home cinema η ηχομπαρα;

Reaction score
404
Ειχα στησει ενα συστημα 5.2.2 αλλα δε με ικανοποιουσε. Ετσι σκεφτηκα να τα αλλαξω ολα.
Ο χωρος ειναι ενα σαλονι 6χ3,5 με την τηλεοραση να ειναι στημενη στο στενοτερο τοιχο και η αποσταση ακροασης-θεασης ειναι στα 4 μετρα. Ο ενισχητης εφυγε και μπηκαν αγγελιες για τα ηχεια αλλα οχι για τα sub ακομα.
Η σκεψη ειναι να παω σε denon 3800 και αγορα 5 kali N8 για αρχη μαζι με τα 2 svs pb1000 που εχω, και αργοτερα να μπουν και τα ατμος.
Η αλλη σκεψη ειναι να παω σε μια καλη ηχομπαρα με sub τυπου sonos η παραπλησια.
Εχω sony bravia 75 και θα μπορουσε να μπει και ενα sony bravia theatre quad.
Ποια ειναι η γνωμη σας;;;
Τυχον αλλες ιδεες;;

Reaction score
2.817
Μην περιμένεις να πιάσει η ηχομπαρα τα kali...
Έχω έχω το στερεοφωνικό για μουσική και μια ηχομπαρα για τα υπόλοιπα μιας και δεν έχω απαιτήσεις για ταινίες κτλ.

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
33.204
Εξαρτάται τι θες. Αν ακούς μουσική άσε την ηχομπάρα στην άκρη. Αν βλέπεις μόνο ταινίες πάρε τα Quad.

Reaction score
404
Μην περιμένεις να πιάσει η ηχομπαρα τα kali...
Έχω έχω το στερεοφωνικό για μουσική και μια ηχομπαρα για τα υπόλοιπα μιας και δεν έχω απαιτήσεις για ταινίες κτλ.
ξεχασα να αναφερω οτι με ενδιαφερει περισσότερο η θεαση ταινιων και λιγοτερο η μουσικη. κατι σα 70/30.

billpeppas

A/V Επαγγελματίας
Reaction score
8.205
Καμμία μα καμμία soundbar δεν θα πλησιάσει ένα home cinema σωστά στημένο και ας αποτελείται από entry-mid-range level ηχεία.

Reaction score
1
Ειχα στησει ενα συστημα 5.2.2 αλλα δε με ικανοποιουσε. Ετσι σκεφτηκα να τα αλλαξω ολα.
Ο χωρος ειναι ενα σαλονι 6χ3,5 με την τηλεοραση να ειναι στημενη στο στενοτερο τοιχο και η αποσταση ακροασης-θεασης ειναι στα 4 μετρα. Ο ενισχητης εφυγε και μπηκαν αγγελιες για τα ηχεια αλλα οχι για τα sub ακομα.
Η σκεψη ειναι να παω σε denon 3800 και αγορα 5 kali N8 για αρχη μαζι με τα 2 svs pb1000 που εχω, και αργοτερα να μπουν και τα ατμος.
Η αλλη σκεψη ειναι να παω σε μια καλη ηχομπαρα με sub τυπου sonos η παραπλησια.
Εχω sony bravia 75 και θα μπορουσε να μπει και ενα sony bravia theatre quad.
Ποια ειναι η γνωμη σας;;;
Τυχον αλλες ιδεες;;
Γιατί δεν σε ικανοποίησε; Αν μπορείς να το περιγράψεις για να βρεθεί το τι χρειάζεσαι. Βέβαια έχε υπ όψη ότι μπορεί να είναι διαφορετικό με το τι θέλεις.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.234
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney