Klipsch Greek club

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
καλα λες...
αλλα οπως εχω ξαναπει οχτρος του καλου ειναι το καλυτερο.....
και δεν ειναι μονο τα βατ.....ειναι ενα σωρο πραματα....
πιθανο ο sun να ειχε λιγη παραπανω ισχυη
λιγη...
αλλα με τι μπανκ καπασιτι να μιλησει στον ερθ....?
και καθε ερθ....καλο το πολυ ρευμα φτανει αν συνοδευεται και απο αλλα πραματα.....
Και το πολυ ρευμα σε ενα ηχειακι βασης ...ειναι αφορμη για καλα καψιματα αν δεν το εχει καποιος

ακομα και δαπεδου να ειναι μια απο τα ιδια....
καποιος σωτηρης φευγοντας απο μενα γκαζωσε τα διαμαντια του και τα τσουρουφλησε...
στην προσπαθεια του να σηωκσει σταθμες στο ζευγαρακι του.....
μετα εμαθε.....κορνουλες και βρηκε την υγεια του......

Reaction score
396
20 χρονια ημουν με τον μικρο rotel;Πωωωω.Περα απο την πλακα ομως με καλυπτουν πληρως οι σταθμες του με τα KG.

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.445
Όταν υπάρχει επαρκείς ισχύς, τότε το ηχείο μας, από μηδενικής σχεδόν έντασης γεμίζει τον χώρο. Τουλάχιστον στην klipsch θεωρώ ότι τα πολλά βατ, κάνουν θαύματα. Έτσι για να έχω πλήρη απόλαυση δεν είναι ανάγκη να ανεβάζω την ένταση. Ακόμη και ψιθιριστά το ηχητικό πεδίο είναι υπέροχο.

Last edited:

Reaction score
396
Όταν υπάρχει επαρκείς ισχύς, τότε το ηχείο μας, από μηδενικής σχεδόν έντασης γεμίζει τον χώρο. Τουλάχιστον στην klipsch θεωρώ ότι τα πολλά βατ, κάνουν θαύματα. Έτσι για να έχω πλήρη απόλαυση δεν είναι ανάγκη να ανεβάζω την ένταση. Ακόμη και ψιθιριστά το ηχητικό πεδίο είναι υπέροχο.
Πολυ σωστα.
Και μεταξυ σοβαρου και αστείου,οποιος μου λεει παλι KLIPSCH,του απαντω , μονο KLIPSCH.
;);););)

Reaction score
396
Τι ειναι προτιμοτερο;;Τα ηχεια small και το sub yes ή large και plus;;;;Επισης απο τον ενισχυτη τι τιμη να βαλω για τις συχνοτητες;Εχει 50-80-100-150-200.

Reaction score
7.890
Τι ειναι προτιμοτερο;;Τα ηχεια small και το sub yes ή large και plus;;;;Επισης απο τον ενισχυτη τι τιμη να βαλω για τις συχνοτητες;Εχει 50-80-100-150-200.
Small sub yes και cross 80

Reaction score
7.890
Κ
ΟΚ.Και στο sub απο το 1 μεχρι το 10;;;;Ξερω ξερω.Γίνομαι κουραστικος.
Το volume του sub στη μέση άντε λίγο παραπάνω. Αν μιλάμε για το 2000 που έχω και εγώ το έχω στα 6/10 παρέα με τα rp280 στον ενισχυτή +1 αν και το ypao το βγάζει -2 για δωμάτιο 25τμ

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
rf7-II
200 watt sunfire
400 >>
600 >>
καθε φορα αλλο ηχειο
αν εχεις σαμπ(ακια) και το υποστηριζεις σωστα
τα μικρα και 80 ειναι μονοδρομος,....
καθαρο και ταχυτατο μπασο

Reaction score
396
Το volume του sub στη μέση άντε λίγο παραπάνω. Αν μιλάμε για το 2000 που έχω και εγώ το έχω στα 6/10 παρέα με τα rp280 στον ενισχυτή +1 αν και το ypao το βγάζει -2 για δωμάτιο 25τμ
Ειναι το yst 030 αν θυμαμαι καλα το μοντέλο.Yamaha

Reaction score
396
Λοιπον συμπερανα για τα δικα μου αυτια οτι με ικανοποιεί τελικα το μπασο των μπροστινων και μονο.Βασικα βρισκω μικρο το 8αρι και καποια στιγμη αν θα παρω μεγαλυτερο και KLIPSCH,τοτε θα ξαναασχοληθω με sub.Προς το παρον το ξαναπαροπλιζω.Αυτα.

Reaction score
396
Όχι! Λόγω του ότι όλοι οι av της χαμηλής - μέσης κατηγορίας, δεν έχουν τις σωστές προδιαγραφές για ακρόαση μουσικής, άλλωστε το δηλώνουν (av), κατά την αγορά, όσους τους ενδιαφέρει αυτό το κομμάτι, πρέπει η επιλογή τους να διαθέτει έξοδο προ ενίσχυσης τουλάχιστον για τα κύρια κανάλια. Κατά το παρελθόν οι περισσότερες εταιρείες ακόμη και σε χαμηλής κατηγορίας μηχανήματα, είχαν αυτή την δυνατότητα. Σήμερα όμως με τον ανταγωνισμό να καλπάζει, με τα δικαιώματα που χρειάζονται για τα διάφορα σήματα( dts, dolby , audissey klp klp, κόβουν πολλά, μέσα στα οποία και αυτήν την ευκολία. Δυστυχώς μόνο με αλλαγή. Επίσης πρέπει - χωρίς να είναι και απαγορευτικό- και ο rotel να υποστηρίζει αυτήν την δυνατότητα. Δηλαδή να απομονώνει σε κάποια είσοδο του, το ρυθμιστικό της έντασης (να μετατρέπεται σε τελικός).
Το.πετυχα ομως και το ειχα ετσι για καποιο διαστημα.Σαν τελικος σωστα.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
και ενα ερθ 12 ειναι καλη λυση....αν το βρεις σε καλη τιμη

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
καποτε ειχε ντεμο το οντιο σοου στον πειραια.....

Reaction score
1.068
Τω λοιπόν, άκουσα τα rp-160m χωρίς sub και ομολογουμένως έχουν φοβερό μπάσο!

Εν τω μεταξύ ο ενισχυτης (denon avr-x4100) ρύθμισε τα μπροστινά l, c, r σαν large....

Εγώ τα έβαλα small μετα (αφου ειναι και βάσης), αλλά διαπίστωσα τελικά ότι σαν large, ο ήχος είναι καλύτερος στις ταινίες (στα μπάσα).

Γενικά, τι ρυθμίσεις προτείνονται;

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.866
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef