- Reaction score
- 393
Συγχωρεστε με.Αν και ασχετο αλλα θα το γραψω.τα klipschchακια μου "KG 4.5" κελα'ι'δουν με αυτην την κεφαλη πλεον.

Ευχαριστω.Ενισχυθηκε το μπασο(σωμα αν το λεω καλα).Τα ηχεια εξαφανιστηκαν και αλλο.Πιο ωραια στερεοφωνικη εικονα.με γεια.......![]()
Γιατί να πέσεις από το 6,5άρι woofer στο 5,25 ??Μπορει καποιος απο το club σας να με βοηθησει στα εξης?
Αναζητωντας ενα ευκολοδηγητο ηχειο για τον ενισχυτη μου CA azur 651a βλεπω οτι οι προδιαγραφες για
τα RP-150M ειναι καλες.
Αυτη τη στιγμη εχω τα Diamond 225 τα οποια στο χωρο μου με καλυπτουν και τα RP-150M παρολο 5 " κατεβαινουν χαμηλα βασει παλι των προδιαγραφων του .
Θα με καλυψει η πρεπει να παω στο RP-160M?
Υπαρχει καποιο review με διαγραμματα συχνοτητων , μετρησεις του ηχειου που να με βοηθησουν ?
Στο χωρο παιζω τις περισσοτερες φορες house , R&B και το γραφω αυτο γιατι ειμαι σκεπτικος ως προ το τουιτερ που εχουν ακουστει πολλα .
Δεν το εχω ακουσει ποτε . Αν μπορειτε στειλτε μου καποιο καταστημα που το εχει προς ακροαση διαθεσιμο. Ευχαριστω σας!
Είχα Klipsch & Wharfedale, παλαιότερα μοντέλα 15 χρόνια πριν. Έχουν μεγάλη ηχητική διαφορά οι δύο εταιρείες οπότε άκουσε προσεκτικά αν τα βρεις για ακρόαση. Τα Klipsch εντυπωσιάζουν στην αρχή, τα δικά μου είχαν τονισμένα άκρα που στη πορεία με κούρασαν....Αυτη τη στιγμη εχω τα Diamond 225...
Έκτοτε έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα. Βέβαια η klispch είναι ιδιαίτερη εταιρεία και θα πρέπει να προηγηθεί οπωσδήποτε ακρόαση πριν την λήψη απόφασης.Είχα Klipsch & Wharfedale, παλαιότερα μοντέλα 15 χρόνια πριν. Έχουν μεγάλη ηχητική διαφορά οι δύο εταιρείες οπότε άκουσε προσεκτικά αν τα βρεις για ακρόαση. Τα Klipsch εντυπωσιάζουν στην αρχή, τα δικά μου είχαν τονισμένα άκρα που στη πορεία με κούρασαν.
Στα χαρτια ειναι κοντα το μπασο . Επισης το rear bass port αναλογα τη τοποθετηση μπορει να βοηθησει.Γιατί να πέσεις από το 6,5άρι woofer στο 5,25 ??
Νομίζω πως ειδικά με τη μουσική που ακούς τα μπάσα δεν πρόκειται να σε καλύψουν.
Απορώ και αν σε καλύπτουν και τώρα, εκτός αν χρησιμοποιείς και sub.
Aν ναι τότε προχώρα σε αλλαγή αλλιώς όχι.
Νομίζω πως το audio show στον Πειραιά τα έχει προς ακρόαση, αλλά και πάλι καλό θα ήταν να τα άκουγες στο χώρο σου αν υπάρχει δυνατότητα.