Decembered
Μαϊμού
- Reaction score
- 43.403
.. manificent !
Αν και δεν νομίζω γιατί πιο κάτω τα Έχω πιάσει μαζί με άλλα καλώδια με δεματικο και στηρίζονται Πάνω στα αλλα, αλλά θα το τσεκαρω, σε ευχαριστώ για την παρατήρηση κ για τα καλά σού λόγιαΜπράβο πολύ ωραία όλα. !!!Ζηλευτά.
Μια μικρή παρατήρηση. Τα hdmi να μη σηκώνουν το βάρος. Μπορεί να το έχεις σκεφτεί, απλά λέω τι φένεται στη φωτό.
Αναμένουμε φωτογραφικό υλικό
... φτου φτου το ματιασαν, αν και μιλαμε για παρελθοντικο χρονο...welcome back!Υπήρξε στραβή με την οθόνη![]()
για κανε ζουμ ...εκει πως το εχεις μονταρει.. εχω κατι στομαγνήτες νεοδυμιου
να τα και τα see through !!!!!!!
Με πήραν τηλ από εταιρεία " σειρήνα " θέλουν να νοικιάσουν το χώρο για γυρίσματαθέλω να ρθω και να κυλιστώ στο μαύρο προβατάκι με 10 brazzerοπούτ@να![]()
![]()
Γιωργο τελικα ειχε τελωνιοΤι έγινε με την οθόνη;
Χαρουλι αν χρειαστουν ατομο να κρατα το μικροφωνο να ριξω τηλ?
Για ταβάνι δεν θα συνιστούσα, μην σού έρθει τίποτα στο κεφάλι εκτός αν βάλεις πολύ μεγάλους και για να απόδοση τα μέγιστα ο μαγνήτης θέλει να κολλά σε επιφάνεια με πάχος 3 χιλιοστά και πάνω... σε ευχαριστω susano, my thoughts exactly, αν ακολουθησεις το λινκ πιο πανω, κρατανε οντως καλα ? ( τα θελω για διαχυτες στο ταβανι.. )
Εγώ έφερα τα 2 arendal. Τίποτα.Γιωργο τελικα ειχε τελωνιο
Υ.Γ οποιος παραγγηλει τιποτα απο νορβηγια να ξερει οτι εχει τελωνιο
δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που αναλαμβάνουν εκείνοι τα δωρεάν μεταφορικά.
τι εγινε γιατι ετσι???????
Δεν νομίζω να παίζει ρόλο, τεσπα, τι συζητάμε τώρα έγινε το κακόδεν ξέρω αν παίζει ρόλο που αναλαμβάνουν εκείνοι τα δωρεάν μεταφορικά.
Μαλλον dropship από Κίνα..?
τι εγινε γιατι ετσι???????