JBL LS80 ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ (Αξίζει τον κόπο).

Reaction score
3
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη!!!Ξεκινώντας να φτιάξω ένα σύνολο και χωρίς να έχω γνώσεις βρήκα ένα μεταχειρισμένο σετ JBL LS80 με τιμή κοντά στα 800 ευρώ…δείχνουν σε καλή κατάσταση…δεν έχω αποφασίσει ή μάλλον δεν ξέρω με τι θα παίζει (περιμένω βοήθεια και προτάσεις από εδώ μέσα)..οι ανάγκες μου είναι ακρόαση σε σαλόνι φυσιολογικών διαστάσεων από ψηφιακά αρχεία σκληρού (δυστυχώς όλα μου τα βινύλια και τα cd τα έδωσα στον γιο μου)..τζαζ, μπλουζ, acid jazz, rock, ηλεκτρονική ακουσοκαι όχι πολύ beat και γενικώς κάτι από όλα αυτά…και βέβαια θα χρησιμοποιούνται και στη θέαση ταινιών..αναζήτηση χαλαρού και ισορροπημένου ήχου σε μικρές έως μέτριες εντάσεις…λοιπόν η ερώτηση είναι: ΞΕΚΙΝΑΩ ΚΑΛΑ Ή ΚΟΙΤΑΩ ΠΡΟΣ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ…Σας ευχαριστώ πολύ είτε με πάρετε σοβαρά είτε οπχι…να είμαστε όλοι καλά!!!

Reaction score
918
Νομίζω είναι πολλά τα χρήματα,κοίταξε για ενεργά ηχεία σε αυτή την τιμή να γλυτώσεις ενισχυτή και ενα σωρό συνδέσεις/καλώδια!!!

Reaction score
29.822
Νομίζω είναι πολλά τα χρήματα,κοίταξε για ενεργά ηχεία σε αυτή την τιμή να γλυτώσεις ενισχυτή και ενα σωρό συνδέσεις/καλώδια!!!
1500$ το ένα κοστίζουν.
Δεν είναι κακή η τιμή για τα δύο.
Αν βέβαια αρέσκεται στον ήχο της JBL ο νηματοθέτης.

Reaction score
3
1500$ το ένα κοστίζουν.
Δεν είναι κακή η τιμή για τα δύο.
Αν βέβαια αρέσκεται στον ήχο της JBL ο νηματοθέτης.
Τί σημαίνει αυτό αγαπητέ μου;;;;Τί χαρακτηρίζει τον ήχο τους;;;

Reaction score
29.822
Οι πιό πολλές εταιρίες έχουν έναν δικό τους χαρακτηριστικό ήχο.
Το ίδιο και η JBL, FOCAL, B&W και πάει λέγοντας.
Η JBL είναι κάπως σκληρή επιθετική θα μπορούσε να χαρακτηριστεί στον ήχο της , ενώ κάποιες άλλες πιό SOFT , πχ SONUS FABER.
Η JBL παρόλο που κατασκευάζει εξαιρετικά μεγάφωνα , έχει αυτόν τον χαρακτηριστικό σκληρό ήχο.
Γούστα είναι αυτά.

gonis

Luger
Reaction score
12.551
Ας ξεκινήσουμε από την τιμή!
Τα 800€ είναι αρκετα πιο ακριβά από την τιμή που ζητανε πωλητες στο εξωτερικό

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.295
Members