- Reaction score
- 7.888
Υπάρχουν καλές τιμές και για μεμονωμένα, αλλά στη ποσότητα έκανε ακόμη καλύτερες.Απευθείας είναι οι προσφορές?
Και μεμονωμένα η μόνο για power buy?
Υπάρχουν καλές τιμές και για μεμονωμένα, αλλά στη ποσότητα έκανε ακόμη καλύτερες.Απευθείας είναι οι προσφορές?
Και μεμονωμένα η μόνο για power buy?
budget?ankokdog in!!!!
Θα ήθελα την γνώμη σας αναφορικά με τον ενισχυτή που θα πρέπει να πάρω ώστε το παρακάτω setup να παίξει αξιοπρεπώς σε πρώτη φάση(ιδανικά 7.2, με pre outs).
Στο μέλλον όταν θα πάω για atmos θα τον αλλάξω και ενδεχομένως να χρειαστώ τελικούς. Ο Χώρος του σαλονιού είναι περίπου 60τμ και το home cinema θα στηθεί σε απόσταση 4,5μ*4,5μ. Η χρήση τους προορίζεται 90% για ταινίες και σειρές.
A’ Φάση 5.1
Μπροστινά και Πίσω ηχεία: Klipsch RP-600M
Κεντρικό ηχείο: Klipsch RP-504C
Subwoofer: SVS PB – 1000 ή SVS PB – 2000
Β’ Φάση 7.2.2
Μπροστινά ηχεία: Klipsch RP-6000F/ RP-8000F ή Πίσω ηχεία: Klipsch RP-600M
Atmos ηχεία: Klipsch RP-500SA
Subwoofer: SVS PB – 1000 ή SVS PB – 2000
Νέος Ενισχυτής AVR
Κάτι οικονομικό σκεφτόμουν 600€-800€.budget?
εκεί είναι η απορία μου!Δεν αγοράζουμε κάθε ημέρα ηχεία. Πάρε όσο καλύτερο μπορείς, άρα ανέβα κατηγορία. Τα 280 εκ των πραγμάτων απαιτούν αρκετά ισχυρό κεντρικό, ώστε να υπάρχει ομοιογένεια.
περιμενω!!Τουλάχιστον rp504 ιδανικό το rf 64iii
Post automatically merged:
Αν σε ενδιαφέρει ετοιμάζεται η ομαδική αγορά
Εχω 5 ηχεία ως τώρα. Αν αυριο μεθαύριο δεν πει άλλος νομίζω θα προχωρήσουμε με αυτά.Ποια θα εινακ η καταληκτικη ημερομηνια για παραγγελια; Θα τανπαρουμε πριν τις γιορτες;
υπολογιζα να κανω το κοντρολ μου μετα τις 20 του μηνος. Ξερω τι θέλω αλλά είμαι εκτος budget! Οπότε απλά μριν κλείσετε ενημερώστε με!Εχω 5 ηχεία ως τώρα. Αν αυριο μεθαύριο δεν πει άλλος νομίζω θα προχωρήσουμε με αυτά.
Για αρχή θα δώσουμε προκαταβολή και με τη παράδοση θα εξοφλήσουμευπολογιζα να κανω το κοντρολ μου μετα τις 20 του μηνος. Ξερω τι θέλω αλλά είμαι εκτος budget! Οπότε απλά μριν κλείσετε ενημερώστε με!