Most visitors online was 2686 , on 4 Apr 2025
έλα το έσωσε, έχουν πάρει λέει φωτιά τα δάκτυλά του.Σας το είπα, συνδέστε τους.
@ankokdog απάντησε του στα Ελληνικά και ξέχεστον..
ποια 1100Δεν νομίζω ότι υπάρχει κατάστημα στην Ελλάδα να κόψει 600 ευρώ από το Klipsch rc 64iii
Θα το πάρουν στα 1100 σκάρτα κιόλας.
![]()
Klipsch RC-64 III
Βρες τιμές για Klipsch RC-64 III σε 5 καταστήματα στο Skroutz. Διάβασε χαρακτηριστικά & πραγματικές αξιολογήσεις χρηστών!www.skroutz.gr
Και εγω προτεινα σε ελληνικο καταστημα, να μου τα αφησει οσο ο ξενος συν τα μεταφορικα που θα πληρωνα, αλλα δεν δεχοταν, μου εβγαινε 500 ευρω παραπανω απο Ελλαδα.Και λιγο πιο ακριβα να ειναι, να τα παρουμε αλλα δε νομιζω να μας κανουν κατι. Ειχα ρωτησει καποτε για καλυτερη τιμη μετρητα και πηρα απαντηση οτι γραφει το site.
Πάρε το χρήμα στο χέρι και πήγαινε στα μαγαζιά, μην έχεις όμως πολλές ελπίδες για κάτι ουσιαστικό.Παιδιά αν υπάρχει κάποια προσφορά για τα FORTE III από Ελλάδα ενημερώστε.
Παρε τα μεγαλα, τα οκταιντζα. Εχω το 8000 σε αποσταση 2.8 μετρα. Δεν το μετανιωσα. Επισης, αν πάρεις τα πιο μικρα, θα σε τρωει το σαρακι, αν επραξες το σωστο. Οποτε κανε την υπερβαση και παρε τα 280 ή τα 8000. Κεντρικό εννοειται το μεγαλο με τα 4 γουφερ των 5,25 ιντσών.καλησπέρα παιδιά, θέλω να φτιάξω ένα HT 5.1.4 το οποίο θα προορίζεται κυρίως για ταινίες. Θα ήθελα να ρωτήσω ποιο είναι το πλεονέκτημα ενός ηχείου τύπου κόρνας και ποια η διαφορά από ένα άλλο ηχείο όπως πχ τα ΚEF 750 ή τα 950. Από ηχεία σκέφτομαι ή τα 280F σε μεταχειρισμένα ή τα 260F. Αν τελικά αποφασίσω τα δεύτερα (260F) είναι καλύτερα να τα συνδυάσω με τα 450c kai 250S ? και αυτό επειδή μάλλον θα μου πείτε ότι οι διαφορές με τη νέα σειρά (6000, 8000) είναι μικρές, οπότε καλύτερα να εξοικονομήσω κάποια χρήματα. Τέλος ο χώρος μου είναι αρκετά μεγάλος, αν θέλετε θα ποστάρω φώτο να μου πείτε μια γνώμη. Βασικά το πρόβλημα είναι ότι δίνεις τόσα χρήματα και στην ουσία σε ταινία δε μπορείς να ακούσεις τι αγοράζεις και να συγκρίνεις.
Post automatically merged:
Ελπίζω να μπορώ να ποστάρω εδώ
Στείλε μου pm ποια θέςΜήπως ξέρει κάποιος που μπορώ να τα βρω σε καλύτερη τιμή ;