Klipsch Greek club

Reaction score
5.614
Μέσα κι εγώ! Θα χαρώ ν' ακούσω τα Heresy ξανά που τα έχω αποθυμήσει.

By the way, καλύτερο αγοραστή των Heresy δεν θα μπορούσα να βρω!

Reaction score
325
Αγαπητοί φίλου καλησπέρα.Ξέρω οτι ίσως δεν ποστάρω το θέμα μου στην σωστή ενότητα αλλά είπα να απευθυνθώ σε σας που σαν ιδιοκτήτες και γνώστες των ΚLIPSCH θα ξέρετε κάτι παραπάνω σχετικά με αυτά που θα σας αναφέρω και γι αυτό ζητώ τα φώτα σας.Εδώ και 2 μήνες περίπου απέκτησα τα πολυπόθητα για μένα RF-83 απο φίλο, μέλος του φόρουμ, (να ναι καλά ο Νικόλας), με σκοπό να αναβαθμίσω σιγα σιγα το συστηματάκι μου.Αυτά λοιπόν τα οδηγεί ενας onkyo 906 πολυκάναλος.Αποφάσισα λοιπόν, επειδή πλέον τα ακούσματα μου είναι περισσότερο μουσικά παρα ταινίες, να κινηθώ προς την απόκτηση ενος δικάναλου τελικού, με την προσδοκία κέρδους κάποιας παραπάνω ποιότητας και δύναμης, που κατα κάποιον τρόπο μπορούν να μου προσφέρουν τα ηχεία.Φυσικά κρατώντας τον Οnkyo για όλες τις άλλες δουλειές και χρησιμοποιώντας γι αυτόν τον σκοπό τα προενισχυτικά του στάδια για τα klipsch.Mε δεδομένα τα οτι α)ακούω κυρίως ξένα και Ελληνικά ροκ αλλά και έντεχνο και λίγο απ΄ολα τ΄αλλα και β) δεν μπορώ να ξεφύγω πάνω απο τα 1500 ευρώ (κοιτώντας προς κατηγορία μεταχειρισμένων-demo-προσφορών), προς τα που θα μου προτείνατε να έχω το νου μου?Ξέρω για τα υπόλοιπα συνοδά που πιστεύω οτι θα με ρωτήσετε (πηγές-καλώδια κλπ) αλλά προς το παρόν κοιτάω μόνο για τελικό.Τα περί μαλακότητας, λόγω κόρνας, προς λάμπα μεριά δεν με πολυενδιαφέρουν.Να αναφέρω και κάποιες σκέψεις μου προς emotiva spa 2 gen 2 (Πολύ δύσκολο για μένα αφου πρέπει να έρθει απο usa μεριά) και προς αυτόν που είναι σε προσφορά http://www.auditorium.gr/index.php?productID=110.Να επαναλάβω πως δεν είμαι και ο πιό σχετικός οπως ίσως και θα καταλάβατε γι αυτό και θα εκτιμήσω την όποια σας υπόδειξη.Σας ζητώ συγνώμη για το μακρόσυρτο των λεγομένων μου.Φιλικά και με εκτίμηση Γιάννης.

Reaction score
454
Να ρωτήσω και εγώ κάτι ρε παιδιά που είστε μέσα στην klipsch !!!! τα synergy f-30 δέν πουλιούνται Ελλάδα ?
Τα βλέπω πολύ φθηνά και αναρωτιέμαι γιατί τόση μεγάλη διαφορά ?:rolleyes:
Θέλω κι' εγώ να μπώ στο club σας ....
Ευχαριστώ εκ' των προτέρων.

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.452
Εθισμός… Μόνο αυτή η λέξη μου έρχεται στο μυαλό όταν απολαμβάνω τις εξαίσιες μελωδίες που βγαίνουν από τα rf 62.

Εδώ και λίγο καιρό είχα την τύχη να περάσω από κάποιο κατάστημα ειδικό στον ήχο, για άσχετο λόγο και κατά τύχη έπεσα σε στιγμή ακρόασης των παραπάνω ηχείων.

Ε αυτό ήταν. Επί τόπου και χωρίς να έχω στον νου τέτοια αγορά, (ήμουν σχετικά ευχαριστημένος με τα Monitor audio rx6) τα φόρτωσα στο αμάξι και γραμμή για το σπίτι.

Ύστερα από την σχετική γκρίνια με το εταίρο ήμισυ, όχι τόσο για το οικονομικό, όσο για τον όγκο τους, έμεινα έκπληκτος από την αναβάθμιση που παρατήρησα σε όλο το φάσμα του ήχου – αν και τελείως άστρωτα…

Πιστεύω ότι η εταιρεία Klipsh είναι από τις λίγες που τηρεί με άνεση στα προϊόντα της τον όρο: Σχέση τιμής προς Ποιότητα - απόδοση. Και πολύ παραπάνω μάλιστα, αν σκεφτεί κανείς πόσο ακριβότερα πωλούνται τα προϊόντα της στην χώρα μας.

Σε συνδυασμό δε και την απόκτηση των προ – τελικού της Advance Audio, ήρθε και έκατσε που λένε το πράγμα.

Πλέον δεν μπορώ να ακούσω αυτό που είχα ως σύστημα ήχου μέχρι προ λίγο καιρό (Monito rAudio rx 6 σε συνδυασμό με Cambridge Audio 740a & Marantz dv6600 το οποίο μετακόμισε στο εξοχικό).

Δύσκολα λοιπόν θα αλλάξει εταιρεία αυτός που έχει συνηθίσει στον ήχο της Klipsh.

Φαντάζομαι πως θα ακούγονται οι ακριβότερες υλοποιήσεις της.

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.452
Να σημειώσετε δε πως η μουσική που με ευχαριστεί είναι μικρά σύνολα Jazz, καθώς και κομμάτια ασχέτου είδους από τις δεκαετίες 50, 60 , 70 άντε και λίγο από την επόμενη δεκαετία.

Reaction score
494
και η ερώτηση της ημέρας είναι:
όπως γνωρίζεται έχω τα heresy 3
(με super crossovers)
σε ένα χώρο πλέον 5Χ8 τ.μ. (όλο δικό μου!!!)
Αξίζει να να φύγουν τα heresy 3 και την θέση τους να πάρουν τα cornwall ???
( με έχει πιάσει φαγούρα !!! )
για ενισχυτικά θα μιλήσουμε έπειτα...

Reaction score
1
και η ερώτηση της ημέρας είναι:
όπως γνωρίζεται έχω τα heresy 3
(με super crossovers)
σε ένα χώρο πλέον 5Χ8 τ.μ. (όλο δικό μου!!!)
Αξίζει να να φύγουν τα heresy 3 και την θέση τους να πάρουν τα cornwall ???
( με έχει πιάσει φαγούρα !!! )
για ενισχυτικά θα μιλήσουμε έπειτα...
Ta klipschorn akoma kalutera!

Reaction score
5.614
Αν ακούσεις τα Cornwall και σε κερδίσουν τόσο πολύ τα bass-reflex 15ιντσά τους, στα παίρνω πίσω τα φτιαγμένα Heresy.

Στα μεσοϋψηλά θα έχεις χειρότερο ήχο, αλλά σε συνδυασμό με το πιο πληθωρικό χαμηλό, μπορεί ως σύνολο να σε ικανοποιήσουν.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis