Home Cinema στο "termatogazi''

TERMATOGAZI

Bass!
Reaction score
4.881

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
77.748
Αν μοιάζει με το (πρώην) δικό μου ενισχυτάκι, θα δουλεύει από 12 έως 24V.
Κάνε ότι μου έκανε ο Σάκης, πολύ εύκολο είναι.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.127
Απάντηση: Home Cinema στο "TERMATOGAZI"!

μια βοηθεια οποιος μπορει.
στον κλωνο εχουν αλλαχτει οι 2Χ80mm ανεμιστηρες που εχει με αλλους πιο αθορυβους.
ο θορυβος εχει μειωθει αισθητα ομως θα ηθελα κατι ακομα πιο αθορυβο.
εχετε να μου προτεινετε κατι?
Λοιπόν: Από το αυτό το site, προτείνω ανεμιστήρες Noiseblocker (απλά συγκρίνεις airflow σε cfm και μετά τιμές και διαλέγεις), παίρνεις δύο ρυθμιστικά στροφών (επιλογές 1, 2, 3 και 4) και - αν χρειάζεσαι - cable extensions και είσαι κύριος.

Αυτά χρησιμοποιήσα για να αλλάξω τους ανεμιστήρες στο online UPS και ησύχασε κι αυτό και το κεφάλι μου.

Υ.Γ.: Δεν θυμάμαι ποιο ακριβώς μοντέλο των Noiseblocker πήρα, μπορώ να σου πω το απόγευμα.

Edit: Ουφ! Πήγα κι εγώ να φανώ μια φορά χρήσιμος και μετά πρόσεξα ότι σου απάντησαν ήδη - και ότι οι ανεμιστήρες είναι 24V...

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.059
Απάντηση: Home Cinema στο "TERMATOGAZI"!

Εγω πάλι θα πρότεινα NOCTUA είναι 12v με πολύ καλό airflow, και με πολύ χαμηλό θόρυβο.Τα 24v τα κάνεις εύκολα 12 με μια αντίσταση.

TERMATOGAZI

Bass!
Reaction score
4.881
Re: Απάντηση: Home Cinema στο "TERMATOGAZI"!

Εγω πάλι θα πρότεινα NOCTUA είναι 12v με πολύ καλό airflow, και με πολύ χαμηλό θόρυβο.Τα 24v τα κάνεις εύκολα 12 με μια αντίσταση.
γιαννη ευχαριστω,
ηδη εχω παραγγειλει 2 noctua nf-r8, λογικα αυριο θα ειναι εδω.
ο ενισχυτης εβγαζε 75db θορυβο, μετα την αλλαγη 61db και πιστευω με τους noctua θα πεσω και αλλο.

Reaction score
5.604

Χτες επισκέφτηκα τον Μιχάλη για έναν επανέλεγχο της καμπίνας του σαμπ.

ΑΝΑΚΑΛΩ περί κουδουνίστρας κτλ! Η καμπίνα πλέον δεν κάνει κιχ. Ψευδαίσθηση ήταν ότι υπήρχαν τριγμοί εσωτερικά, όλα μεταδίδονταν από τις ακίδες προς το εσωτερικό της καμπίνας και δημιουργούνταν αυτή η εντύπωση. Έγιναν όλα τα τεστ, με κλειστά όλα τα κανάλια πλην του σαμπ, σε ακραίες στάθμες τόσο σε μουσική όσο και απαιτητικές σκηνές ταινιών.

Reaction score
5.604

Ο Tsakiridis Atlas καταφέρνει και σηκώνει όλο το βάρος του κλώνου.

Reaction score
5.604
Με την ευκαιρία ας ανεβάσω και μερικές καλύτερες φωτογραφίες του χώρου, που έβγαλα χτες.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.133
Members
38.412
Νεότερο μέλος
FotisLam