- Reaction score
- 138.209
Έχεις δίκιο, πολυχρησιμοποιημένο εργαλείο.
Θέλω να πιστεύω οτι μέσα στο Φεβρουάριο θα το παραλάβω.Με το kii control τι γίνεται; κανένα νέο;
Αυτό που δεν κατάλαβα είναι πώς τους δίνεις ψηφιακό σήμα με το m2tech;Θέλω να πιστεύω οτι μέσα στο Φεβρουάριο θα το παραλάβω.
Θέλω να πιστεύω οτι μέσα στοΦεβρουάριο2017 θα το παραλάβω.
+1 και από μένα για το Hydra Z.Δυστυχώς, ανίατο το νόσημα.
Κοίτα να σου πω, κατανοώ και εκτιμώ την πιστή αναπαραγωγή των μόνιτορ ηχείων και 1000% προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθώ σε επόμενη αγορά μου.
Αυτό δε σημαίνει ότι υπήρξε ποτέ ίαση της προσωπικής μου προτίμησης στον ήχο. Δηλαδή, μου άρεσε και μου αρέσει πολύ ο ήχος των μαγκνεπαν. Απλώς γράφω στα παλαιότερα των υποδημάτων μου τις προσωπικές μου προτιμήσεις!
Και ένα σχόλιο για το προσωρινό σεταπ του γκονη, γιατί πολλοί έχουν βιαστεί να βγάλουν συμπεράσματα (πέραν της λάθος θέσης των ηχείων - και απ'οτι ενημερώθηκα, ο χατζηστάμου είχε προτείνει πονηρή θέση και εντελώς διαφορετική..):
Το m2tech hiface USB stick που προσωρινά χρησιμοποιείται αυτή την στιγμή στο λάπτοπ του γκονη, σίγουρα δεν λειτουργεί σωστά σε συνδυασμό με την ψηφιακή είσοδο των κιι.
Δε γνωρίζω το γιατί, αλλά επειδή είχα την απορία το έψαξα λίγο και κάποια ανάλογα σχόλια διάβασα στο gearslatz. Γενικά στο gearslatz δε προτείνουν το στικάκι της m2tech, προτιμούν AES EBU έξοδο από Weiss ή metric halo, και για ποιο οικονομικές ίσως επιλογές, το Berkeley Audio Design Alpha USB to AES converter, αλλά και το Hydra Z ή το BADA.
Μία ένδειξη του υπαρκτού προβλήματος ήταν και η αδυναμία ρύθμισης του volume σε πολύ χαμηλές στάθμες, πράγμα που δείχνει μία αδυναμία άριστης συνεργασίας των συσκευών, πιθανώς και λόγω οδηγών, δε γνωρίζω πολλά από μακ για να έχω σοβαρή εκτίμηση του θέματος..
Τες πα, εις αναμονή του "μαμά" εξαρτήματος που θα ολοκληρώσει τη συνδεσμολογία στο σεταπ του γκονη.
Βεβαίως, εις αναμονή και για την εξεύρεση της βέλτιστης θέσης των ηχείων στο χώρο (συνοδεία μετρήσεων), και της υλοποίησης nearfield ακρόασης.
Στο 00:06", 00:10" και 00:15", πίσω και μετά από τη φωνή, έχει ένα γύρισμα στο υπόβαθρο που ενώ το ξέρω και το περιμένω, χωρίς καμία απολύτως προσπάθεια για προσεκτική δήθεν ακρόαση, ακούστηκε αβίαστα τόσο πεντακάθαρα που το ένιωσα πρωτόγνωρο.
Λογικό είναι μωρέ, πρόκειται για μόνιτορ ηχείο που σκοπός του είναι να ξεβρακώνει κάθε λεπτομέρεια της ηχογράφησης. Θα ήταν παράλογο να μη συμβαίνει έτσι ακριβώς.
ΥΓ. Ο Moby ακούγεται δυνατά.
Βρε τέρας; Το έχεις;+1 και από μένα για το Hydra Z.
Μπα, δε χρειάζεται δικής μου ακουστικής εκτίμησης η κριτική για τέτοιου επιπέδου μόνιτορ, αυτά είναι χαζά, τα έχουμε ξεπεράσει νομίζω.Για πες τώρα @costas EAR .
Τα αξίζουν τα λεφτά τους;
Ικανοποίησαν τις προσδοκίες σου, σου άφησαν καλύτερο ή χειρότερο αποτέλεσμα από αυτό που περίμενες;
Σε τι απόσταση ακρόασης δουλεύουν καλύτερα;
Nαι, με εξωτερικό τροφοδοτικό του Σάλα! Νομίζω είναι ότι πιο value for money έχω βάλει στο σύστημα. Σε σχέση με το πρώτο mtech, απλά χάος. Ι cannot recommend it enough που λένε και στο χωριό μου!Βρε τέρας; Το έχεις;
Second Hand από fellow audiojunkie!Σωραίος! Από πού το πήρες;
Πληροφορίες λένε ότι είναι στο Σύνταγμα και διαμαρτύρεται ενεργά.Costas EAR's Athens Tour