Klipsch Greek club

Reaction score
1.068
Καλησπέρα. Εχω 4x rp-160m, rp-450ca, sub svs pb4000 (εντος των ημερων φτάνει) οδηγουμενα απο denon AVR-X4100. Αξίζει η αγορά crown xlx 1002 ή 1502, ή είναι υπερβολή, δεδομενου ότι ο ντενον ειναι δυνατουτσικος. Γενικά μου αρέσει να ακούω δυνατά, ειτε στερεοφωνία είτε ταινίες, πρόβλημα με γείτονες δεν έχω.

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.192
Νομίζω ότι ο denon τα καταφέρνει μια χαρά.
Δεν χρειάζεται να επενδύσεις σε επί πλέον ενίσχυση. Τα rp τα καταφέρνουν μια χαρά και με πολύ χαμηλότερης ισχύος ενισχυτικά.

Reaction score
1.068
Γύρω στο 80% αρχίζουν να κλιπάρουν.... Βεβαια αν συνδεθεί το σαμπ νομιζω θα μπορώ να ανέβω λιγο παραπάνω.

Εν τω μεταξύ μια φορά είχα δανειστεί εναν κροουν, δεν θυμαμαι μοντελο, αλλα ισχυρό 2*500 περίπου, είχα πάει το διακοπτάκι στο 0.775 v αλλά δεν έπαιξαν πιο δυνατά... Δεν ξέρω αν έφταιγε το ότι δεν έτρεξα το audyssey...

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.192
Ένα γνήσιο δωμάτιο με klipsch πρέπει να είναι αφιερωμένο στην Μουσική!
Όπως το παρακάτω!
Εκατοντάδες βιβλία, περιοδικά, αντικείμενα, αφιερωμένα στην Μουσική, χιλιοδιαβασμένα, προσεγμένα με ευλάβεια, από την παιδική ηλικία μέχρι το τέλος....
DSC_0134.JPG , DSC_0138_edited.jpg DSC_0144_edited.jpg DSC_0145_edited.jpg DSC_0146_edited.jpg

Reaction score
41
καλησπέρα, ετοιμάζομαι να φτιάξω ένα home cinema 5.1.4 κυρίως για ταινίες.. σκέφτομαι να αγοράσω τη reference premiere σειρά της klipsch και είμαι ανάμεσα στα 260 και 280f .. μιας και η χρηματική διαφορά μεταξύ τους είναι αρκετή, για τη χρήση πού τα θέλω θα είμαι οκ με τα 260f ή επειδή θα χρησιμοποιήσω και τα atmos modules θα είναι καλύτερα να προτιμήσω τα 280?

Reaction score
11.631
καλησπέρα, ετοιμάζομαι να φτιάξω ένα home cinema 5.1.4 κυρίως για ταινίες.. σκέφτομαι να αγοράσω τη reference premiere σειρά της klipsch και είμαι ανάμεσα στα 260 και 280f .. μιας και η χρηματική διαφορά μεταξύ τους είναι αρκετή, για τη χρήση πού τα θέλω θα είμαι οκ με τα 260f ή επειδή θα χρησιμοποιήσω και τα atmos modules θα είναι καλύτερα να προτιμήσω τα 280?

Τα 280
Γιατί ?

Γιατί τα έχω. ;)

Reaction score
2.592
Εχω και τα 2.
280f.
Τα 260f τα εχω για πισω.

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.192

Οι διαφορές σε χαμηλό είναι μεταξύ τους από ελάχιστες έως αμελητέες. (κάποια ελάχιστα HZ αν δεν απατώμαι - 1-2 ? κάπου εκεί....).
Έχεις μεγαλύτερο όγκο, περισσότερο κόστος απόκτησης κλπ. Περιττό λοιπόν.

Κατά τα άλλα, είναι απολύτως όμοια! (Στοιχεία - ηχητική απόκριση)
Επίσης το μέγεθος δεν έχει να κάνει με παραμέτρους atmos κλπ.
Γνώμη μου λοιπόν να επιλέξεις τα μικρότερα.

Και κάτι κατά την γνώμη μου άξιο λόγου: Επιλέγουμε ηχεία τεράστια και κατόπιν τα δηλώνουμε σαν small , αποκόπτοντας έτσι την δυνατότητά τους για χαμηλό, ρίχνοντας όλο τα βάρος στο sub (λίγο παράλογο έτσι?)!
Αυτή η παρατήρηση, Έτσι για επιβεβαίωση των παραπάνω αναφερθέντων.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
δηλωνοντας ενα ηχειο μικρο ....
καταρχην ξεφορτωνεις τα οποια ενισχυτικα...
υπερτελους το ηχειο......
Στην τελικη δινεις χαρα στο σαμπ....
και στην επιταχυνση ακους μπασα.........
Οσο πιο μεγαλο το ηχειο και οσο πιο πολλα τα σαμπ τοσο πιο μεγαλη η χαρα.....
Μια καλη αρχη ειναι 8-10 σαμπακια......να ηδονουν τον χωρο.......

Reaction score
41
Οι διαφορές σε χαμηλό είναι μεταξύ τους από ελάχιστες έως αμελητέες. (κάποια ελάχιστα HZ αν δεν απατώμαι - 1-2 ? κάπου εκεί....).
Έχεις μεγαλύτερο όγκο, περισσότερο κόστος απόκτησης κλπ. Περιττό λοιπόν.

Κατά τα άλλα, είναι απολύτως όμοια! (Στοιχεία - ηχητική απόκριση)
Επίσης το μέγεθος δεν έχει να κάνει με παραμέτρους atmos κλπ.
Γνώμη μου λοιπόν να επιλέξεις τα μικρότερα.

Και κάτι κατά την γνώμη μου άξιο λόγου: Επιλέγουμε ηχεία τεράστια και κατόπιν τα δηλώνουμε σαν small , αποκόπτοντας έτσι την δυνατότητά τους για χαμηλό, ρίχνοντας όλο τα βάρος στο sub (λίγο παράλογο έτσι?)!
Αυτή η παρατήρηση, Έτσι για επιβεβαίωση των παραπάνω αναφερθέντων.
δηλαδή αν όντως οι διαφορές μεταξύ τους είναι τόσο ανεπαίσθητες, καλύτερα να πάω με τα 260f για αρχή και να χρησιμοποιήσω αυτά τα χρήματα σε καλύτερο κεντρικό (450c αντί 440c) ή ίσως σε καλύτερα surround (250S αντί 240S) ή ίσως ακόμα καλύτερα να πήγαινα με ένα καλύτερο sub (15 αντί για 12)..

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.131
Members
38.412
Νεότερο μέλος
FotisLam