Klipsch Greek club

Reaction score
1.057
Μπορει καποιος απο το club σας να με βοηθησει στα εξης?

Αναζητωντας ενα ευκολοδηγητο ηχειο για τον ενισχυτη μου CA azur 651a βλεπω οτι οι προδιαγραφες για
τα RP-150M ειναι καλες.
Αυτη τη στιγμη εχω τα Diamond 225 τα οποια στο χωρο μου με καλυπτουν και τα RP-150M παρολο 5 " κατεβαινουν χαμηλα βασει παλι των προδιαγραφων του .
Θα με καλυψει η πρεπει να παω στο RP-160M?
Υπαρχει καποιο review με διαγραμματα συχνοτητων , μετρησεις του ηχειου που να με βοηθησουν ?
Στο χωρο παιζω τις περισσοτερες φορες house , R&B και το γραφω αυτο γιατι ειμαι σκεπτικος ως προ το τουιτερ που εχουν ακουστει πολλα .
Δεν το εχω ακουσει ποτε . Αν μπορειτε στειλτε μου καποιο καταστημα που το εχει προς ακροαση διαθεσιμο. Ευχαριστω σας!

Reaction score
379
Μπορει καποιος απο το club σας να με βοηθησει στα εξης?

Αναζητωντας ενα ευκολοδηγητο ηχειο για τον ενισχυτη μου CA azur 651a βλεπω οτι οι προδιαγραφες για
τα RP-150M ειναι καλες.
Αυτη τη στιγμη εχω τα Diamond 225 τα οποια στο χωρο μου με καλυπτουν και τα RP-150M παρολο 5 " κατεβαινουν χαμηλα βασει παλι των προδιαγραφων του .
Θα με καλυψει η πρεπει να παω στο RP-160M?
Υπαρχει καποιο review με διαγραμματα συχνοτητων , μετρησεις του ηχειου που να με βοηθησουν ?
Στο χωρο παιζω τις περισσοτερες φορες house , R&B και το γραφω αυτο γιατι ειμαι σκεπτικος ως προ το τουιτερ που εχουν ακουστει πολλα .
Δεν το εχω ακουσει ποτε . Αν μπορειτε στειλτε μου καποιο καταστημα που το εχει προς ακροαση διαθεσιμο. Ευχαριστω σας!
Γιατί να πέσεις από το 6,5άρι woofer στο 5,25 ??
Νομίζω πως ειδικά με τη μουσική που ακούς τα μπάσα δεν πρόκειται να σε καλύψουν.
Απορώ και αν σε καλύπτουν και τώρα, εκτός αν χρησιμοποιείς και sub.
Aν ναι τότε προχώρα σε αλλαγή αλλιώς όχι.
Νομίζω πως το audio show στον Πειραιά τα έχει προς ακρόαση, αλλά και πάλι καλό θα ήταν να τα άκουγες στο χώρο σου αν υπάρχει δυνατότητα.

Reaction score
1.366
...Αυτη τη στιγμη εχω τα Diamond 225...
Είχα Klipsch & Wharfedale, παλαιότερα μοντέλα 15 χρόνια πριν. Έχουν μεγάλη ηχητική διαφορά οι δύο εταιρείες οπότε άκουσε προσεκτικά αν τα βρεις για ακρόαση. Τα Klipsch εντυπωσιάζουν στην αρχή, τα δικά μου είχαν τονισμένα άκρα που στη πορεία με κούρασαν.

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.188
Έκ
Είχα Klipsch & Wharfedale, παλαιότερα μοντέλα 15 χρόνια πριν. Έχουν μεγάλη ηχητική διαφορά οι δύο εταιρείες οπότε άκουσε προσεκτικά αν τα βρεις για ακρόαση. Τα Klipsch εντυπωσιάζουν στην αρχή, τα δικά μου είχαν τονισμένα άκρα που στη πορεία με κούρασαν.
Έκτοτε έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα. Βέβαια η klispch είναι ιδιαίτερη εταιρεία και θα πρέπει να προηγηθεί οπωσδήποτε ακρόαση πριν την λήψη απόφασης.
Σε γενικές γραμμές είναι πάνω από τον ανταγωνισμό από άποψη κόστους. Άρα για την χαμηλή κατηγορία, οι επιλογές της θεωρούνται μονόδρομος.
Επίσης στην χαμηλή κατηγορία, καλές επιλογές θεωρούνται και οι προτάσεις της dali.

Για μικρούς μεσαίους χώρους τα ρb 160 της klipsch είναι υπέρ του δέοντος αρκετά ως προς το χαμηλό.

Reaction score
1.057
Γιατί να πέσεις από το 6,5άρι woofer στο 5,25 ??
Νομίζω πως ειδικά με τη μουσική που ακούς τα μπάσα δεν πρόκειται να σε καλύψουν.
Απορώ και αν σε καλύπτουν και τώρα, εκτός αν χρησιμοποιείς και sub.
Aν ναι τότε προχώρα σε αλλαγή αλλιώς όχι.
Νομίζω πως το audio show στον Πειραιά τα έχει προς ακρόαση, αλλά και πάλι καλό θα ήταν να τα άκουγες στο χώρο σου αν υπάρχει δυνατότητα.
Στα χαρτια ειναι κοντα το μπασο . Επισης το rear bass port αναλογα τη τοποθετηση μπορει να βοηθησει.

Reaction score
393
Σημερα μου την βαρεσε και εκανα δοκιμουλες σχετικα με το σαμπ 8αρι της YAMAHA και τα υπολοιπα σαν 5.1
Έβαλα 80hz απο τον ενισχυτη στο σαμπ και small ολα τα αλλα.επισης εβαλα ενα λαστιχο κατω απο το σαμπ και την οπη να κοιτάει στην γωνια τοιχου μιας και το εχω σε γωνια διπλα απο το αριστερο μπροστινό.Το αποτελεσμα ειναι μουρλια.τι να λεμε τωρα.Βεβαια πασχω απο σαμπ το ξερω αλλα οκ.Για την ωρα ειμαι σουπερ

Reaction score
60
Καλησπερα, ειμαι σε διλημμα για sub μολις καταφερω να μετακομισω, καπου μεχρι το καλοκαιρι σε σπιτι με σαλονι περιπου 40 μ2. μπροστα εχω ενα ζευγαρι rf280 και κοιταω για woofer αναμεσα σε Arendal Sound 1723 Subwoofer που δεν εχω γνωση αλλα το ψαχνω και svs pb2000. Δεν εχω αποκλεισει ακομα το r112sw αλλα με κερδισε στα σχολια το svs. καμμια ιδεα; ευχαριστω!

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.188
Τελικά η κλιπσ έχει πολλούς εχθρούς.
Τι καραμούζες τα ονομάζουν πολλοί εδώ μέσα, τι καυσόξυλα..... καμμιά φορά επηρεάζομαι, πηγαίνω σε καταστήματα για ακροάσεις,ακόμη και αρκετά υψηλότερης αξίας υλοποιήσεων, κάποιες φορές εντυπωσιάζομαι, (παίζει μεγάλο ρόλο και η εμφάνιση), πηγαίνοντας κατόπιν στο σύστημα ,μερικά λεπτά ακροασης, με κάνουν να διστάζω, να ξεχνώ αυτά που άκουσα. Πετάνε μια δυο χροιές από τις γνωστές και αυτό αρκεί! Εθισμό να το πω, είμαι λάθος - άρρωστος να το πω, δεν ξέρω. Δεν μπορεί να είμαι ο σωστός εγώ και να κάνουν λάθος τόσοι εδώ μέσα, και μάλιστα ποιο ειδικοί....

Reaction score
191
Καλημερα,
Ο ήχος όπως και το τι αρέσει στον καθένα ειναι εντελώς υποκειμενικό. Όποτε εάν εσένα σε καλύπτει-ευχαριστεί για ολους εμάς περισσεύει.
Καλες ακροάσεις

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.188
Επίσης πολλά ειδικά περιοδικά ήχου, ή site, αποφεύγουν να πραγματοποιήσουν δοκιμές σε προιόντα της. Μου φαίνεται αρκετά περίεργο.

Reaction score
53
Παιδια καλημερα.
Τα forte iii που τα βρισκουμε;
Τα φερνει καποιος;
Θελω να τα αλλαξω με τα rf7ii που εχω.

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.108
Members
38.411