- Reaction score
- 320
Ωχ.ναι;;;Είχα χάσει λογαριασμούς και δεν έβλεπα τίποτα γενικά.Καλησπέρα @TSOK
Το Μάιο του 2020 σου είχα στείλει ένα προσωπικό μήνυμα, για το Klipsch RF-63, μάλλον δε το έχεις δει.
Σχετικά με το μύνημα όχι δεν έχω δει τίποτα.αν ευκαιρίσω θα σου στείλω φίλε μου.Καλησπέρα @TSOK
Το Μάιο του 2020 σου είχα στείλει ένα προσωπικό μήνυμα, για το Klipsch RF-63, μάλλον δε το έχεις δει.
Καθυστερημενη απάντηση αλλά….
Καλησπέρα έχω το 600C , τίμιο κεντρικό για τα χρήματά του . Τονικά ταιριάζει με τα ηχεία που θες να πάρεις .
Θα το κάνω αγαπητέ ThanasisR και θα ανεβάσω φωτογραφίεςΚαλησπέρα αγαπητέ @TSOK,
Θα μπορούσες να δοκιμάσεις το συγκεκριμένο, και αυτό που ίσως να έχει το ίδιο αποτέλεσμα, αλλά αν είναι καλύτερο από πριν στα δικά σου αυτιά καλά έκανες.
Μιας και άνοιξες τις κόρνες, για κοίτα και στα rf83-63 δε ξέρω πια από τα δύο έχεις , αν το αφρώδες υλικό έχει φύγει από τα τοιχώματα, σου το είχα γράψει και πιο παλιά.
Καλημέρα , χρώμα , κατάσταση , ποιο μοντέλο είναι Ι - ΙΙ - ΙΙΙ ;Καλημέρα παιδιά , μια ερώτηση έχω ένα ζευγάρι klipsch rf-7 σε ποιά τιμή μπορούν να πουληθούν ?
Είναι το πρώτο μοντέλο και το χρώμα είναι μαύρο με μερικά σημάδια και τις σίτες να θέλουν επισκευή τα ποδαράκια τους.Καλημέρα , χρώμα , κατάσταση , ποιο μοντέλο είναι Ι - ΙΙ - ΙΙΙ ;
Όλα μετράνε.