susano lx90
Professional Home Cinema
- Reaction score
- 5.129
fixedΤότε την έχεις καλη!![]()
fixedΤότε την έχεις καλη!![]()
Εεε μα, στο είπασωστος, τοψαξα, .......η φουφαλα 150" σε 240/1 .....παιρνει σωβρακκα !!!!!
....η Μητσος τα ιδια 137
![]()
Ευχαριστώ ΚωστήΝοικοκύρης άνθρωπος, η ηλεκτρική σκούπα είναι συνεχώς φάτσα κάρτα, και το δάπεδο μονίμως καθαρό, εύγε νέε μου!![]()
Σε ευχαριστώ ολντι!susano lx90 τα σεβη μου ! Ειστε ο αρχηγος των ατακτων !![]()
Σε ευχαριστώ Τάσο !κ εκει που λες ο susano ηρεμησε στρωθηκε στο νησι του και ολα καλα....ναι καλα...σιγοβραζει και μετα παρτα ολα!
δεν ειναι σαν το daharis που μονο πεταγετε σαν @#$%^& και σχολιαζει!![]()
Ευχαριστώ ΜιχάληΜπράβο και πάλι για την δουλειά που κάνεις.
Είσαι άντερ κονστράξιον.
Ελληνιστί under construction.
View attachment 144083
View attachment 144084
Το ύφασμα της οθόνης είναι το ίδιο με της προηγούμενης, το πλαίσιο τής οθόνης είναι σανίδα 9cm και είναι ξύλο πεύκο , η προηγούμενη της είχα πλαίσιο 12,5cm ήταν λίγο παραπάνω φαρδύ απο τι έπρεπε, αυτής είναι Πιο σωστό και μού αρέσει πιο πολύ!θελω να δω οθοναρα λεμε!!! καλο θα ηταν και καποιες κοντινες ληψεις για το υλικο και πως την εφτιαξες.![]()
θα ελεγα οτι θελει λιγο πιο ψηλα με βαση το υψος οθονης .....αλλα οκ αν σε ικανοποιειΗ οθόνη μπήκε μόλις 35cm από το πάτωμα συν την εξέδρα πού είναι 12 cm και αυτό έφερε ένα πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα κινηματογραφικό,!
Τα μάτια του θεατή είναι λίγο Πιο πάνω από την μέση της οθόνης στην μπροστά σειρά και στην πίσω λίγο πριν το τελείωμα της οθόνης.
εγώ τελικά άλλαξα γνώμη....
.....δεν θα σου τον κατουρήσω. τον χώρο....
θα ρθω να σου τραβήξω μλκία![]()
άντε βάλε και τα άλλα!![]()
Κώστα είναι ένα ύφασμα πού δεν έχει μάρκα κτλ το έχω παρουσιάσει και παλιά, μπορεί να βγάλω για πούλημα την πάλια οθόνη, όχι Κώστα το ύψος είναι τέλειο μαζι με το ύψος των ηχείων και την θέση ακροάσεις εχουν δέσει ολα μαζί σαν Έναποιο υφασμα ειναι ?
Post automatically merged:
θα ελεγα οτι θελει λιγο πιο ψηλα με βαση το υψος οθονης .....αλλα οκ αν σε ικανοποιει
ελα6 εσύ κ θα σού έχω δύο κορμιά διιμετρα