JVC DLA-X55

Reaction score
15.543
Απάντηση: Re: Απάντηση: JVC DLA-X55

Ενός, του zizik :127: που έχουν δει πολλά τα μάτια του απο προβολείς και περιέγραψε σε κάποια ποστ παραπάνω οτι είναι σαν να βλέπεις την ώρα που γυρίζεται η ταινία στο studio, και
δεύτερη της γυναίκας μου, η οποία χθές με το που έβαλα να δεί είπε" αααα, 3D χωρίς γυαλιά, μπράβο αγάπη μου"
:142:

και που να βρισκομουν και εγω να τον πειραζα τι θα βλεπατε...:403:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
98.258

:142:

Δυστυχώς ρε Κώστα ήρθε ο Καστρουνής αντί για σένα. :136::116:

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.233
Γιάννη, στείλε μήνυμα στα στούντιο να κάνουν καλύτερη δουλειά χωρίς τσαπατσουλιές, γιατί τα βλέπουμε όλα.

:618::618::618:

Reaction score
15.543
Απάντηση: JVC DLA-X55

ο Καστρουνης ειναι καλος μεχρι ενος σημειου....:136:

ταχουμε πει νομιζω :116:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
98.258

ο Καστρουνης ειναι καλος μεχρι ενος σημειου....:136:

ταχουμε πει νομιζω :116:
Πολλοί καλιμπράτορες μαζευτήκατε τελευταία κι αρχίσαμε να χάνουμε τη μπάλα. Δεν ανοίγεις κι εσύ κανένα σάιτ να διαφημίζεις τη δουλειά σου? :144:

Reaction score
15.543

γιατι εχω κανει ποτε καποια δουλεια ? :142:

....και ποιος εκανε σαιτ και διαφημιζει την δουλεια του ?

εκανε ο Zizik ? :116:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
98.258

Μην τον διαφημίσω κιόλας...

Θα τον στείλω στον Γιάννη μόλις ο Χ55 γράψει 100 ώρες. :116:

Reaction score
15.543

μην προσπαθεις να τον κρυψεις...:116:

Χάλια μαύρα το καημένο το προβόλι. Δεν βλέπεται. Κι αυτό το e-shift.....
Ένα μόνο θα πω: με τις ρυθμίσεις που έκανε ο Zizik ο προβολέας έπαιζε καταπληκτικά. Τρέμε Καστρουνή!!

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.079
Λοιπόν, θα οργανώσουμε κανένα power buy; Τι θα γίνει;:116:

Προτείνω ν' αγοράσουμε έναν όλοι μαζί και να τον αλλάζουμε μεταξύ μας κάθε 10 μέρες!:105:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.101

3D χωρίς γυαλιά; εγώ δε μπορώ χωρίς γυαλιά, έχω μυωπία.

Reaction score
15.543
Απάντηση: Re: JVC DLA-X55

Λοιπόν, θα οργανώσουμε κανένα power buy; Τι θα γίνει;:116:

Προτείνω ν' αγοράσουμε έναν όλοι μαζί και να τον αλλάζουμε μεταξύ μας κάθε 10 μέρες!:105:
αφου εσυ εχεις τζιβι βρε....:116:

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.233
Re: Απάντηση: Re: JVC DLA-X55

αφου εσυ εχεις τζιβι βρε....:116:

Τζιβάκι έχει.

Του έλεγα του loggeo χθες στο τηλέφωνο πως παίζει, και άκουγα τα σάλια να τρέχουν. :404:

Reaction score
3

Ήμουν κι εγώ ένας από τους τυχερούς (ή άτυχους μήπως...) που βρέθηκαν προχθές το βράδυ στο σπίτι του Ζιζικ και απόλαυσαν τον Χ55. Είχα μαζί μου και τον Benq 6000 μου για να του κάνει έναν καθαρισμό ο Μανώλης Καστρουνής, μιας και το θεωρώ απαραίτητο μετά από 900 ώρες λειτουργίας. Μάλιστα είχα και στο μυαλό μου (ο αφελής) να τον βάλουμε λίγο να παίξει για να τον συγκρίνουμε και με τον Χ55, αφού πίστευα πως δεν θα δω τίποτα ιδιαίτερες διαφορές, σε σχέση πάντα και με την τιμή τους. Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.
Ξεκινήσαμε χαράματα της Παρασκευής από Θεσσαλονίκη μαζί με τον τυχερό ιδιοκτήτη του Χ55, αυτός μεν για να τον παραλάβει, εγώ δε για να παραδώσω τον δικό μου στον Καστρουνή για τα περαιτέρω. Όντας ο πιο άπειρος-αρχάριος σε σχέση με όλα τα παιδιά που βρέθηκαν στο σπίτι του Ζιζικ (τον οποίο και ευχαριστώ γιατί εμένα και τον Γιάννη μας είχε αναλάβει εργολαβία και μας ανέχτηκε όλη την ημέρα), το πρώτο σοκ το έπαθα όταν είδα τον Runco του Ζιζικ. Ήταν κάτι το οποίο δεν είχα ξαναδεί και το όλο αποτέλεσμα μου άφηνε μια ξεκάθαρα κινηματογραφική -cinematic- όπως λέει και ο Ζίζικ αίσθηση. Αφού χάζεψα αρκετά αποσπάσματα από διάφορες ταινίες αναφοράς εικόνας και ήχου ήρθε η ώρα του Χ55, ο οποίος ''ζεσταινόταν" από νωρίς. Στην αρχή και μέχρι να ζεσταθεί κι άλλο η λάμπα του και να φύγει η αρχική της σκληράδα περνούσε απαρατήρητος. Εγώ μάλιστα και όση ώρα τον πείραζε ο Ζίζικ, ασχολούμουν με το tablet μου και έριχνα μερικές κλεφτές ματιές στην οθονίτσα του Ζιζικ. Μέχρι που κάποια στιγμή αναγκάστηκα να κλείσω το tablet μου, το μάτι μου κόλλησε στην οθόνη και δεν ξαναξεκόλλησε από κει. Δεν θα ασχοληθώ με e-shift και όλα αυτά που διαβάσατε παραπάνω, διότι ούτε τις γνώσεις έχω σε σχέση με τα υπόλοιπα παιδιά, αλλά ούτε και με ενδιαφέρει να εντρυφήσω ιδιαίτερα, αφού είμαι άνθρωπος που με ενδιαφέρει αποκλειστικά το αποτέλεσμα (δηλαδή αυτό που βλέπω). Με μία λέξη λοιπόν αυτό που είδα ήταν ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ !!! Δεν έχω δει κάτι καλύτερο στην ζωή μου. Οι υπερήρωες μάλιστα από το Avengers βγήκαν έξω από την οθόνη και κυκλοφορούσαν στο σπίτι του Ζίζικ!!! Οι διαβαθμίσεις τον χρωμάτων και το βάθος της εικόνας απλά υπέροχα, ανυπομονώ μάλιστα να δω πόσο καλύτερα θα παίξει στην firehawk του ichaltou!!!
Με λίγα λόγια λοιπόν, όποιος έχει την δυνατότητα να δώσει το ποσό που απαιτείται για την αγορά του εν λόγω προβολέα, ας μην διστάσει καθόλου. Νομίζω πως σε αυτά τα χρήματα, δεν είναι δυνατό να μπορεί να δει κανείς κάτι καλύτερο από αυτό που είδαμε όλα τα παιδιά που μαζευτήκαμε προχθές το βράδυ.
Όσον αφορά τον 6000 μου, κόντεψα να φύγω από το σπίτι του Ζίζικ και να ξεχάσω να τον παραδώσω στον Μανώλη...
Γιάννη (rose athens) και Αλέξη (thanks for the lift) χάρηκα που σας γνώρισα και εύχομαι να τα πούμε και από κοντά στην Θεσσαλονίκη όταν με το καλό ανεβείτε.

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.079
Re: Απάντηση: Re: JVC DLA-X55

Τζιβάκι έχει.

Του έλεγα του loggeo χθες στο τηλέφωνο πως παίζει, και άκουγα τα σάλια να τρέχουν. :404:
Ε τι να πω; I 'm a believer.:404:

Αλλά ας αφήσουμε τον Γιάννη να μας "φτιάξει" περισσότερο! Λέγε Γιάννη!

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.879

Είχα μαζί μου και τον Benq 6000 μου για να του κάνει έναν καθαρισμό ο Μανώλης Καστρουνής, μιας και το θεωρώ απαραίτητο μετά από 900 ώρες λειτουργίας. Μάλιστα είχα και στο μυαλό μου (ο αφελής) να τον βάλουμε λίγο να παίξει για να τον συγκρίνουμε και με τον Χ55, αφού πίστευα πως δεν θα δω τίποτα ιδιαίτερες διαφορές, σε σχέση πάντα και με την τιμή τους.

Όσον αφορά τον 6000 μου, κόντεψα να φύγω από το σπίτι του Ζίζικ και να ξεχάσω να τον παραδώσω στον Μανώλη...
:138:

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.233

Βρε, ο Μανωλιός!

Καυλώστονε, πούτσουνα? Μας έγλειψες!

Οι υπερήρωες μάλιστα από το Avengers βγήκαν έξω από την οθόνη και κυκλοφορούσαν στο σπίτι του Ζίζικ!!!
Τελευταίος έφυγε το πρωί ο Thor, το έκαναν πουτ@να το σπίτι...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.101
Απάντηση: Re: JVC DLA-X55

Τελευταίος έφυγε το πρωί ο Thor, το έκαναν πουτ@να το σπίτι...
σουπερήρωες, σουπεργάματα, τι περίμενες; χαΐρι;

ωχ, φαντάζομαι έβαλες μετά την κωλίτσα να συμμαζεύει... ελπίζω τουλάχιστον να της άνοιξες καμιά κονσέρβα ζεστή, από το καλοριφέρ:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.385
Members
38.176
Νεότερο μέλος
ziki