Ε, καλά δεν έχεις χάσει και τίποτα....Αν τα καταφερω θα ερθω...
Εχω να παω στην εκθεση απο δεκαετια 90..
Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Ε, καλά δεν έχεις χάσει και τίποτα....Αν τα καταφερω θα ερθω...
Εχω να παω στην εκθεση απο δεκαετια 90..
@One Happy Cloud , θα έρθεις;
- δεν είναι αγένεια αλλά ρεαλισμός , θες να ψάξεις και το τι κάνει το σύστημά του σε ''πραγματικές - ρεαλιστικές συνθήκες''Ψιλοαγενεια δεν ειναι ρε παιδια να παιρνει ο καθενας τα τεστερ του κ να πηγαινει να ζηταει να τα ακουσει σε ενα γεγονος που ο εκθετης εχει υποχρεωση με το επιλεγμενο προγραμμα να δημιουργησει " κολακευτικες" αισθησεις στο κοινο με μουσικες αλλα και εγγραφες εξαιρετικες αλλα και ει δυνατον mainstream για να "γραψει" σε οσο το δυνατον περισσότερους υποσυνειδησικά .Σε μια επισκεψη στον αντιπροσωπο μπορεις να ζητησεις κ ....πολυ κερμανιδη.Καποτε ....πριν ωριμάσω ...γυρναγα με ενα cd της Μαριας Μαρκεζινη επαιζα την αρια της ευριδικης μια κομματάρα για να δοκιμασει κανεις μηχανηματα ,η προσωπικη μου αναφορα αν επρεπε να κρινω ακουγοντας ΕΝΑ Κ ΜΟΝΟ ΕΝΑ κομμματι ,αλλά τα δωμάτια άδειαζαν ....ε μαλακια γινοτανε οπως κ ναχει η μαρκεζινη ....απωθούσε σε αντιθεση με την .....diana krall.
- σεβαστή η άποψή σου , και εγώ που ζητάω μερικές φορές να ακούσω την μουσική μου , βάζω νερό στο κρασί μου και δεν κουβαλάω πρόγραμμα που θα ήταν κακόηχο , ( απλά μέτριο - ρεαλιστικό ) , και πάντα ζητάω εάν γίνεται ή ποια ώρα θα βόλευεΑναζητα τον ρεαλισμό σε prive ακροαση και ασε τον κάθε έμπορο να βάλει τα καλά του ,μια ευκαιρια καθε χρονο που πληρωνει ακριβα εχει να εκτεθει ,σου φαινεται ευγενικο να πηγαινει ο καθε διαταραγμένος και να ζηταει οτι εχει εκτιμησει οτι θα ηθελε να ακουσει με βαση την προσωπικη του προτιμηση ?Αδικο ρε σποκ ειναι για τον εκθετη ,απο την στιγμη που διαθετει χωρο κ option να πας και να ακουσεις το δικο σου πρόγραμμα.Χαιρομαι με καποιους παντως που δεν το δεχονται στο δωματιο τους αυτο ,κ ενω παλια το εκλάμβανα ως αγενεια ,ευτυχώς σημερα θεωρω αγενεια το αντιθετο.
Θα συμφωνήσω με το παραπάνω κείμενο. Ο κάθε εκθέτης δεν θα διακινδυνεψει τον ήχο που έχει στήσει για τον καθένα, που θα φέρει μια αμφιβόλου ποιότητας ηχογράφηση.Αναζητα τον ρεαλισμό σε prive ακροαση και ασε τον κάθε έμπορο να βάλει τα καλά του ,μια ευκαιρια καθε χρονο που πληρωνει ακριβα εχει να εκτεθει ,σου φαινεται ευγενικο να πηγαινει ο καθε διαταραγμένος και να ζηταει οτι εχει εκτιμησει οτι θα ηθελε να ακουσει με βαση την προσωπικη του προτιμηση ?Αδικο ρε σποκ ειναι για τον εκθετη ,απο την στιγμη που διαθετει χωρο κ option να πας και να ακουσεις το δικο σου πρόγραμμα.Χαιρομαι με καποιους παντως που δεν το δεχονται στο δωματιο τους αυτο ,κ ενω παλια το εκλάμβανα ως αγενεια ,ευτυχώς σημερα θεωρω αγενεια το αντιθετο.
Μπορείς να πας στο μαγαζί του να ακούσεις. Όχι στην έκθεση. Όλοι οι αντιπρόσωποι έχουν και χώρους έκθεσης και λιανικής (Αυτό πάλι που το πας. Ελληνικό φαινόμενο νωμίζω. Ο αντιπρόσωπος κάνει και λιανική).- alexis , θα πρέπει να βρεθεί μία μέση λύση , διότι όσες φορές έχω ψάξει τα παρόντα μουσικά προγράμματα των εκθετών , έστω για να ακούσω κάτι από τα προβλεπόμενα , βρίσκομαι μπροστά από cd ( για παράδειγμα ) , που θα κολάκευαν ακόμα και το φορητό-ταπεινό μου cd - Player
- θα δεχόσασταν να δοκιμάσετε ( με σκοπό την αγορά ) ένα ''σπόρ'' αυτοκίνητο με την προϋπόθεση ότι θα του βάλουν μόνο ειδική ραφιναρισμένη σούπερ αμόλυβδη , την οποία μετά θα την βρίσκετε μόνο σε μερικά επιλεγμένα βενζινάδικα ;
- οκ , και εάν χρειαστεί να του βάλω απλή καθημερινή βενζίνη πως θα πηγαίνει ;
- ο χρόνος ίσως ;ποιος σε εμποδιζει να πας να ακουσεις οτι σου κανει κλικ στον χωρο του αντιπροσωπου δεν μπορω να καταλάβω και θες να πας να κανεις μετριο το αποτελεσμα του καθε αντιπροσωπου δεν καταλαβαινω στα αυτια δεκαδων παρευρισκόμενων ,επειδη σου λειπει χρονος ,σοβαρη προθεση αγοράς,εχεις βιτσιο με πασαλείματα κ ξεπετες με τις οποιες μαλιστα θελεις να προβεις και σε συμπερασματα ?Αν δεν μπορεις να διαθεσεις χρονο για πριβε ακροαση ασε τον φουκαρα τον εμπορο ήσυχο ρε φιλε,τοσο δυσκολο ειναι να το κατανοησεις?ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΑ ΜΕΤΡΙΑ CD ΣΟΥ ?
- πέρα από το θέμα του χρόνου , χάνουμε την ευκαιρία να κάνουμε σχεδόν A to B δοκιμή καθ΄ ότι από δωμάτιο σε δωμάτιο ο χρόνος είναι ελάχιστος@Spock Στην έκθεση αυτοκινήτου δε νομίζω να σου επιτρέπουν να το πάρεις και να το οδηγήσεις ως μαθητευόμενος Ken Block ή ως Πατσουρέας (Ένα αμάξι που δεν ίσιωσε ποτέ).
Μια γεύση να πάρεις και αν σου αρέσει το κουταλάκι, πας και για το βαζάκι στην αντιπροσωπεία.
Αντίστοιχα είναι και τα των εκθέσεων ήχου καθώς μια μικρή γεύση καλούμαστε να πάρουμε όπως ανέφεραν και παραπάνω. Μια επίσκεψη στον αντιπρόσωπο, ακούμε αυτά που γουστάρουμε στις στάθμες που γουστάρουμε και για όσο χρόνο γουστάρουμε, χωρίς να φέρνουμε σε δύσκολη θέση ούτε τους εκθέτες αλλά ούτε και τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους που ενδεχομένως να μην αρέσκονται στην ¨παραγγελιά" μας
- την ανωτέρω απάντησηΜπορείς να πας στο μαγαζί του να ακούσεις. Όχι στην έκθεση. Όλοι οι αντιπρόσωποι έχουν και χώρους έκθεσης και λιανικής (Αυτό πάλι που το πας. Ελληνικό φαινόμενο νωμίζω. Ο αντιπρόσωπος κάνει και λιανική).
Δοκιμή Α - Β, σε άλλο χώρο, με άλλο εντελώς σύστημα δεν υφίσταται IMHO από εκεί και πέρα όπως αρέσκεται ο καθένας μαςχάνουμε την ευκαιρία να κάνουμε σχεδόν A to B δοκιμή
- Α to B συστημάτωνΔοκιμή Α - Β, σε άλλο χώρο, με άλλο εντελώς σύστημα δεν υφίσταται IMHO από εκεί και πέρα όπως αρέσκεται ο καθένας μας
- Βγές για λίγο έξω , γενικά πρέπει να είσαι ή δυνατόν απερίσπαστος από οτιδήποτε θα μπορούσε να σε απασχολήσει , για να συγκεντρωθείς περισσότερο στο ακρόαμα..με το καπνισμα...εχω ενα ψιλοθεματακι... σε παλαιοτερη εκθεση στο λ.μαριοτ, δεν ειχα εντοπισει καβατζα..
Ενταξη λοιπον..Θα σταθω στο υψος των περιστασεων. Εχω αλλωστε κανει χειροτερα.- Βγές για λίγο έξω , γενικά πρέπει να είσαι ή δυνατόν απερίσπαστος από οτιδήποτε θα μπορούσε να σε απασχολήσει , για να συγκεντρωθείς περισσότερο στο ακρόαμα