Vakis2000
Κλιψ κλαψ
- Reaction score
- 9.457
Θα περιμένουμε, τι να κάνουμε.....
φοβερό mancave φίλε μου μπράβο!
thanks!!!φοβερό mancave φίλε μου μπράβο!
όχι! δεν τα είχα ακούσει!Παντα ειχα απορια πώς παιζουν τα heresy. Τα ακουσες καπου πριν τα παρεις;
Η σκληράδα δεν οφείλεται στο ηχείο, αλλά στα μέσα (αρχεία κυρίως αλλά και συνοδά), το δε ηχείο στρώνει μετά τις 100 ώρες.Καλησπεριζω. Τα 160M μου σαν να εχουν στρωσει. Λοιπον, παιζουν πολυ καλα, και οι μεσαιες ανοιξανε. Πολυ καλο ηχειο. Η σκληραδα στις σκληρες υποχωρησε. Με λιγα λογια ενα αξιοπρεπεστατο ηχειο με αρκετη δοση ρεαλισμου και το δραμα για να σε βαλει στο μουσικο γεγονος. Απο περιεργεια εβγαλα τον λαμπατο (pure sound A10) και συνεδεσα τον yamaha A S700. Ο ηχος εγινε πιο μηχανικος, εφυγε η ρευστοτητα. Επισης μου κανει εντυπωση το ποσο αναδεικνυει το ηχειο τον ηχοχρωματικο πλουτο του βινιλιου, ακους πιατινι και σου φευγει το καφασι!
Προφανως τις παει τις λαμπες το ηχειο. Ο λαμπατος μου με 2 χ 10 W τα οδηγει επισης μια χαρα.
https://www.skroutz.gr/c/239/enisxytes.html?from=catspan&keyphrase=lebenΓειά σας!
Είμαι περήφανος ιδιοκτήτης των Klipsch rf7 ii! Τα έχω λίγο καιρό, τα έχω παίξει με έναν Nad 375 και με τους Xindak ms3 monoblock. Ο Nad είναι καλός αλλά θέλω κάτι παραπάνω. Οι Xindak νομίζω ότι πέφτουν λίγο αδύναμοι..
Θα ήθελα να με βοηθήσετε στην επιλογή ενισχυτή έως 4000€ εκτός και αν πρόκειται για κάτι που αξίζει πολύ, οπότε πάω και λίγο παραπάνω!!
Τον almarro δεν τον έχω δει ούτε ακούσει ποτέ αλλά από ότι διαβάζω πρέπει να είναι Top of the tops!!!λοιπόν,
ήμουν μεταξύ των leben cs 300 ( χαίρε komhst !!! ) και almarro a318b.
Τελικά, μετα από πολύ σκέψη και συζητήσεις και ενημερώσεις από το klipsch/ forum / usa
"έκατσε" να "κάτσει" ανταλλαγή με αξιόλογο συμφουρίτη με almarro
( τον οποίο ευχαριστώ τα μέγιστα για τις συμβουλές και γνώσεις του ).
Πράγματι, δεν τον βλέπεις τον almarro συχνά, όμως τον είδα στο 6moons,
όχι απλά να τον εκθειάζουν αλλά και να τον δίνουν βραβεία...