HUMAX 2000 HD! Οι πρώτες εντυπώσεις!

Reaction score
3
ΣΩΚΡΑΤΗΣ Τ. said:
Επειδή δεν έχω πρόσβαση στο link που έχεις βάλει για τον programmer λόγω φίλτρων από την Τράπεζα,μήπως σου είναι εύκολο να γράψεις την τιμή;
Eυχαριστώ πολύ
Ο Γερμανός τους το πουλάει €79 (συν βέβαια τα μεταφορικά κλπ)

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
ΣΩΚΡΑΤΗΣ Τ. said:
Επειδή δεν έχω πρόσβαση στο link που έχεις βάλει για τον programmer λόγω φίλτρων από την Τράπεζα,μήπως σου είναι εύκολο να γράψεις την τιμή;
Eυχαριστώ πολύ
85 Ευρώ στην Ελλάδα σε εξειδικευμένα καταστήματα αλλά δεν υπάρχει stock μέχρι το τέλος της εβδομάδας...

Reaction score
3
Να προτιμήσουμε τον Ελληνα, τότε. Εχεις καμμιά ιδέα ποιός θα μπορούσε να το πουλάει?

Reaction score
1
ezervoud said:
Να προτιμήσουμε τον Ελληνα, τότε. Εχεις καμμιά ιδέα ποιός θα μπορούσε να το πουλάει?
www.satstudio.gr
στον πειραια
αιτωλικου 119
πρεπει να εχει κ αλλα 8)

αν θεωρειται διαφημιση σβηστε το :)

Reaction score
3
Δεν μου φάνηκε σαν διαφήμιση. Οταν μπαίνεις στο site τους μετά την ολοκλήρωση του flash intro, βγάζει μήνυμα "κλειστό". Τι σημαίνει άραγε αυτό ότι είναι κλειστά για μεσημέρι? :?

Reaction score
3
NikosR said:
ezervoud said:
www.satstudio.gr
στον πειραια
αιτωλικου 119
πρεπει να εχει κ αλλα 8)

Είναι κοντά στο Παπαστράτειο? Νομίζω θα σε εκτιμήσω περισσότερο, εκτιμώ τις περιοχές που συχνάζεις 8)

Reaction score
6
Πάρτε τον πρώτα κανένα τηλέφωνο, γιατί είναι και δύσκολος να τον πετύχεις (τον satstudio εννοώ....), βρίσκεται στο μαγαζί (αν τον πετύχετε) από 9:00 μέχρι 13:00....!!!! :shock:
Αυτές είναι δουλειές...... :lol:

Και εμείς δουλεύουμε 8ωρο (δηλαδή 9ωρο).....
:(

Reaction score
1
deliol said:
Πάρτε τον πρώτα κανένα τηλέφωνο, γιατί είναι και δύσκολος να τον πετύχεις (τον satstudio εννοώ....), βρίσκεται στο μαγαζί (αν τον πετύχετε) από 9:00 μέχρι 13:00....!!!! :shock:
Αυτές είναι δουλειές...... :lol:

Και εμείς δουλεύουμε 8ωρο (δηλαδή 9ωρο).....
:(
ασε που περνας απ εξω και δεν το βλεπεις το μαγαζι
ουτε ταμπελα δεν εχει
ενα φυλλο χαρτι Α4 κολλημενο στην πορτα γραφει satstudio :D

Reaction score
3
Ρε παιδιά, καλά τα λέτε, αλλά όταν μπαίνεις στο site του μόνο ένα "Κλειστό!" βλέπεις, ούτε τηλέφωνο ούτε τίποτα.
Μήπως, τον άνθρωπο, αντί να τον ζηλεύετε, είναι να τον λυπάστε?

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
NikosR said:
ezervoud said:
www.satstudio.gr
στον πειραια
αιτωλικου 119
πρεπει να εχει κ αλλα 8)

Δώσε ένα τηλέφωνο στον λαό...

Μπας και το πάρουμε σήμερα...

Reaction score
1
Χρήστος Ακρατόπουλος said:
NikosR said:
ezervoud said:
www.satstudio.gr
στον πειραια
αιτωλικου 119
πρεπει να εχει κ αλλα 8)

Δώσε ένα τηλέφωνο στον λαό...

Μπας και το πάρουμε σήμερα...
δεν εχω τηλεφωνο αλλα εχει διαφημιση στα περιοδικα
αν εχετε κανενα θα το βρειτε
αλλοιως θα κοιταξω το απογευμα

Reaction score
0
Καλημέρα σε όλους.

Ξέρει κάποιος αν ο συγκεκριμένος δεκτης μπορεί να κάνει διαχειριση του μοτερ κινητού πιάτου μέσω disecq (για την περίπτωση που κάποιος έχει συνδέσει και κινητό και σταθερό πιάτο σε disecq 2 σε 1).

Ευχαριστώ

Reaction score
3
Παιδιά, παίρνω πίσω τους ενδοιασμούς μου για τον SatStudio, είχατε δίκιο τελικά :)
Τον πήρα σήμερα τηλέφωνο και μου είπε ότι θα παρέμενε κλειστός για δύο μήνες για λόγους μετακόμισης, διακοπών κλπ
Θα δοκιμάσω το MSG-Shop ή ξέρετε κάποιον άλλο να διαθέτει την CAS3?

Reaction score
0
τα μοντουλ ειναι ετοιμοπαραδοτα απο σημερα στο msg shop μαζι με τα cas 3

Reaction score
3
Κε Διαχειριστά, ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!
Δυστυχώς δεν είναι άμεσα διαθέσιμη, από βδομάδα στα €94

Reaction score
0
ezervoud said:
Κε Διαχειριστά, ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!
Δυστυχώς δεν είναι άμεσα διαθέσιμη, από βδομάδα στα €94
προσεχετε να σας δινουν και την καρτα δωρο με τη μοντουλα την καρτα με την 9μηνη συνδρομη παει πακετο και μπαινει στην μικρη υποδοχη οπως η καρτα σιμ ενος τηλεφωνου - οι τιμες στο msg shop ειναι 100 για τη μοντουλα ( μαζι με την καρτα δωρο) 20 ευρω για την καρτα loader και 100 ευρω για το CAS 3 και ειναι ολα ετοιμοπαραδοτα.

danos

Reaction score
6
Φυσικά αν πάρετε το cas 3, δεν χρειάζεστε την κάρτα loader , οπότε γλιτώνετε τα 20 ευρώ!!!
Το cas-3 περιέχει μια δικιά του dummy card, η οποία συνδέεται στο πλάι του και την οποία εισάγετε στο dragon και μετά όλο μαζί στο cas-3, και προγραμματίζετε το dragon αμέσως.... :wink:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.185
Members
38.426
Νεότερο μέλος
ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΟΞΑΣ