KEF LSX II ή NAIM Mu-so 2nd;

Reaction score
1.064
Εγώ το δοκίμασα με 2.4 με 5 και με καλώδιο LAN.
Αποτελέσματα ίδια
Να το κοιταξουμε λιγο μηπως και βγαλουμε ακρη γιατι μιλαμε για 1000€ ηχειο
Δεν ξερω κατα ποσο θα σε παρηγορησει οτι τουλαχιστον το εχεις παρει σε καλη τιμη και σε περιπτωση που αποφασισεις να το δωσεις πιστευω οι απωλειες θα ειναι μικρες .

Reaction score
1.265
Να το κοιταξουμε λιγο μηπως και βγαλουμε ακρη γιατι μιλαμε για 1000€ ηχειο
Δεν ξερω κατα ποσο θα σε παρηγορησει οτι τουλαχιστον το εχεις παρει σε καλη τιμη και σε περιπτωση που αποφασισεις να το δωσεις πιστευω οι απωλειες θα ειναι μικρες .
Θα προτιμήσω να δώσω άλλα 80 ευρώ για ένα WiiM, να το κολλήσω με ταινία διπλής πίσω από το ηχείο και να μείνω με αυτά.

Reaction score
1.064
ΠΛηροφοριακα να αναφερουμε οτι στο Sonos play 5 2nd edition που εχω , 2015 περιπου μοντελο , tidal και spotify connect υπαρχουν και δουλευουν αμεσα με ελαχιστο buffering απροσκοπτα . Βεβαια εχει αλλου καποια θεματακια
αλλα δεν ειναι του παροντος θεματος

Reaction score
1.265
ΠΛηροφοριακα να αναφερουμε οτι στο Sonos play 5 2nd edition που εχω , 2015 περιπου μοντελο , tidal και spotify connect υπαρχουν και δουλευουν αμεσα με ελαχιστο buffering απροσκοπτα . Βεβαια εχει αλλου καποια θεματακια
αλλα δεν ειναι του παροντος θεματος
Και η δικιά μου εμπειρία με Denon HEOS, Bluesound Bluenode, Aurender , Shield TV και Samsung TV 7ετίας είναι θετική με το Tidal. Μόνο με το KEF έχω ζοριστεί.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.437
Και εγώ παίζω TIDAL μέσω chromcast από iphone ή από tablet στο shield και στον denon χωρίς προβλήματα.
Δεν έχω HEOS έχω παλαιότερο μηχάνημα.

Reaction score
1.064
Μπορείς να παίξεις μία playlist ; Αν δεν έχεις δικιά σου παίξε μία από τις έτοιμες του tidal σε παρακαλώ.
Οσο η γραμμη wifi ειναι καλη παιζουν τα playlist του tidal με gap 5 δευτερολεπτων
Αλλο challenge ?

Reaction score
1.265
Οσο η γραμμη wifi ειναι καλη παιζουν τα playlist του tidal με gap 5 δευτερολεπτων
Αλλο challenge ?
Συγνώμη,τι εννοείς με gap; Από τραγούδι σε τραγούδι, η μεσα στο τραγούδι κάνει gap ;

Reaction score
1.064
Απο τραγουδι σε τραγουδι μαλλον δεν το διατυπωσα καλα με τον ορο gap . Παντως οταν στριμαρα ειτε spotify ειτε tidal στο lsx η στο sonos ενω αλλαζα audio quality απο hifi σε normal αυτα επαιζαν μονο hifi . Αυτο το tidal δεν μου αρεσει καθολου
Τεσπα παρολαυτα δεν ειχα προβληματα περα της πιο μεγαλης καθυστερησης να μου παιξει τα κομματια και οταν μετακινουσα το τραγουδι παρακατω αργουσε να ξεκινησει αλλα δεν ειναι θεμα kef stream
Θα το δοκιμασω κ αυριο πιο σκληρα !

Last edited:

Reaction score
1.064
Σημερα ακουσα περιπου μια ωρα tidal απο kef stream . Δεν μ εκανε καμμια διακοπη
Οταν ειχα ανοικτο και το kef control , αλλαζοντας την ενταση στο kef stream δεν ανταποκρινοταν σωστα
Αλλαζε σωστα απο το kef control . Οταν εκλεισα το kef control η εναλλαγες της εντασης απο kef stream ηταν σωστες
Επισης οταν παιζεις απο kef stream και θελεις να πας στο επομενο τραγουδι μεσω του τηελεχειριστηριου αυτο δεν....
Αυριο θα δω τι γινεται με μουσικη απο Nas

Reaction score
1.265
Αυριο θα δω τι γινεται με μουσικη απο Nas
Από NAS παίζει μια χαρά , απλά η εφαρμογή είναι πολύ φτωχή.
Η KEF μου απάντησαν ότι είχε πρόβλημα το Tidal αυτές τις ημέρες, να περιμένω λίγο για να φτιάξει.
Βέβαια, το Denon και το Aurender δεν είχαν πρόβλημα.
Ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη, αλλά η κόρη μου με πέταξε έξω από το δωμάτιο της όποτε τέρμα το troubleshooting.
Θα δώσω αλλά 80 για ένα WiiM και τέλος.
Αρκετές ώρες φάγαμε με τη Μλακια …..

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.750
Members
38.489