- Reaction score
- 4.138
Θόλωσε ο φακός απο την συγκίνηση? 
Καλορίζικο!!!!!!!!!!!!View attachment 130140
Ηρθε και το δικο μου...
[DOUBLEPOST=1560959564][/DOUBLEPOST]Αντε μπας και κουνηθουμε
7 αλλα δεν χωρανε ολα σε μια φωτο, ειναι γυρω γυρω ολα στην μεση ο βλαμμενοςδηλαδη τωρα ποσα σαμπ εχεις,εχω χασει το μετρημα με σενα πχια! δε τα βγαζεις και μια-δυο φωτο ολα μαζι;;![]()
Το s10+ μου κανει κατι τετοια που και πουΘόλωσε ο φακός απο την συγκίνηση?![]()
βγαλε 2 πανοραμα!!!7 αλλα δεν χωρανε ολα σε μια φωτο, ειναι γυρω γυρω ολα στην μεση ο βλαμμενος
[DOUBLEPOST=1560965371][/DOUBLEPOST]
Το s10+ μου κανει κατι τετοια που και που
Θα γινει δοκιμη στο σπιτι πρωτα και μετα μεσα .βγαλε 2 πανοραμα!!!![]()
Καλοριζικο το νεο sub.View attachment 130140
Ηρθε και το δικο μου...
[DOUBLEPOST=1560959564][/DOUBLEPOST]Αντε μπας και κουνηθουμε
Καλοριζικο το νεο sub.
Εφτασε κι εμενα το δευτερο αλλα θα παραμεινει κλειστο για καιρο ακομη.
Νομίζω ότι χαρακτηριστικό όλων των pb είναι αυτό ή παίζει ρόλο ο χώρος? Όσο και να δυναμώσω το 13αρι απλά δημιουργεί βαβούρα και όχι midbass. Για να έχω midbass τσιμπάω στα klipsch 3-4 db 60 με 120hzτοποθετηθηκε το sub σε μια γωνιτσα στο σπιτι ,
μολις το ειδε η γυναικα ενθουσιαστηκε :
-"τι ειναι αυτη η γκουμουτσα? "
-"ποιο?"
-"αυτο το πραγμα , εδω θα μεινει?"
-εεεεε θα δουμε , θα γινουν δοκιμες και εδω και μεσα "
γενικα για τοποθετηση σε σαλονι ειναι λιγο αβολο , ειναι και μακρυ και ψηλο (βεβαια πριν το ανοιξω το φανταζομουν μεγαλυτερο), ειναι πιο μικρο απο τα re .
πολυ ωραια και μελετημενη συσκευασια βγαινει απο το κουτι ευκολα και χωρις να καταστρεφεται το κουτι .
το εβαλα να παιξει αρυθμιστο γνωστα ποιοτικα κομματια απο την συλλογη του dimifoot , oπως kendrick lamar και schoolboy q.
o χωρος ειναι 80 τμ και χωριζει απο μια απλη εσωτερικη πορτα με τον πανω οροφο αλλα τον γεμιζει χαμηλα , το sub εχει παρα πολλη δυναμη αλλα σε σημειο που χρειαζεται πολυ φροντισμενο χωρο για να αποδωσει οπως πρεπει , στο σαλονι μου ακουγεται μια βαβουρα και "βρωμια" οταν ανεβαινουν οι εντασεις .
το εκοψα στα 60 hz και καθαρισε λιγο αλλα γενικα το συγκεκριμμενο sub δεν εχει mid bass, χρειαζεται main με midbass η συνδυασμο sub οπως εχω και μεσα , ειναι σαν να ακουω tweeter και δονησεις ολα τα αλλα χανονται.
περιμενω απο εβδομαδα να ερθει και ο πιονερο 503 μηπως και στρωσει λιγο τα πραγματα.
τοποθετηθηκε το sub σε μια γωνιτσα στο σπιτι ,
μολις το ειδε η γυναικα ενθουσιαστηκε :
-"τι ειναι αυτη η γκουμουτσα? "
-"ποιο?"
-"αυτο το πραγμα , εδω θα μεινει?"
-ΝΑΙ ΡΕ! και θα μπει και δεύτερο...είναι ο ΝΟΜΟΣ "
Ναι ο χώρος επιτρέπει μιντ μπας στα κλιπς γιατί τα φοβάται....Νομίζω ότι χαρακτηριστικό όλων των pb είναι αυτό ή παίζει ρόλο ο χώρος? Όσο και να δυναμώσω το 13αρι απλά δημιουργεί βαβούρα και όχι midbass. Για να έχω midbass τσιμπάω στα klipsch 3-4 db 60 με 120hz
View attachment 130318
δωσε το dayton που κρυβεται ευκολα να μην παιδευομαι...
ανταλλαγή με svs ?δωσε το dayton που κρυβεται ευκολα να μην παιδευομαι...
εγω χρειαζομαι δευτερο , εσυ εχεις μικρο παιδι , υπολειτουργει το καημενο.ανταλλαγή με svs ?![]()