- Reaction score
- 3.949
Θόλωσε ο φακός απο την συγκίνηση?
Καλορίζικο!!!!!!!!!!!!View attachment 130140
Ηρθε και το δικο μου...
[DOUBLEPOST=1560959564][/DOUBLEPOST]Αντε μπας και κουνηθουμε
7 αλλα δεν χωρανε ολα σε μια φωτο, ειναι γυρω γυρω ολα στην μεση ο βλαμμενοςδηλαδη τωρα ποσα σαμπ εχεις,εχω χασει το μετρημα με σενα πχια! δε τα βγαζεις και μια-δυο φωτο ολα μαζι;;
Το s10+ μου κανει κατι τετοια που και πουΘόλωσε ο φακός απο την συγκίνηση?
βγαλε 2 πανοραμα!!!7 αλλα δεν χωρανε ολα σε μια φωτο, ειναι γυρω γυρω ολα στην μεση ο βλαμμενος
[DOUBLEPOST=1560965371][/DOUBLEPOST]
Το s10+ μου κανει κατι τετοια που και που
Θα γινει δοκιμη στο σπιτι πρωτα και μετα μεσα .βγαλε 2 πανοραμα!!!
Καλοριζικο το νεο sub.View attachment 130140
Ηρθε και το δικο μου...
[DOUBLEPOST=1560959564][/DOUBLEPOST]Αντε μπας και κουνηθουμε
Καλοριζικο το νεο sub.
Εφτασε κι εμενα το δευτερο αλλα θα παραμεινει κλειστο για καιρο ακομη.
θες φωτό και από αυτό ε?
Νομίζω ότι χαρακτηριστικό όλων των pb είναι αυτό ή παίζει ρόλο ο χώρος? Όσο και να δυναμώσω το 13αρι απλά δημιουργεί βαβούρα και όχι midbass. Για να έχω midbass τσιμπάω στα klipsch 3-4 db 60 με 120hzτοποθετηθηκε το sub σε μια γωνιτσα στο σπιτι ,
μολις το ειδε η γυναικα ενθουσιαστηκε :
-"τι ειναι αυτη η γκουμουτσα? "
-"ποιο?"
-"αυτο το πραγμα , εδω θα μεινει?"
-εεεεε θα δουμε , θα γινουν δοκιμες και εδω και μεσα "
γενικα για τοποθετηση σε σαλονι ειναι λιγο αβολο , ειναι και μακρυ και ψηλο (βεβαια πριν το ανοιξω το φανταζομουν μεγαλυτερο), ειναι πιο μικρο απο τα re .
πολυ ωραια και μελετημενη συσκευασια βγαινει απο το κουτι ευκολα και χωρις να καταστρεφεται το κουτι .
το εβαλα να παιξει αρυθμιστο γνωστα ποιοτικα κομματια απο την συλλογη του dimifoot , oπως kendrick lamar και schoolboy q.
o χωρος ειναι 80 τμ και χωριζει απο μια απλη εσωτερικη πορτα με τον πανω οροφο αλλα τον γεμιζει χαμηλα , το sub εχει παρα πολλη δυναμη αλλα σε σημειο που χρειαζεται πολυ φροντισμενο χωρο για να αποδωσει οπως πρεπει , στο σαλονι μου ακουγεται μια βαβουρα και "βρωμια" οταν ανεβαινουν οι εντασεις .
το εκοψα στα 60 hz και καθαρισε λιγο αλλα γενικα το συγκεκριμμενο sub δεν εχει mid bass, χρειαζεται main με midbass η συνδυασμο sub οπως εχω και μεσα , ειναι σαν να ακουω tweeter και δονησεις ολα τα αλλα χανονται.
περιμενω απο εβδομαδα να ερθει και ο πιονερο 503 μηπως και στρωσει λιγο τα πραγματα.
τοποθετηθηκε το sub σε μια γωνιτσα στο σπιτι ,
μολις το ειδε η γυναικα ενθουσιαστηκε :
-"τι ειναι αυτη η γκουμουτσα? "
-"ποιο?"
-"αυτο το πραγμα , εδω θα μεινει?"
-ΝΑΙ ΡΕ! και θα μπει και δεύτερο...είναι ο ΝΟΜΟΣ "
Ναι ο χώρος επιτρέπει μιντ μπας στα κλιπς γιατί τα φοβάται....Νομίζω ότι χαρακτηριστικό όλων των pb είναι αυτό ή παίζει ρόλο ο χώρος? Όσο και να δυναμώσω το 13αρι απλά δημιουργεί βαβούρα και όχι midbass. Για να έχω midbass τσιμπάω στα klipsch 3-4 db 60 με 120hz
View attachment 130318
δωσε το dayton που κρυβεται ευκολα να μην παιδευομαι...
ανταλλαγή με svs ?δωσε το dayton που κρυβεται ευκολα να μην παιδευομαι...
εγω χρειαζομαι δευτερο , εσυ εχεις μικρο παιδι , υπολειτουργει το καημενο.ανταλλαγή με svs ?