Justice League (2017)

loyis7

Movies
Reaction score
4.142
BREAKING NEWS: Joss Whedon takes over the Justice League movie

There’s an unfortunately tragic update today on the status of the Justice League movie as The Hollywood Reporter brings word that Joss Whedon has come aboard to finish the Warner Bros. Pictures DC Comics adaptation. While the thought of the same man who first assembled Marvel‘s Avengers on the big screen doing the same for the Distinguished Competition may seem like potentially exciting news, it arrives marred by a personal tragedy for director Zack Snyder and his wife, producer Deborah Snyder. Two months ago, the Snyders lost their daughter, Autumn, to suicide.

“In my mind, I thought it was a cathartic thing to go back to work, to just bury myself and see if that was way through it,” Zack Snyder tells the trade. “The demands of this job are pretty intense. It is all consuming… I’ve decided to take a step back from the movie to be with my family, be with my kids, who really need me. They are all having a hard time. I’m having a hard time.”

With Zack and Deborah taking time to spend with their other seven children, Whedon will finish the Justice League movie in time for its November 10, 2017 release. Whedon was previously revealed as the writer and director of DC Comics’ upcoming Batgirl movie. According to today’s trade report, Whedon was originally brought to the Justice League movie to script additional scenes.

“We’re not introducing any new characters,” says WB President Toby Emmerich of the change in directors. “It’s the same characters in some new scenes. He’s handing a baton to Joss but the course has really been set by Zack. I still believe that despite this tragedy, we’ll still end up with a great movie.”

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
77.690
Κλείνουμε χθες το πρωί στην άδεια απο κρατήσεις αίθουσα 4 Atmos στο Village τέταρτη σειρά κέντρο, πηγαίνουμε το απόγευμα και βρίσκω αριστερά και δεξιά απο 2 θεατές. Η υπόλοιπη σειρά άδεια, η πέμπτη σειρά με 5 θέσεις πιασμένες. >:( Ο ένας διπλανός είχε ήδη απο τα previews πετάξει τα σκουπίδια του στη θέση μου... Η κυρά είχε πάει να πάρει M&Ms και καθώς ερχόταν μου κάνει νόημα να πάμε στην τρίτη σειρά.
Πηγαίνουμε μπροστά, αρχίζει η ταινία, και μαζί αρχίζει ο σκουπιδοπεταχτής να μιλάει ασταμάτητα και συγχρόνως να κλωτσάει... Μετά απο λίγο ξαπλάρει και απλώνει παπούτσι σχεδόν στα κεφάλια μας. Κάνω παρατήρηση και απαντά πως δεν μας ακουμπάει το παπούτσι. :o Δεν το κουνάει και μετά απο λίγο αρχίζει πάλι τα σπρωξίματα. Αλλάζω θέση, και φεύγω απ' την κεντρική. >:(>:(
Η διαφορά εικόνας απο την τέταρτη θέση που πάντα καθόμαστε στην τρίτη είναι εντυπωσιακή, προς το χειρότερο φυσικά, ιδιώς αφού η ταινία είναι 1.85:1.

Ο προβολέας, 2 χρόνια απο την ανακαίνιση έχει κόκκινες κάτω γωνίες (και η οθόνη άφθονο hotspot). >:(>:( Ο ήχος είναι ευτυχώς καλός ακόμα.

Όσον αφορά την ταινία, το πρώτο μισό είναι ένα σκόρπιο συνονθύλευμα σκηνών και εμφάνισης νέων υπερηρώων σε συνδυασμό με αμήχανη ηθοποιία, που κάπως βελτιώνεται όσο πλησιάζει η κλιμάκωση. 6;/10 οριακά. :)

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
<< Πηγαίνουμε μπροστά, αρχίζει η ταινία, και μαζί αρχίζει ο σκουπιδοπεταχτής να μιλάει ασταμάτητα και συγχρόνως να κλωτσάει...>>

Αυτός δεν είναι και ένας λόγος, που έχουμε μειώσει την θέαση στον κινηματογράφο; μόνον στην MAX είσαι ήσυχος, αλλά από ήχο.............

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.951
...
Όσον αφορά την ταινία, το πρώτο μισό είναι ένα σκόρπιο συνονθύλευμα σκηνών και εμφάνισης νέων υπερηρώων σε συνδυασμό με αμήχανη ηθοποιία, που κάπως βελτιώνεται όσο πλησιάζει η κλιμάκωση. 6;/10 οριακά. :)
Και...πολλά τους έδωσες.Σεναριακή αστοχία προς εξαγωγή οφθαλμών η σκηνή όπου τα μέλη της ΄΄ανυπέρβλητης΄΄ ομάδας αφήνουν για να παραλάβει αγόγγυστα ο Steppenwolf το κειμήλιο-κλειδί για την παντοδυναμία του,αφότου νεκρανέστησαν με αυτό τον Superman...Επόμενη στη λίστα,η αδικαιολόγητη σεναριακά μετάλλαξη στους χαρακτήρες του τελευταίου & του Batman,ύστερα από τις κριτικές για το "Dawn of Justice"...

Παραφράζοντας τη σχετική λεζάντα...
΄΄Wonder Woman, You Can't Save the DCU...Alone΄΄:sneaky:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
95.696
Εμένα, αντιθέτως, όπως έγραψα κι αλλού, η ταινία μου άρεσε πολύ, αρκετά περισσότερο από το πρόσφατο Thor. Βέβαια, δεν προσέχω αυτά που σας προβληματίζουν, άρα δεν ενοχλούμαι εύκολα από σεναριακές αστοχίες.

Έχω δει όλες τις ταινίες με υπερήρωες αλλά δεν θυμάμαι την υπόθεση και το τέλος σε καμία από αυτές. Κάθε μία αντιμετωπίζεται ως κάτι εντελώς καινούργιο. Όσο με καλύπτει η οπτική απόλαυση και ο σχετικός σαματάς είμαι ικανοποιημένος. Αν υπάρξει μεγάλη εμβάθυνση στους χαρακτήρες και στο "από πίσω" παραμύθι ξενερώνω.

Reaction score
6.553
Oι ταινιες σουπερηρωων μας εχουν κατακλυσει και πλεον ζηταω το διαφορετικο ,να πω την αληθεια μου εχει ληψει ο Ironman...
Η σαπουνοπερα των x-men ενιοτε βρισκει τροπους να εκπλησει οπως αυτη τη σκηνη απο τη ματια ομως ενος xman...

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.951
Εμένα, αντιθέτως, όπως έγραψα κι αλλού, η ταινία μου άρεσε πολύ, αρκετά περισσότερο από το πρόσφατο Thor. Βέβαια, δεν προσέχω αυτά που σας προβληματίζουν, άρα δεν ενοχλούμαι εύκολα από σεναριακές αστοχίες.

Έχω δει όλες τις ταινίες με υπερήρωες αλλά δεν θυμάμαι την υπόθεση και το τέλος σε καμία από αυτές. Κάθε μία αντιμετωπίζεται ως κάτι εντελώς καινούργιο. Όσο με καλύπτει η οπτική απόλαυση και ο σχετικός σαματάς είμαι ικανοποιημένος. Αν υπάρξει μεγάλη εμβάθυνση στους χαρακτήρες και στο "από πίσω" παραμύθι ξενερώνω.
Καλέ μας Darth...Fader,δεν πρόκειται περί κάποιας υπερβατικής φιλοσοφίας...Κάθε έργο (feature film όπως το αποκαλούν) σε όσο φανταστικό σύμπαν και να εκτυλίσσεται,οφείλει ν'ακολουθεί την προαιώνια Αρχή του ΄΄Suspension of Disbelief΄΄ (Άρση της Δυσπιστίας),ούτως ώστε ο (νοήμων) θεατής να υποβοηθηθεί στη διαδικασία σύμπραξης με τους ήρωες και να βυθιστεί με ψυχαγωγικό τρόπο στην εξέλιξη της δράσης...(διότι είναι η δράση που απασχολεί και τον υποφαινόμενο)

Σκέψου την ανάγκη πραγματικής ψυχαγωγίας του κοινού σαν μια ωραία γυναίκα που θέλεις να κατακτήσεις.Όσο πλούσιος στο βαλάντιο,την εμφάνιση και οποιαδήποτε άλλα ελέη μπορεί να είσαι,είναι σκόπιμο να μην επιδεικνύεις συστηματική ατημελησία, στοιχείο που θα περνούσε μήνυμα πως θα είχες τα πάντα γενικώς...γραμμένα.;)

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.483

We love you xfader!

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
95.696
Καλέ μας Darth...Fader,δεν πρόκειται περί κάποιας υπερβατικής φιλοσοφίας...Κάθε έργο (feature film όπως το αποκαλούν) σε όσο φανταστικό σύμπαν και να εκτυλίσσεται,οφείλει ν'ακολουθεί την προαιώνια Αρχή του ΄΄Suspension of Disbelief΄΄ (Άρση της Δυσπιστίας),ούτως ώστε ο (νοήμων) θεατής να υποβοηθηθεί στη διαδικασία σύμπραξης με τους ήρωες και να βυθιστεί με ψυχαγωγικό τρόπο στην εξέλιξη της δράσης...(διότι είναι η δράση που απασχολεί και τον υποφαινόμενο)

Σκέψου την ανάγκη πραγματικής ψυχαγωγίας του κοινού σαν μια ωραία γυναίκα που θέλεις να κατακτήσεις.Όσο πλούσιος στο βαλάντιο,την εμφάνιση και οποιαδήποτε άλλα ελέη μπορεί να είσαι,είναι σκόπιμο να μην επιδεικνύεις συστηματική ατημελησία, στοιχείο που θα περνούσε μήνυμα πως θα είχες τα πάντα γενικώς...γραμμένα.;)
Αγαπητέ Bhutia, το "Suspension of Disbelief" δουλεύει στους θεατές που "ταξιδεύουν" μέσω της τέχνης. Είμαι χαρακτήρας που κινείται μεταξύ αλεξιθυμίας και πλήρους αναισθησίας, οπότε το ταξίδι μού είναι αδιάφορο. Το μόνο που με αγγίζει είναι ο προορισμός. Γι' αυτό συχνά ένα trailer ταινίας δράσης με εντυπωσιάζει περισσότερο από την ίδια την ταινία. Όπως και στη μουσική, προτιμώ να ακούσω ένα megamix από αγαπημένα μου breaks παρά ολόκληρα τραγούδια που μου αρέσουν. Περιττό να αναφέρω ότι τα τελευταία ...30 χρόνια δεν έχω καταφέρει να διαβάσω ολόκληρο μυθιστόρημα. :)

Στο κυνήγι της γυναίκας η ατημελησία είναι σίγουρα αρνητικό στοιχείο και δεν με εκφράζει. Από την άλλη αποκλείεται να άλλαζα για να γίνω πιο αρεστός. Εξάλλου ποτέ δεν επικεντρωνόμουν/κολλούσα σε μία μόνο γυναίκα. :D

Υ.Γ. Το να έχω τα πάντα γραμμένα ήταν όνειρο ζωής μόνο που απαιτείται άφθονο χρήμα.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.951
Αγαπητέ Bhutia, το "Suspension of Disbelief" δουλεύει στους θεατές που "ταξιδεύουν" μέσω της τέχνης. Είμαι χαρακτήρας που κινείται μεταξύ αλεξιθυμίας και πλήρους αναισθησίας, οπότε το ταξίδι μού είναι αδιάφορο. Το μόνο που με αγγίζει είναι ο προορισμός. Γι' αυτό συχνά ένα trailer ταινίας δράσης με εντυπωσιάζει περισσότερο από την ίδια την ταινία. Όπως και στη μουσική, προτιμώ να ακούσω ένα megamix από αγαπημένα μου breaks παρά ολόκληρα τραγούδια που μου αρέσουν. Περιττό να αναφέρω ότι τα τελευταία ...30 χρόνια δεν έχω καταφέρει να διαβάσω ολόκληρο μυθιστόρημα. :)
Στο κυνήγι της γυναίκας η ατημελησία είναι σίγουρα αρνητικό στοιχείο και δεν με εκφράζει. Από την άλλη αποκλείεται να άλλαζα για να γίνω πιο αρεστός. Εξάλλου ποτέ δεν επικεντρωνόμουν/κολλούσα σε μία μόνο γυναίκα. :D
Υ.Γ. Το να έχω τα πάντα γραμμένα ήταν όνειρο ζωής μόνο που απαιτείται άφθονο χρήμα.
Γεγονός είναι πως καθένας μας θέτει τις δικές του ΄΄κόκκινες γραμμές΄΄ στη στάση ζωής που ακολουθεί...
Κάποιος λ.χ. που βρίσκει τον πραγματικό κόσμο γύρω του παράλογο,θα επιζητούσε ισοσταθμιστικώς από φανταστικά σενάρια να έχουν εκείνα τουλάχιστον λογικά ερείσματα...

Δεν υπάρχει νοήμον άτομο που να μην υποκρίνεται σε κάποια βαθμίδα της ζωής του,έστω και αν αυτή η βαθμίδα θα κατέληγε να είναι η ίδια του η συνείδηση την οποία θα έπειθε δυνητικώς ότι...δεν υποκρίνεται.;)

Ακόμα και άτομα με αντικοινωνική διαταραχή προσωπικότητας που δεν ΄΄ονειρεύονται΄΄ αφού έχουν ήδη έμφυτη την τάση να μη νοιάζονται για οτιδήποτε πέραν του εαυτού τους,πρέπει να μην εκδηλώνουν την εν λόγω πτυχή της προσωπικότητάς τους κραυγαλέα,προκειμένου να ευδοκιμούν στο πλαίσιο του κοινωνικού γίγνεσθαι.Η επιτακτική ανάγκη αυτοσυντήρησης δεν θα αναιρεί την...υποκρισία.:sneaky:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
95.696
Γεγονός είναι πως καθένας μας θέτει τις δικές του ΄΄κόκκινες γραμμές΄΄ στη στάση ζωής που ακολουθεί...
Κάποιος λ.χ. που βρίσκει τον πραγματικό κόσμο γύρω του παράλογο,θα επιζητούσε ισοσταθμιστικώς από φανταστικά σενάρια να έχουν εκείνα τουλάχιστον λογικά ερείσματα...

Δεν υπάρχει νοήμον άτομο που να μην υποκρίνεται σε κάποια βαθμίδα της ζωής του,έστω και αν αυτή η βαθμίδα θα κατέληγε να είναι η ίδια του η συνείδηση την οποία θα έπειθε δυνητικώς ότι...δεν υποκρίνεται.;)

Ακόμα και άτομα με αντικοινωνική διαταραχή προσωπικότητας που δεν ΄΄ονειρεύονται΄΄ αφού έχουν ήδη έμφυτη την τάση να μη νοιάζονται για οτιδήποτε πέραν του εαυτού τους,πρέπει να μην εκδηλώνουν την εν λόγω πτυχή της προσωπικότητάς τους κραυγαλέα,προκειμένου να ευδοκιμούν στο πλαίσιο του κοινωνικού γίγνεσθαι.Η επιτακτική ανάγκη αυτοσυντήρησης δεν θα αναιρεί την...υποκρισία.:sneaky:
Χαίρομαι που μέσα από μία "ελαφριά" ταινία μπορούμε να συζητήσουμε για την αλληλεξάρτηση κινηματογραφικού (και όχι μόνο) γούστου και χαρακτήρα. :)

Η υποκρισία είναι αναπόσπαστο τμήμα της καθημερινότητας. Ειδικά όταν "αναγκαζόμαστε" να βρεθούμε σε παρέες που περιλαμβάνουν άτομα που βαριόμαστε αλλά η ευγένεια μπορεί ως ένα σημείο να κερδίσει την άσκημη αντίδραση.

Η αντικοινωνική διαταραχή ήταν η πρώτη μου ψυχιατρική διάγνωση στα 25 μου. Μετά ακολούθησαν κι άλλες... :lolsign:

Υ.Γ. Για να καταλάβεις πόσο διαφορετικά παρακολουθώ ταινίες, τη στιγμή της δράσης σκέφτομαι πού είναι ο cameraman, τι εντολές δίνει ο σκηνοθέτης, ποια εφέ είναι πραγματικά και ποια CGI, πόσο θα γελάει ο ηθοποιός στο πιθανό cut κλπ. :D

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
77.690
Υ.Γ. Για να καταλάβεις πόσο διαφορετικά παρακολουθώ ταινίες, τη στιγμή της δράσης σκέφτομαι πού είναι ο cameraman, τι εντολές δίνει ο σκηνοθέτης, ποια εφέ είναι πραγματικά και ποια CGI, πόσο θα γελάει ο ηθοποιός στο πιθανό cut κλπ. :D
Ίου. Εγώ, αν δουλέψει σωστά, ξεχνάω τα πάντα. :)

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Υ.Γ. Για να καταλάβεις πόσο διαφορετικά παρακολουθώ ταινίες, τη στιγμή της δράσης σκέφτομαι πού είναι ο cameraman, τι εντολές δίνει ο σκηνοθέτης, ποια εφέ είναι πραγματικά και ποια CGI, πόσο θα γελάει ο ηθοποιός στο πιθανό cut κλπ. :D[/QUOTE]

Αγόρι μου, εσύ δεν βλέπεις ταινία! εσύ βλέπεις το γύρισμα της ταινίας!!! :D

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.061
Members
38.405
Νεότερο μέλος
harman