- Reaction score
- 138.893
Βεβαίως, ώστε να εκμεταλλευτείς σωστά τους δορυφόρους που ήδη έχεις, και πιθανόν να σταματήσει εκεί το παραμύθι.Μου φαίνεται ότι πρέπει να πάω εδώ αρχικά:
350€ - Πα μαλ
Βεβαίως, ώστε να εκμεταλλευτείς σωστά τους δορυφόρους που ήδη έχεις, και πιθανόν να σταματήσει εκεί το παραμύθι.Μου φαίνεται ότι πρέπει να πάω εδώ αρχικά:
350€ - Πα μαλ
Με την τιμή.Χωρίς να θέλω να χαλάσω το thread, στην περίπτωση την δική μου που ο κατασκευαστής δεν έχει sub πως επιλέγουμε τι θα βάλουμε;
Για τα ΚΡΚ έχω διαβάσει παράπονα σε fora ότι έχουν ακουστό χιςς. Κι αν είναι όντως έτσι και αρχίσει κανείς να προσθέτει για πολυκάναλο το πρόβλημα θα πολλαπλασιάζεται. Τα δικά σου πώς πάνε?Μου φαίνεται ότι πρέπει να πάω εδώ αρχικά:
350€ - Πα μαλ
edit: Έτσι είναι IRL (not my system): είναι μια αρχή βρε αδελφέ.
View attachment 331942
Μηδενικό χις. Τα έχω περίπου 10 χρόνια, ποτέ δεν άκουσα το παραμικρό. Kαι τώρα που μιλάμε τα έχω συνδέσει με καρφάκι στο line out του pc, ούτε καν σε κάποιο dac δεν είναι. Το δε καλώδιο είναι των 3€...Για τα ΚΡΚ έχω διαβάσει παράπονα σε fora ότι έχουν ακουστό χιςς. Κι αν είναι όντως έτσι και αρχίσει κανείς να προσθέτει για πολυκάναλο το πρόβλημα θα πολλαπλασιάζεται. Τα δικά σου πώς πάνε?
Ο @wnet που τα είχε , δεν παραπονέθηκε ποτέ για κάτι τέτοιο .Για τα ΚΡΚ έχω διαβάσει παράπονα σε fora ότι έχουν ακουστό χιςς. Κι αν είναι όντως έτσι και αρχίσει κανείς να προσθέτει για πολυκάναλο το πρόβλημα θα πολλαπλασιάζεται. Τα δικά σου πώς πάνε?
Βάλε τέρμα Metallica αν και δύσκολα θα μπεις στο κλίμαΥΓ. Προς το παρόν έστησα τα παλιά μου KRK σε 2ο εξίσου μικρό χώρο να ξεσκονιστούν και να χαρώ και λίγο.
Καλύτερα να κόψω τ'αυτία μου παρά να ακούω τους ξεφτύλες που έκαναν μηνύσεις στους fans τους για το χρήμα. Ποτέ λεφτάλικα (σιγά τη μουσική anyway).Βάλε τέρμα Metallica αν και δύσκολα θα μπεις στο κλίμα
View attachment 331972
Όλοι για το χρήμα είναι, μάλλον σχεδόν όλοι, εξαιρώ μόνον κάτι άναρχο πανκ μπάντεςΚαλύτερα να κόψω τ'αυτία μου παρά να ακούω τους ξεφτύλες που έκαναν μηνύσεις στους fans τους για το χρήμα. Ποτέ λεφτάλικα (σιγά τη μουσική anyway).
Όλοι θέλουν να κονομήσουν, ναι. Μήνυση στους δικούς τους fans μόνο οι λεφτάλικα...Όλοι για το χρήμα είναι
Μιλάτε για εντελώς διαφορετικές καταστάσεις.Μια χαρά ηχεία.......αυτα σε συνδυασμό με ένα καλό dac (δεν βλέπω κάτι στην φωτό),δε νομίζω να υπολείπονται σε κάτι από τα Kef...... Αγοράζεις και ένα streamer της wiim, το συνδέεις ψηφιακά με το καλό dac και έχεις και σύστημα που θα δουλεύει και χωρίς υπολογιστή. Αν επιλέξεις κάτι (dac εννοώ) με τηλεχειρισμό, αξιοπρεπές προενισχυτικό στάδιο και ενισχυτή ακουστικών, είσαι υπερκαλυμμένος και με μεγαλύτερη ευελιξία από τα Kef.
προφανώς και είναι άλλα πράγματα, αλλά για χρήση desktop monitor δεν πας σε δικτυακό ηχείο ,σε όσο καλή τιμή και αν το βρεις γιατί πολύ απλά δεν χρειάζεσαι καμία από τις δικτυακές δυνατότητες του. Την προσθηκή του streamer την πρότεινα απλά σαν συμπλήρωμα. Η προσθήκη του dac όμως είναι επιβεβλημένη , ακόμα και για μονιτορ των 150 ευρώ και σίγουρα ένα ανεξάρτητο dac (ακόμα και με 300 ευρώ) είναι καλύτερο από το ψηφιακό κομμάτι των (ομολογουμένως πανέμορφων) Kef. Ακόμα όμως και για την εφαρμογή που το θέλεις,ένα ανεξάρτητο streamer παρέα με ένα ζευγάρι ενεργά, μπορεί να δώσει μεγαλύτερη ευελιξία αλλά κυρίως καλύτερο αποτέλεσμα από τα Kef και με λιγότερα (αρκετά) χρήματα.Μιλάτε για εντελώς διαφορετικές καταστάσεις.
Τα Kef θα τα πάρει κάποιος που γνωρίζει την άριστη ηχητική συμπεριφορά τους ( για τα κυβικά τους ) , εκτιμά την εξαιρετική αισθητική τους και θελει ακριβώς να αποφύγει όλα τα έξτρα κουτιά και κουτάκια, καλώδια και καλωδιακια.
Για κάποιον άλλο , που δεν κοπτεται αντίστοιχα, μια βέλτιστη λύση στα 1500 είναι ένα εβερσολο Α6 και Yamaha hs-8 ( έχω το σετ απ' στην κρεβατοκάμαρα μου και θεωρώ ότι είναι εξαιρετικο).
Του χρόνου που θα μείνω όμως κέντρο μόνος μου πλέον, θα πάρω κεφ ls 60 και τέρμα. Το λέω για να γίνει αντιληπτό ότι το κομψότατο all in one , όταν παίζει και όμορφα, είναι ακραία επιθυμητό απο πολλούς γεροακροαματικόφιλους, σαν την αφεντια μου...
Δεν ισχύει αυτό πλέον μια και συνέδεσα το ifi πάνω στο pc και είμαστε και κομπλέ από εκεί μεριά. Δευτέρα γίνεται και η παραγγελία του sub.ούτε καν σε κάποιο dac δεν είναι
Metallica
Λάθος .Μέγα λάθος.Καλύτερα να κόψω τ'αυτία μου παρά να ακούω τους ξεφτύλες που έκαναν μηνύσεις στους fans τους για το χρήμα. Ποτέ λεφτάλικα (σιγά τη μουσική anyway).
View attachment 331973
Λεφτάλικα .... καλό.Όλοι θέλουν να κονομήσουν, ναι. Μήνυση στους δικούς τους fans μόνο οι λεφτάλικα...
Αυτοί παίζουν για τις μπύρες.εξαιρώ μόνον κάτι άναρχο πανκ μπάντες