- Reaction score
- 5.413
900€
στείλε μου διεύθυνση πλιζ...τα γαλλακια μετά χαράς τα πεταγες κ από το παράθυρο.
Κι εγώ δεν είμαι φαν του ήχου της Focal, ότι έχω ακούσει δεν με συγκίνησε. Klipsch δεν θα συνιστούσα σε κανέναν πλην των ηχείων της σειράς Heritage, θα απέφευγα το Heresy λόγω μικρού μεγέθους και γιατί προτιμώ τα υπόλοιπα μοντέλα.Καλησπέρα παίδες. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει ακούσει τα klipch heresy Iv Kai forte iv. Ο λόγος είναι ότι απλά βαρέθηκα τα focal...
Πως εισαι σιγουρος οτι φταιει το ηχειο και οχι ο ενισχυτης ?Καλησπέρα παίδες. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει ακούσει τα klipch heresy Iv Kai forte iv. Ο λόγος είναι ότι απλά βαρέθηκα τα focal και βλέπω ότι κάπου σα να μην έχουν να δώσουν το κάτι παραπάνω. Αν τα συγκρίνω δε με κάτι audio spectrum scm1000 τα γαλλακια μετά χαράς τα πεταγες κ από το παράθυρο. Από ενισχυτή έχω ένα λυχνίας και ακούσματα είναι κυρίως ροκ. Το μόνο klipch που έχω ακούσει live είναι Ένα μικρούλι r51m αν θυμάμαι καλά το μοντέλο όπου πραγματικά για τα χρήματα του είχα πάθει ζημιά μεγάλη. ΚΙ εδώ έρχεται το ερώτημα μου. Τι χώρο θέλει το εκάστοτε μοντέλο? Ισχύουν όλα τα ιντερνετικα reviews που αναφέρουν ότι είναι εύκολα φορτία? Διαθέσιμα για ακρόαση δεν υπάρχουν πουθενά... οπότε είναι λίγο ρίσκο η αγορά τους στα τύφλα. Σας παραθέτω τα ηχεία που έχω τώρα.(focal 816v)
δεν ανοίγεις ένα νέο νήμα...αναζήτησης-ιδεών...γιατί το βλέπω να ρχεται?Ta atalante που έγραψε ο φίλος πιο πάνω θέλουν watt και είναι 6οhm αν θυμάμαι καλά. Η έξοδος του ενισχυτή είναι 8ohm. Λάθος μου που δεν έγραψα και τι έχω ακούσει από ηχεια αλλά δεν ήθελα να μακρηγορισω.... να τα πάρω από την αρχή λοιπόν. Πρώτο και κύριο τα βαρέθηκα κ με τρώει να κάνω μια αλλαγή. Επίσης έχω ακούσει ταAria και απλά μου φάνηκαν μουντά. Τα kanta 2 ωραία καλά χρυσά αλλά δεν τρελάθηκα επειδή είχαν το ίδιο sound signature ας πούμε. (Όχι με τον δικό μου ενισχυτή αυτα). Σαν ταβάνι χρημάτων δεν θα ήθελα να υπερβαίνει τα 5κ. Θα μου πεις τώρα μα κοιτάς τα forte που παίζουν πολύ παραπάνω...(και για αυτό ζαχαρώνω σαν ιδέα τα heresy iv). Jbl l100 έπεσε σαν ιδέα αλλά πήγε περίπατο γιατί είναι και αυτά 6 ohm. Τα είχα ακούσει με ενισχυτηκα luxman ωραία έπαιζαν δεν έπαθα ζημιά. Aλλο ηχείο που μου άρεσε αλλά σα να έδινε χρώμα ήταν το triangle bookshelf το επετειακό. Ζημιά τρελή όπου το άκουσα με το δικό μου μηχανάκι ήταν τα spendor classic 2/3 αλλά δεν είναι για τις δικές μου μουσικές. Το μηχανάκι είναι των Αφων Τσακι ο Θησεας στην ultima εκδοχή του.
Τα ηχεία που κοιτάζεις δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο , στα χρήματα που θες να δώσεις , στην απόσταση που θες να ακούσεις μάλλον θα δώσεις 2,5 χιλιάρικα χωρίς να πάρεις τα αποτελέσματα που έχεις στο μυαλό σου. Στη θέση σου θα κοιτούσα κάτι τέτοιοΚαλησπέρα σε όλους,
Σκέφτομαι να στήσω ενα σύστημα home cinema 5.1 από την Klipsch με:
Μπροστινά R820f (εναλλακτικά RP160m για εξοικονόμηση χώρου)
Κεντρικό R50c
Subwoofer rs100
Πίσω ηχεία R51m,
και ενισχυτή Denon 2800 ή 770.
Το κόστος με τον πιο φθηνό denon είναι περίπου 2χιλ ευρώ ενώ με τον ακριβό 2.300.
Ο χώρος είναι 4μ πλάτος (απόσταση ακρόασης) Χ 6μηκος.
Η αμφιβολία που έχω είναι μήπως είναι πολυ μεγάλο το set up για το χώρο και εάν σε αυτά τα λεφτά μπορώ να φτιάξω κάτι πιο minimal.
Ευχαριστώ πολύ.
Όταν λες δε θα πάρω το αποτέλεσμα που νομίζω υπό ποια έννοια;Τα ηχεία που κοιτάζεις δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο , στα χρήματα που θες να δώσεις , στην απόσταση που θες να ακούσεις μάλλον θα δώσεις 2,5 χιλιάρικα χωρίς να πάρεις τα αποτελέσματα που έχεις στο μυαλό σου. Στη θέση σου θα κοιτούσα κάτι τέτοιο
Ήχος :: Συστήματα Οικιακού Κινηματογράφου :: Sony HT-A9 Σύστημα home cinema 360 Spatial Sound Mapping Dolby Atmos®/DTS:X® μαζί με SA-SW5 Πρόσθετο ασύρματο υπογούφερ 300 W - Sony Center
HT-A9 Τεχνολογία 360 Spatial Sound που προσαρμόζεται στο περιβάλλον σας Η επαναστατική τεχνολογία 360 Spatial Sound Mapping δημιουργεί έως και δώδεκα πλασματικά ηχεία από μόνο τέσσερα πραγματικά Ρεαλισμός 360 Spatial Sound experience σαν να βρίσκεστε εκεί Τα πολλά πλασματικά ηχεία που σαςsonycenters.gr
ή
BRAVIA Theatre Quad | Sony Center
Ο αληθινός ήχος του κινηματογράφου. Κορυφαίο σύστημα home cinema με τέσσερα ασύρματα ηχεία, 360 Spatial Sound Mapping, βελτιστοποίηση ηχητικού πεδίου, ηχείο 3 δρόμων, Dolby Atmos®/DTS:X®. Ανακάλυψέ το εδώ.sonycenters.gr
είτε κάποιο άλλο παρόμοιας λογικής σύστημα.
Εαν θες να ανεβάσεις τα budget και να κανείς κάτι καλό , πας αποκλειστικά σε RP σειρά και subwoofer άλλης εταιρείας πχ svs, xtz κτλ
Σε ακριβώς ίδιων διαστάσεων δωμάτιο με απόσταση ακρόασης 2,70μ έχω τα RP 6000F , RP 600C και RP 600M II , τα πήρα από Γερμανία εάν θυμάμαι καλά από το mdsound περίπου ένα μισή χιλιάρικο. Δες το νήμα μου στο thread με τις παρουσιάσειςΟ χώρος είναι 4μ πλάτος (απόσταση ακρόασης) Χ 6μηκος.