KEF LSX II ή NAIM Mu-so 2nd;

Reaction score
1.265
Για το δωμάτιο της μεγάλης κόρης μου.
Ακούει σχεδόν αποκλειστικά Tidal. Θα τα/το βάλει στο γραφείο μπροστά της…..

TGD

Reaction score
10.391
Υπεθεσα ότι στο γραφείο θα υπάρχει υπολογιστής οπότε θα χρησιμοποιηθεί ως πηγή. Αν χρειάζεται σύνδεση στο δίκτυο δεν σου κάνει.

kalitsouni

Ακουστικά
Reaction score
11.976
Ψηφίζω KEF χαλαρά. Η ευελιξία στην τοποθέτηση και στην μελλοντική αλλαγή δωματίου είναι το σημείο κλειδί.

Reaction score
1.265
Ψηφίζω KEF χαλαρά. Η ευελιξία στην τοποθέτηση και στην μελλοντική αλλαγή δωματίου είναι το σημείο κλειδί.
Έχεις δουλέψει την εφαρμογή τους;

Γιατί στου γιου μου έχουμε ένα Denon HEOS που είναι για κλωτσές.

kalitsouni

Ακουστικά
Reaction score
11.976
Όχι. Αλλά απ'ότι έχω δει σε reviews έχουν το W2 Wireless Platform της KEF που θεωρείται κορυφαίο.

2:50

Reaction score
1.265
Γιατί όχι ένα Bluesound Node Streamer που θα οδηγεί ένα ζευγάρι ενεργά ηχεία?
Τώρα να πω ότι είχα τέτοιο και το πούλησα μισοτιμής όταν αγόρασα το Aurender;
Τα ενεργά ηχεία θα είναι ανεξαρτητα, άναψε σβήσε ένα ένα…. Καλώδια…. Έλεγα να τα αποφύγω όλα αυτά….

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.784
H Bluesound έχει WiFi streaming speakers όπως

Κλπ

Reaction score
5.614
Δυστυχώς το ράφι δεν τα παίρνει στο ύψος όταν στήσεις ζευγάρι...
Σε μονό Sonos Five πήγε το μυαλό μου όταν το πρότεινα.

Αλλά και ζευγάρι να στηθεί, δεν είναι απαραίτητο να στηθούν κατακόρυφα.

symos

You're not worthy!
Reaction score
9.051
Γνώμη μου, παίρνεις ένα Wiim mini και ξεχνάς το wifi. Έτσι "ανοίγουν" πολύ οι επιλογές.

Για το άνοιξε-κλείσε υπάρχουν λύσεις. Είτε ηχεία με auto standby (δεν έχουν όλα αλλά και πάλι περισσότερα απ'ότι wifi) είτε smart πρίζες που τις ανοίγει και τις δύο από ένα κουμπί στο κινητό της.

Απλά θα πρέπει να πηγαίνει ένα καλώδιο από το ένα στο άλλο (ή τέλος πάντων από το Wiim σε καθένα από τα δύο ηχεία) δεν ξέρω αν είναι ανέφικτο αυτό.

Reaction score
7.088
Τώρα να πω ότι είχα τέτοιο και το πούλησα μισοτιμής όταν αγόρασα το Aurender;
Τα ενεργά ηχεία θα είναι ανεξαρτητα, άναψε σβήσε ένα ένα…. Καλώδια…. Έλεγα να τα αποφύγω όλα αυτά….

Υπάρχουν ενεργά με auto off-on,ανάλογα με το αν δέχονται σήμα στην είσοδο τους. Το λειτουργiκο blueos,είναι ολύ καλό και το aurender είναι άλλλη κατηγορία . Το ψηφιακό κομμάτι του node θα είναι στα ίδια πάνω επίπεδα με αυτό των kef,αλλά το ενεργά ηχεία με τα μισά χρήματα που κοστίζουν τα kef,χαλάρα θα πάιζουν καλύτερα από αυτά. Φυσικά αν το πιο σημαντικό είναι το design,οι λιγότερες συσκευές (καλώδια κλπ),τότε τα μικρά kef είναι άριστη επιλογή.

Reaction score
1.265
Έχω ένα Fostex 6301NB που κάθεται. Είναι και Auto standby μου φαίνεται.
Άμα πάρω άλλο ένα ίδιο , ένα Bluenode και ένα μικρό sub γιατί τα Fostex δεν έχουν μπιτ μπάσο , φτάνω στα ίδια λεφτά με το σετ των KEF.
Θα έχω καλύτερο ήχο από τα KEF; Και γεμίζει το γραφείο της καλώδια.

Reaction score
1.265
Λοιπόν, βρήκα στοκ το προηγούμενο μοντέλο KEF LSX στα 800 ευρώ με το ΦΠΑ.
Καθαρά 645 ευρώ με τιμολόγιο. Σχεδόν τα μισά από τα LSX II.
Μάλλον θα τα χτυπήσω και θα ξεμπερδεύουμε. Και αν δεν έχει μπάσο, του χώνω κι ένα sub και τέλος….

Reaction score
1.831
Λοιπόν, βρήκα στοκ το προηγούμενο μοντέλο KEF LSX στα 800 ευρώ με το ΦΠΑ.
Καθαρά 645 ευρώ με τιμολόγιο. Σχεδόν τα μισά από τα LSX II.
Μάλλον θα τα χτυπήσω και θα ξεμπερδεύουμε. Και αν δεν έχει μπάσο, του χώνω κι ένα sub και τέλος….
Τι διαφορά έχουν τα II?

kalitsouni

Ακουστικά
Reaction score
11.976
USB c και μια είσοδο mini Jack μου φαίνεται
Και HDMI arc (πολύ καλή επιλογή μια και σου δίνει τη δυνατότητα να τα βάλεις στην TV του υπνοδωματίου π.χ.). Και την καινούρια Wireless πλατφόρμα (αυτό είναι η μεγάλη αναβάθμιση ουσιαστικά). Επίσης η usb-c φορτίζει το laptop σου καθώς ακούς.

ΥΓ. To έχω ψάξει λιγάκι γιατί τα χαλβαδιάζω για το γραφείο. Είναι μικρά και στο δικό μου χώρο αυτό είναι τρελό πλεονέκτημα. Επόμενη αγορά το sub και γίνεται ένα πολύ τίμιο συστηματάκι που θα ακούγεται υπέροχα σε μικρό χώρο.

Last edited:

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.800
Members
38.495
Νεότερο μέλος