Honda CRF300L

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
56.963
Τώρα,το crf είναι και αερόψυκτο,είναι και λίγα τα άλογα αλλά ok,τα έχεις κατά νου αυτά σίγουρα.
Υδροψυκτο είναι το crf, το XR που έχω είναι αερόψυκτο, το καλοκαίρι μεσα στη πόλη βογκάει το δόλιο, πέφτει η ιπποδύναμη και γίνεται νωχελικό.

Timaras

Reaction score
2.178
Έχεις δίκιο,λάθος μου.
Έτσι όπως το είδα μου φάνηκε πως δεν είχε ψυγείο!

Reaction score
6.036
Οδήγησα cb650r
Μου άρεσε υπερβολικά και ας ήταν 5τιας
1.92 1112 κιλά
Χαχα
Cf 450 διαιτιας τι Μονομπρατσο
Απίστευτο πως χώνεται ανάμεσα στα αυτοκίνητα από σταματημένος μέχρι εν κίνηση κάθετα και οριζόντια όταν είναι σταματημένα
Υπόψιν δεν χωράω κ παιδεύομαι να βρω μαρσπιέδες για να βάλω πρώτη
Τρομερή τρίτη τέταρτη ταχύτητα
Μη. Πάρεις adv 350 Honda
απλά όμορφο
Τίποτα άλλο
Κοπανιούνται όλοι για tracer
Το είχα και δεν μου άρεσε
Σε σχέση με ktm smt 990 πολύ υποδεέστερο σε αίσθηση τιμόνι στρίψιμο κλπ
Θα ήθελα να οδηγήσω cb 500x

Reaction score
26.471
βλαχο αν σε δω με σκούτερ , θα σε κράξω από δω μέχρι τον Κίσσαβο

Reaction score
1.067
Αν έπεσε το μάτι σου στο nx500 και σ' άρεσε σημαίνει ότι δε θα έλεγες όχι στην κατηγορία αυτή. Εάν ναι, παρατάς το honda και κοίταξε voge ds525x και cfmoto 450 mt. Σε αυτά τα δύο κατέληξα εγώ ως τα καλύτερα της κατηγορίας,εφόσον θέλουμε και αστική μετακίνηση, και τελικά πήρα το voge γιατί αυτό μου άρεσε στο μάτι. Παναλαφρο, το κουμαντάρω σαν παπάκι (είμαι 1.70 σε ύψος), κινητήρας διαμάντι, ανάρτηση διαμάντι, φρένα διαμάντι. Και άμα γουστάρεις, ευχαριστιεσαι και στροφιλικια. Το μόνο που θα σου ζητήσει είναι μια αλυσίδα. Η εργοστασιακή είναι το μόνο μελανό σημείο της μηχανής.

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.660
στο εγγυωμαι ουτε μια στο εκατομμυριο να παρει ετσι με μειον 20 το σαπιδι αυτο.............
Εγώ αμφιβάλλω αν γυρίζει το κλειδί στο διακόπτη, (εκ πείρας, από τον μεγάλο παγετό του 2001). Εν πάση περιπτώσει, το παιδί έστησε ένα βίντεο που δείχνει έναν κόσμο τελείως διαφορετικό από τον δικό μας. Και εντάξει, τί πα' να πει σαπίδι, 6 χιλιάρικα έχει, μια χαρά. Όχι σαν αυτό εδώ, που το χρεώνουν όσο έχει το mt-09 επειδή έχει ντουλάπια.

Μπρετς, αν εξακολουθεί να παραείναι μαλακό το μοντέλο του 2025, δες το DR-4s, που έχει ρυθμιζόμενη ανάρτηση μπρος - πίσω. Εντάξει, δυό χιλιάρικα παραπάνω. Δεν είναι παπί, αλλά ούτε και αγελάδα με βαλίτσες και φώτα.

Last edited:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
56.963
βλαχο αν σε δω με σκούτερ , θα σε κράξω από δω μέχρι τον Κίσσαβο
Να σε πω την αλήθεια, τώρα στα γεράματα θα γούσταρα ένα σκούτερ, δεν βρέχονται τα ποδάρια και τις κρύες μέρες του χειμώνα βάζεις και κουβέρτα. :biggrin:
Μηχανάκι με κουβέρτα... Με κουβέρτα μωρέ!! :lolsign:
Εδώ είσαι, μην το ψάχνεις. 2 σε 1

View attachment 388605
9 χρόνων είχα αυτό, κίτρινο όπως στη εικόνα,

1000014614.jpg
12 χρονών πήγα στη Θεσσαλονίκη από τη Λάρσα, χειμώνα, χωρίς κατάλληλο εξοπλισμό, πήγα και γύρισα στο καπάκι επειδή αν το μάθαιναν οι γονείς, ακόμα θα έτρωγα ξύλο. Το πρώτο μου μεγάλο ταξίδι με μηχανάκι, ένιωσα λες και πήγα στο φεγγάρι :roflmao:

Last edited:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.400
Members
38.694
Νεότερο μέλος