- Reaction score
- 100.816
To Official International Trailer #1
Διαβάζω ότι ο ήχος πλέον σκοτώνει στην VMax. O @stathis και ο @susano lx90 μπορούν να επιβεβαιώσουν.μόνον στην MAX είσαι ήσυχος, αλλά από ήχο.............
Μου είναι πολύ αντιπαθείς οι τεράστιες αίθουσες.Διαβάζω ότι ο ήχος πλέον σκοτώνει στην VMax. O @stathis και ο @susano lx90 μπορούν να επιβεβαιώσουν.
Μου είναι πολύ αντιπαθείς οι τεράστιες αίθουσες.![]()
Ίσως επειδή μικρός ήμουν στριμάδι
Και...πολλά τους έδωσες.Σεναριακή αστοχία προς εξαγωγή οφθαλμών η σκηνή όπου τα μέλη της ΄΄ανυπέρβλητης΄΄ ομάδας αφήνουν για να παραλάβει αγόγγυστα ο Steppenwolf το κειμήλιο-κλειδί για την παντοδυναμία του,αφότου νεκρανέστησαν με αυτό τον Superman...Επόμενη στη λίστα,η αδικαιολόγητη σεναριακά μετάλλαξη στους χαρακτήρες του τελευταίου & του Batman,ύστερα από τις κριτικές για το "Dawn of Justice"......
Όσον αφορά την ταινία, το πρώτο μισό είναι ένα σκόρπιο συνονθύλευμα σκηνών και εμφάνισης νέων υπερηρώων σε συνδυασμό με αμήχανη ηθοποιία, που κάπως βελτιώνεται όσο πλησιάζει η κλιμάκωση. 6;/10 οριακά.![]()
Καλέ μας Darth...Fader,δεν πρόκειται περί κάποιας υπερβατικής φιλοσοφίας...Κάθε έργο (feature film όπως το αποκαλούν) σε όσο φανταστικό σύμπαν και να εκτυλίσσεται,οφείλει ν'ακολουθεί την προαιώνια Αρχή του ΄΄Suspension of Disbelief΄΄ (Άρση της Δυσπιστίας),ούτως ώστε ο (νοήμων) θεατής να υποβοηθηθεί στη διαδικασία σύμπραξης με τους ήρωες και να βυθιστεί με ψυχαγωγικό τρόπο στην εξέλιξη της δράσης...(διότι είναι η δράση που απασχολεί και τον υποφαινόμενο)Εμένα, αντιθέτως, όπως έγραψα κι αλλού, η ταινία μου άρεσε πολύ, αρκετά περισσότερο από το πρόσφατο Thor. Βέβαια, δεν προσέχω αυτά που σας προβληματίζουν, άρα δεν ενοχλούμαι εύκολα από σεναριακές αστοχίες.
Έχω δει όλες τις ταινίες με υπερήρωες αλλά δεν θυμάμαι την υπόθεση και το τέλος σε καμία από αυτές. Κάθε μία αντιμετωπίζεται ως κάτι εντελώς καινούργιο. Όσο με καλύπτει η οπτική απόλαυση και ο σχετικός σαματάς είμαι ικανοποιημένος. Αν υπάρξει μεγάλη εμβάθυνση στους χαρακτήρες και στο "από πίσω" παραμύθι ξενερώνω.
We love you xfader!Εμένα, αντιθέτως, όπως έγραψα κι αλλού, η ταινία μου άρεσε πολύ, αρκετά περισσότερο από το πρόσφατο Thor. Βέβαια, δεν προσέχω αυτά που σας προβληματίζουν, άρα δεν ενοχλούμαι εύκολα από σεναριακές αστοχίες.
Έχω δει όλες τις ταινίες με υπερήρωες αλλά δεν θυμάμαι την υπόθεση και το τέλος σε καμία από αυτές. Κάθε μία αντιμετωπίζεται ως κάτι εντελώς καινούργιο. Όσο με καλύπτει η οπτική απόλαυση και ο σχετικός σαματάς είμαι ικανοποιημένος. Αν υπάρξει μεγάλη εμβάθυνση στους χαρακτήρες και στο "από πίσω" παραμύθι ξενερώνω.
Αγαπητέ Bhutia, το "Suspension of Disbelief" δουλεύει στους θεατές που "ταξιδεύουν" μέσω της τέχνης. Είμαι χαρακτήρας που κινείται μεταξύ αλεξιθυμίας και πλήρους αναισθησίας, οπότε το ταξίδι μού είναι αδιάφορο. Το μόνο που με αγγίζει είναι ο προορισμός. Γι' αυτό συχνά ένα trailer ταινίας δράσης με εντυπωσιάζει περισσότερο από την ίδια την ταινία. Όπως και στη μουσική, προτιμώ να ακούσω ένα megamix από αγαπημένα μου breaks παρά ολόκληρα τραγούδια που μου αρέσουν. Περιττό να αναφέρω ότι τα τελευταία ...30 χρόνια δεν έχω καταφέρει να διαβάσω ολόκληρο μυθιστόρημα.Καλέ μας Darth...Fader,δεν πρόκειται περί κάποιας υπερβατικής φιλοσοφίας...Κάθε έργο (feature film όπως το αποκαλούν) σε όσο φανταστικό σύμπαν και να εκτυλίσσεται,οφείλει ν'ακολουθεί την προαιώνια Αρχή του ΄΄Suspension of Disbelief΄΄ (Άρση της Δυσπιστίας),ούτως ώστε ο (νοήμων) θεατής να υποβοηθηθεί στη διαδικασία σύμπραξης με τους ήρωες και να βυθιστεί με ψυχαγωγικό τρόπο στην εξέλιξη της δράσης...(διότι είναι η δράση που απασχολεί και τον υποφαινόμενο)
Σκέψου την ανάγκη πραγματικής ψυχαγωγίας του κοινού σαν μια ωραία γυναίκα που θέλεις να κατακτήσεις.Όσο πλούσιος στο βαλάντιο,την εμφάνιση και οποιαδήποτε άλλα ελέη μπορεί να είσαι,είναι σκόπιμο να μην επιδεικνύεις συστηματική ατημελησία, στοιχείο που θα περνούσε μήνυμα πως θα είχες τα πάντα γενικώς...γραμμένα.![]()
Γεγονός είναι πως καθένας μας θέτει τις δικές του ΄΄κόκκινες γραμμές΄΄ στη στάση ζωής που ακολουθεί...Αγαπητέ Bhutia, το "Suspension of Disbelief" δουλεύει στους θεατές που "ταξιδεύουν" μέσω της τέχνης. Είμαι χαρακτήρας που κινείται μεταξύ αλεξιθυμίας και πλήρους αναισθησίας, οπότε το ταξίδι μού είναι αδιάφορο. Το μόνο που με αγγίζει είναι ο προορισμός. Γι' αυτό συχνά ένα trailer ταινίας δράσης με εντυπωσιάζει περισσότερο από την ίδια την ταινία. Όπως και στη μουσική, προτιμώ να ακούσω ένα megamix από αγαπημένα μου breaks παρά ολόκληρα τραγούδια που μου αρέσουν. Περιττό να αναφέρω ότι τα τελευταία ...30 χρόνια δεν έχω καταφέρει να διαβάσω ολόκληρο μυθιστόρημα.
Στο κυνήγι της γυναίκας η ατημελησία είναι σίγουρα αρνητικό στοιχείο και δεν με εκφράζει. Από την άλλη αποκλείεται να άλλαζα για να γίνω πιο αρεστός. Εξάλλου ποτέ δεν επικεντρωνόμουν/κολλούσα σε μία μόνο γυναίκα.
Υ.Γ. Το να έχω τα πάντα γραμμένα ήταν όνειρο ζωής μόνο που απαιτείται άφθονο χρήμα.
Χαίρομαι που μέσα από μία "ελαφριά" ταινία μπορούμε να συζητήσουμε για την αλληλεξάρτηση κινηματογραφικού (και όχι μόνο) γούστου και χαρακτήρα.Γεγονός είναι πως καθένας μας θέτει τις δικές του ΄΄κόκκινες γραμμές΄΄ στη στάση ζωής που ακολουθεί...
Κάποιος λ.χ. που βρίσκει τον πραγματικό κόσμο γύρω του παράλογο,θα επιζητούσε ισοσταθμιστικώς από φανταστικά σενάρια να έχουν εκείνα τουλάχιστον λογικά ερείσματα...
Δεν υπάρχει νοήμον άτομο που να μην υποκρίνεται σε κάποια βαθμίδα της ζωής του,έστω και αν αυτή η βαθμίδα θα κατέληγε να είναι η ίδια του η συνείδηση την οποία θα έπειθε δυνητικώς ότι...δεν υποκρίνεται.
Ακόμα και άτομα με αντικοινωνική διαταραχή προσωπικότητας που δεν ΄΄ονειρεύονται΄΄ αφού έχουν ήδη έμφυτη την τάση να μη νοιάζονται για οτιδήποτε πέραν του εαυτού τους,πρέπει να μην εκδηλώνουν την εν λόγω πτυχή της προσωπικότητάς τους κραυγαλέα,προκειμένου να ευδοκιμούν στο πλαίσιο του κοινωνικού γίγνεσθαι.Η επιτακτική ανάγκη αυτοσυντήρησης δεν θα αναιρεί την...υποκρισία.![]()
Ίου. Εγώ, αν δουλέψει σωστά, ξεχνάω τα πάντα.Υ.Γ. Για να καταλάβεις πόσο διαφορετικά παρακολουθώ ταινίες, τη στιγμή της δράσης σκέφτομαι πού είναι ο cameraman, τι εντολές δίνει ο σκηνοθέτης, ποια εφέ είναι πραγματικά και ποια CGI, πόσο θα γελάει ο ηθοποιός στο πιθανό cut κλπ.![]()