πάγκος μου με μικρά LED φώτα που επηρεάζουν λιγότερο την εικόνα:
View attachment 118848
Όχι καλέ. Είναι ένα απο τα ξεχασμένα χριστουγεννιάτικα στολίδια.Τα χαρτομάντηλα είναι για την Αναστασία όταν βλέπεις το TRON: Legacy;
Θα βάλω Τάσο όταν θα αρχίσω να το ξηλώνω, να ενημερώνω την πρόοδο της μεταφοράςαντε βαλε μας κανα φωτο update στο νημα σου...
ωωωωω δηλωση!!!!Θα βάλω Τάσο όταν θα αρχίσω να το ξηλώνω, να ενημερώνω την πρόοδο της μεταφοράς
να εχεις χωρο να βαλεις μια 150αρα περιπου.....τα υπολοιπα δεν ειναι προβλημαΤο μόνο πρόβλημα της ηχοπερατής, είναι
είναι σπουδαία μέρα σήμερα. βγήκε θρίλερ και θα το δούμε με τη γυναικά σε λίγο (βλέπει μόνο θρίλερ)και.......τι διαφορα ειδες ;
Το TRON που έβλεπε το μέλος και του φεύγανε και σταγονίδια απλά πράγματα.Τα χαρτομάντηλα είναι για την Αναστασία όταν βλέπεις το TRON: Legacy;
η Αναστασία ναι....Τα χαρτομάντηλα είναι για την Αναστασία όταν βλέπεις το TRON: Legacy;