- Reaction score
- 82.483
μπράβο ρε Στεφ.....
Σε ευχαριστώ Χαρούλη ήθελα να πωμπράβο ρε Στεφ.....![]()
Thanks αγόριFull Respect
![]()
Ναι Ναι έτσι, Την πλησίασα,
Πολύ εδώ μέσα, όταν ήμουν Αθήνα είχα χρησιμοποίηση τέτοιο+ να δεις ποιος ειχε κανει maskin σε ΗΤ με αυτο .
αυτο που λεε ο δημητρης, ειχε δλδ, αλλα πολυ ακριβο, 20 ευρω το κομματι με δισαταση 45χ1 μετροναι, απο καποιον εδω το τσιμπησα το κολπο - νομιζω ο Κυριακος (αυτος με το πσαρι στο αβαταρ) ... θελει λεει νερο + σιδερο μετα για να ισιωσει... και τελευταια εχει πεσει πολυ η πχοιοτητα του υλικου.. το τελευταιο μισο μετρο ειναι πολυ χαλια τυλιγμενο και κανει νερα.. δεν ξερω αν με το νερο+σιδερο φτιαχνει..γιατι το εχω χρησιμοποιήσει σε σημεια που δεν φαινονται πολυ (και ειναι σε μηδαμινο φωτισμο..
δεν το εχει πλεον δημητρη, το σταματησεΕχει καλύτερο στο praktiker
Πήρα προχτές, για να ντυσω τα σκαλοπάτια μετά από σύσταση σας, καλό ήτανδεν το εχει πλεον δημητρη,
... με 20 ευρο αγοραζω ανιμαλ πριντ υφασμα γουνα 4-5 μετρα x1 !!20 ευρω το κομματι με δισαταση 45χ1 μετρο
ναι καλο ειναι αλλα ακριβο, τι να πω, καιρο δεν το εχει 2χρονια τωρα, η θα μου ειπε ψεματα ο υπαλληλος, η θα το ξαναεφερε, τι να πωΠήρα προχτές, για να ντυσω τα σκαλοπάτια μετά από σύσταση σας, καλό ήταν
10 euroναι καλο ειναι αλλα ακριβο, τι να πω, καιρο δεν το εχει 2χρονια τωρα, η θα μου ειπε ψεματα ο υπαλληλος, η θα το ξαναεφερε, τι να πω
μου έχει κολλήσει η εικόνα να
πως το παθες?10 euro
Να ήταν 10? Έχουν περάσει 3 χρόνια πού το είχα αγοράσει, θυμάμαι είχα δώσει 20€, μάλλον είχα πάρει δύο10 euro