stathis
Ultra Home Theater
- Reaction score
- 36.424
Απάντηση: JVC DLA-X55
Kαλοριζικος!
Εμ ,επρεπε να ερθεις στην avart τοτε!! :105:
Kαλοριζικος!
Εμ ,επρεπε να ερθεις στην avart τοτε!! :105:
Ο Ζιζικ...εμενα παντως....με πηρε καποιος τηλ και το μονο που προλαβε να μου πει ηταν οτι του επεσαν τα σαγονια...
Α, όχι, δεν ήταν ο Ζίζικ...:142:μετα το εκλεισε γιατι ειχε δουλεια......θα μου τα πει πιο μετα.
:618:Α, όχι, δεν ήταν ο Ζίζικ...
Πως στέκεται απέναντι στον runco; :138:Σκόρπιες παρατηρήσεις:
Απίστευτη ρύθμιση γιά αναμορφικoύς φακούς με προβλήματα. Pincushion + barrel!
Κάποιες ταινίες στην πρώτη ρύθμιση e-shift (film) φαίνονται τόσο ρεαλιστικές που βλέπεις την ταινία σαν να είσαι μέσα στο studio, πράγμα που σ' εμένα καταστρέφει το suspension of disbelief. Σε κάποιες άλλες λειτουργεί υποδειγματικά. Στις επόμενες βαθμίδες, αν και μπορείς να επέμβεις σε τρεις παραμέτρους ώστε να μειώσεις το effect, είναι χάλια στο default.
Η εικόνα είναι λίγο επιθετική, χρειάστηκα προσαρμογή δύο ωρών περίπου. Ευτυχώς ο υπερβολικός κορεσμός των χρωμάτων μαζεύεται εύκολα. Πάρα πολύ φως με άστρωτη λάμπα.
Ονειρεμένες ηλεκτρικές ρυθμίσεις focus, shift, zoom.
Ασήκωτος, πρέπει να ζυγίζει τα διπλά κιλά απ' τον παλιό μου HD100.
Η σύγκλιση των panels ήταν τέλεια και δεν την αγγίξαμε, δεν έχω ξαναδεί τόσο καλή ακόμη και μετά από ρυθμίσεις. Όπως θα έπρεπε να είναι σε όλα τα προβόλια βέβαια...
Είναι τόσο τυχερός ο ichaltou ή είναι τόσο προσεγμένοι όλοι οι X55-75-95?
To frame interpolation στο low ήταν μιά χαρά. Εκεί θα το έβαζα κι εγώ που γενικά δεν το συμπαθώ.
Η μαλακή και φυσική εικόνα του Runco παραμένει πιό κινηματογραφική (cinematic στο χωριό μου).Πως στέκεται απέναντι στον runco;
Θα μπει ή θα βάλει καμιά εικοσαριά ταινίες στη σειρά;:116:Παιδιά μόλις ήρθε, πήρε τη βάση κι έφυγε τρεχάτος.
Σύρμα, σε λίγο θα μπει και θα τα διαβάζει.
Ίντα πες ωρέεεεεε!!!!!!!ναι και μετά θα του πούμε την αλήθεια....:137:
άκουσε τον Κεφάλα και αγόρασε μια λαλακία και μισή
άκουσε τον Κεφάλα και αγόρασε μια λαλακία και μισή