- Reaction score
- 79.823
ναι αλλά μετά θα υπολειτουργεί το παιδί...δεν το λυπάσαι?εγω χρειαζομαι δευτερο , εσυ εχεις μικρο παιδι , υπολειτουργει το καημενο.
το έχει κάνει στέκι εκείνο το σημείο...
ναι αλλά μετά θα υπολειτουργεί το παιδί...δεν το λυπάσαι?εγω χρειαζομαι δευτερο , εσυ εχεις μικρο παιδι , υπολειτουργει το καημενο.
αφτό!Υπάρχει και η λύση των 8 πρεσόνους βεβαια.
Νομίζω βιάστηκες ,καλύτερα θα ήταν 2 pb-4000 που βολεύονται πιο εύκολα.
Υπάρχει και η λύση των 8 πρεσόνους βεβαια.
Μπα ούτε καν , ο 5200 παει κάθε μέρα πουτάνες απο τα ρέστα γ@μάει απο μόνος του.Στάθη πούλα τη μηχανή ρε βάλε και μερικά φράγκα από την προίκα σου να πάρεις και συ έναν τρίνοβ.......Τα αλάνια από σαλονίκη έχουν ανέβει 3-4 λέβελς πάνω ναούμ
Ιδιο σχεδον μεγεθος εχουν.Νομίζω βιάστηκες ,καλύτερα θα ήταν 2 pb-4000 που βολεύονται πιο εύκολα.
Χαχαχα κλαίω...Μπα ούτε καν , ο 5200 παει κάθε μέρα πουτάνες απο τα ρέστα γ@μάει απο μόνος του.
Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιθες φωτό και από αυτό ε?
Ελιωσα.............Μπα ούτε καν , ο 5200 παει κάθε μέρα πουτάνες απο τα ρέστα γ@μάει απο μόνος του.
Που εχεις κροςς;Νομίζω ότι χαρακτηριστικό όλων των pb είναι αυτό ή παίζει ρόλο ο χώρος? Όσο και να δυναμώσω το 13αρι απλά δημιουργεί βαβούρα και όχι midbass. Για να έχω midbass τσιμπάω στα klipsch 3-4 db 60 με 120hz
View attachment 130318
80 front και 90 όλα τα υπόλοιπα.Που εχεις κροςς;
Αρα στο σαλονι μου που ειναι εντελως αφροντιστος χωρος (και πολυκατοικιας διαμερισμα) ετσι και βαλω και το δευτερο θα γινει το ελα να δεις.Οσο το δοκιμαζω και το ακουω , τοσο πιστευω οτι ειναι overkill για οποιοδηποτε κοινο αφροντιστο σαλονι.
Για να ακουσω σωστα πρεπει να χαιδευεται , απο εκει και πανω μπουμαρει και "βρωμιζει" ο χωρος.
Τριζουν και ακουγονται διαφορα.
Δεν μπορω μετα απο το πως ακουω μεσα να ακουσω μουσικη σπιτι , ισως καμμια σειρα η καμμια "χαλαρη" ταινια.
Για να μην παρεξηγηθω το sub ειναι παρα πολυ καλο, ο χωρος μου ειναι παρα πολυ χαλια και δεν ειμαι διατεθειμενος να ασχοληθω και με αυτον .
Κοψτα στα 30hz ψηλα βαλε να παιζουν μονο τα sub και πανε στην εισοδο να δεις πως θα βγουν ολοι σαν τα ποντικια.Αρα στο σαλονι μου που ειναι εντελως αφροντιστος χωρος (και πολυκατοικιας διαμερισμα) ετσι και βαλω και το δευτερο θα γινει το ελα να δεις.
Για ηχομπαρα με βλεπωΔωστο στον ντιμιφουτ και πάρε με τα ρέστα πρισονους
Αυτό να κάνεις.Για ηχομπαρα με βλεπω
Θα δοκιμασωΔοκίμασες ταπωμένο Μιχάλη;