- Reaction score
- 2.586
1) bone peeler 2 : 1xRC64iii
2) Jolaz : 1xRP 504c
3) Ankokdog rc 64iii
2) Jolaz : 1xRP 504c
3) Ankokdog rc 64iii
Μ'αρεσει που στο έχω πει εδώ και τόσο καιρό και το ξέχασες ήδη..Εντωμεταξύ οποιος θέλει rp450 θα βγει για πούλημα
Μ'αρεσει που στο έχω πει εδώ και τόσο καιρό και το ξέχασες ήδη..
Για δες τα pm σου να φρεσκαριστεί η μνήμη σου..
Α θέλω και το χαλασμένο woofer μαζί.![]()
Συνοψη, 2 RC 64 και 2 RP 504, σωστα? Να περιμενουμε λες μηπως θελησει και καποιος αλλος. Οσα περισσοτερα τοσο καλυτερα!!!!Πρόσθεσε και ένα 504 για μένα. (Για φίλο)
Νομίζω για 3 rc εχω διαβάσειΣυνοψη, 2 RC 64 και 2 RP 504, σωστα? Να περιμενουμε λες μηπως θελησει και καποιος αλλος. Οσα περισσοτερα τοσο καλυτερα!!!!
Δε νομιζω, ενα εσυ και ενα ο bonepeeler2. Υπαρχει και αλλος??Νομίζω για 3 rc εχω διαβάσει
Ε περίμενε και αυριο, να το δει κανένας ακόμη. Η να το κανουμε topicΔε νομιζω, ενα εσυ και ενα ο bonepeeler2. Υπαρχει και αλλος??
Μη φάμε καμιά νίλα τελευταία στιγμή.Ναι καλυτερα μεχρι αυριο, ετσι και αλλιως σημερα δε νομιζω να το δει. Ηπροσφορα ισχυει μεχρι 02/12/2019
Με τη τιμη που τα εχει, σου περισευει και για μονοπετρο!!!!!!!Μπας και να πάρω κι ένα ζευγάρι rf;;;;;;
Θα με σκοτώσει η άλλη χαχααχαχ
Post automatically merged:
Μη φάμε καμιά νίλα τελευταία στιγμή.
κάτσε γιατί ήδη έφαγε μιά κατραπακιά που της ανακοίνωσα πως το δεύτερο pb16 ήρθε για να μείνει...Με τη τιμη που τα εχει, σου περισευει και για μονοπετρο!!!!!!!![]()
Της στιγμής είναι, θα της περάσεικάτσε γιατί ήδη έφαγε μιά κατραπακιά που της ανακοίνωσα πως το δεύτερο pb16 ήρθε για να μείνει...
Surround back center αν δεν πουληθεί.Να δω που θα τα πουλησουμε ολα. ο ankokdog βρηκε αγοραστη στο μπαμ.
Αν σε πέρνει πήγαινε σε rpΚαλησπέρα παιδιά
Επειδή είδα πως σε κάνα δύο μαγαζιά έχουν ριξει λόγω Black friday τις τιμες ,
ποια ειναι η γνωμη σας για το παρακατω συνδυασμο ενισχυτη ηχείων ;
KLIPSCH R-620F με YAMAHA R-N803D BLACK,