Klipsch + Trends > Αποριες

Reaction score
4
Διαβαζοντας απο εδω και απο εκει τα διθυραμβικα σχολια για το φοβερο ματσαρισμα των Klipsch με τους Tripath ενισχυτες και σε ενα μεγεθος τιμης αν μη τι αλλο προσιτο , αποφασισα να προχωρησω στην αγορα τους.

Οντως πηρα τα ηχειακια τα RB-61 (95db) και ειμαι στην αναμονη του Trend ενισχυτη απο Αμερικη αλλα οχι του απλου αλλα ενος modded.
http://www.audio-magus.com/product_p/ta10vm.htm

Αυτην την στιγμη τα ηχεια παιζουν με εναν sansui δικαναλο 2x70 και τα αποτελεσματα ειναι παραπανω απο ικανοποιητικα τουλαχιστον για τα αρχαρια δικα μου αυτια. Πιστευω με τα Trends να κελαηδισουν περισσοτερο.

Ελα ομως που ακουσα τα Trends με τα Klipsch σε διαφορες παραλλαγες και επαθα διπλη πλακα και δεν ξερω τι να κανω?
Τι εννοω..
1) Τα ακουσα με σκετο το Trend -> Σουπερ αποδοση

2) Τα ακουσα με Trends + PSU -> Ανεβηκε αρκετα σε μπασα και καθαροτητα.
http://www.audio-magus.com/KingRex_PSU_p/krpsu.htm

3) Τα ακουσα με Trends + Preamplifier -> Ανεβηκε ακομη περισσοτερο σε μπασα και καθαροτητα. http://www.audio-magus.com/Kingrex_Preamplifier_p/krpa.htm

4) Τα ακουσα με Trends + PowerSupply -> Μου επεσαν τα σαγονια.
http://www.audio-magus.com/product_p/kr_s-020.htm
http://www.audio-magus.com/PowerCenter_Battery_Power_Suppy_p/bps1.htm

Ερωτησεις :
Διαβαζω απο εδω και απο εκει οτι πολυς κοσμος προμηθευεται με 20 ευρω την συγκεκριμενη μπαταρια μονος του και την βαζει να παιζει με τα Trends με διαφορες μετατροπες.
la.JPG
Ειναι δυσκολο να γινει με καλωδια μετατροπες και γενικα τι χρειαζομαι?

Ανακαλυψα και αυτο το site που εχει τα παντα "φτιαχτο μονος σου" http://www.41hz.com/
Θα μπορουσα απο εκει εστω να φτιαξω ενα σωστο τροφοδοτικο για παραπανω αποδοση και εχει καποιος να προτεινει κατι?

Βοηθεια παιδες!!

Reaction score
7
Ψειρόπουλε έγινες High-endάς βρε;.....ρίξε και ένα καυγά για τα καλώδια, αλλιώς δεν το πιστεύω....:142: Το συστηματάκι το προορίζεις για το γραφείο του PCιού; Ψήνομαι και γώ για ένα τετοιο συστηματάκι. Καλορίζικα αγόρι, περιμένουμε εντυπώσεις!

Reaction score
2
Αμα σου πω οτι κακως βιαστηκες, τι θα πεις? Ωχ, οχι ρε συ. Αυτο στο χα πει ηδη :137:

Reaction score
8
Εγω θα σου συνιστουσα να ακουσεις και αυτο

DARED MP5 προενισχυτης λαμπα τελικο τραντζιστορ με USB DAC με BURR BROWN.

Υ.Γ. Φιλε SUBCODE οποτε θελεις επικοινωνησε να σου δωσω μια φτιαγμενη εκδοση του ανωτερω να την ακουσεις.

Reaction score
4

Υ.Γ. Φιλε SUBCODE οποτε θελεις επικοινωνησε να σου δωσω μια φτιαγμενη εκδοση του ανωτερω να την ακουσεις.
AAAAAAAAA....... !!!!
Μαλλον βιαστικα τελικα και καλα λεει μια ψυχη :120:
Το φερνουν Ελλαδα ?
Βαλτε κανα λινκ με τιμες!

Thanks

Reaction score
1.213
http://www.freebytes.com/catalog/product_info.php?products_id=866

To site ειναι απλως το πρωτο που βρηκα.

248 Ε ....βρε το ατιμουλικο..ειναι και στα λεφτα μας..:137:

Thanasis εχεις ακουσει και το dared και το trends (με τα klipsch για αρχη ..η αν τα εχεις ακουσει συγκρινει με αλλα ηχεια ..) ? Kαι αν ναι γραψε διαφορες /εντυπωσεις (ας ειναι και στα γρηγορα :137:)..

Reaction score
7

Σε ευχαριστώ πολύ θανάση :615:, με το που θα ξεμπερδέψω με τις αναζήτήσεις για το Home Cinema (σου έστειλα και P.M. σχετικό με τα Subwoofer που κατέληξα για να μου πείς τη γνώμη σου) θα βάλω μπροστά και για ένα τέτοιο συστηματάκι... μην το ακούσω από τώρα και μου αλλάξει η σειρά...:137: γιατί από ότι μου έλεγες και στο event του ορφέα είχες εντυπωσιαστεί από το αποτέλεσμα. Αλήθεια σε τι τιμή παίζει, εσύ το αγόρασες ή το έχεις δανεικό;

Reaction score
4
http://www.freebytes.com/catalog/product_info.php?products_id=866

To site ειναι απλως το πρωτο που βρηκα.

248 Ε ....βρε το ατιμουλικο..ειναι και στα λεφτα μας..:137:

Thanasis εχεις ακουσει και το dared και το trends (με τα klipsch για αρχη ..η αν τα εχεις ακουσει συγκρινει με αλλα ηχεια ..) ? Kαι αν ναι γραψε διαφορες /εντυπωσεις (ας ειναι και στα γρηγορα :137:)..
Οχι ρε γμτ σε αυτα τα λεφτα το ειχα χτυπησει σιγουρα αλλα δεν ΜΙΛΑΤΕ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ :137:
Θα το επαιζα και μουρη γμτ μου!!!!!!!

Thanasis με ενδιαφερει και εμενα αν εχεις αποψη μεταξυ trends και dared.
To βαζω και για πουλημα το αλλο δεν τρεχει τιποτα.

Reaction score
8
Eγω το αγορασα απο τη επισημη αντιπροσωπεια της DARED στην Ελλαδα την Spicom τωρα μετα το Πασχα οταν το ακουσα να οδηγει τα υπερευαισθητα μαγνητοστατικα της εταιριας.
Εμενα με κατι τροποποιησεις και τις χρυσες λαμπες της ΕLECTROHARMONIX μου εφτασε γυρω στα 330 αλλα χωρις τις μετατροπες ειναι αρκετα φτηνοτερο.
To συνδεσα στον υπολογιστη και το απολαμβανω με κατι ηχεια B&W 302 προσωρινα και σκεφτομαι να αγορασω ενα ζευγαρι ... KLIPSCH
Οταν το πρωτοεφερα στο σπιτι τα συνδεσα σε ενα ζευγαρι KEF XQ-5 δαπεδου, συνδεσα επανω και το πλατω CLEARAUDIO CHAMPION MAGNUM με BENZ ACE και βαζω τον δισκο BUENA VISTA SOCIAL CLUB. και ... απογοητευση. Σκεφτηκα αν αυτο μ..λακα παιζει ετσι τοσες χιλιαδες ευρω τι ταδωσες ναι τοσο καλα επαιζε.
Αυτο τα λεει ολα.Μετα το συνδεσα στον υπολογιστη και εβαλα τα KEF XQ1 βασης και το ιδιο υπεροχο αποτελεσμα.
Μειον του η μικρη ισχυς θελει ευαισθητα ηχεια και μια μικρη χαλαροτητα στα πολυ χαμηλα. Λυση εκοψα τις χαμηλες και τις στελνω σε ενα υπογουφερ REL STRATA και ο ενισχυτακος οδηγει μονο υψηλες και μεσαιες και ολα καλα.
Βεβαια το να συνδεσεις επανω του ηχεια των 1300 ευρω και υπογουφερ των 1000 ειναι υπερβολη, αλλα τα παει περιφημα. Επομενη κινηση ενα ζευγαρι KLIPSCH ενα φτηνο υπογουφερ πχ. VELODYNE VX-10 στα 230 ευρω και απολαυστε μουσικη. Ασε που το βραδυ οι λαμπες ειδικα η μια πρασινη που αναβοσβυνει σαν φωτορυθμικο ειναι ονειρο.

Φιλε SUBCODE σου εστειλα και εγω p.m

Reaction score
8
Thanasis με ενδιαφερει και εμενα αν εχεις αποψη μεταξυ trends και dared.
Αν με καποιο τροπο μπορεις να το παρεις-φερεις στο δανειζω για συγκριση.

Reaction score
0
είχα τον dared, είχα και τον super t-amp (όχι τον trends) ,

πολύ καλοί και οι δύο....
οδηγούσαν ιδιοκατσκευές fostex και Artmeis V2, πηγές το Advance acoustic 203 και το Bluesky ....

πολύ καλό αποτέλεσμα στα αυτιά μου είχε ο συνδυασμός bluesky-super tamp-fostex,

με τα Artemis τα πήγαινε καλύτερα ο Mp5 με πηγή το advance ...

Reaction score
7
Eγω το αγορασα απο τη επισημη αντιπροσωπεια της DARED στην Ελλαδα την Spicom τωρα μετα το Πασχα οταν το ακουσα να οδηγει τα υπερευαισθητα μαγνητοστατικα της εταιριας.
Εμενα με κατι τροποποιησεις και τις χρυσες λαμπες της ΕLECTROHARMONIX μου εφτασε γυρω στα 330 αλλα χωρις τις μετατροπες ειναι αρκετα φτηνοτερο.
To συνδεσα στον υπολογιστη και το απολαμβανω με κατι ηχεια B&W 302 προσωρινα και σκεφτομαι να αγορασω ενα ζευγαρι ... KLIPSCH
Οταν το πρωτοεφερα στο σπιτι τα συνδεσα σε ενα ζευγαρι KEF XQ-5 δαπεδου, συνδεσα επανω και το πλατω CLEARAUDIO CHAMPION MAGNUM με BENZ ACE και βαζω τον δισκο BUENA VISTA SOCIAL CLUB. και ... απογοητευση. Σκεφτηκα αν αυτο μ..λακα παιζει ετσι τοσες χιλιαδες ευρω τι ταδωσες ναι τοσο καλα επαιζε.
Αυτο τα λεει ολα.Μετα το συνδεσα στον υπολογιστη και εβαλα τα KEF XQ1 βασης και το ιδιο υπεροχο αποτελεσμα.
Μειον του η μικρη ισχυς θελει ευαισθητα ηχεια και μια μικρη χαλαροτητα στα πολυ χαμηλα. Λυση εκοψα τις χαμηλες και τις στελνω σε ενα υπογουφερ REL STRATA και ο ενισχυτακος οδηγει μονο υψηλες και μεσαιες και ολα καλα.
Βεβαια το να συνδεσεις επανω του ηχεια των 1300 ευρω και υπογουφερ των 1000 ειναι υπερβολη, αλλα τα παει περιφημα. Επομενη κινηση ενα ζευγαρι KLIPSCH ενα φτηνο υπογουφερ πχ. VELODYNE VX-10 στα 230 ευρω και απολαυστε μουσικη. Ασε που το βραδυ οι λαμπες ειδικα η μια πρασινη που αναβοσβυνει σαν φωτορυθμικο ειναι ονειρο.

Φιλε SUBCODE σου εστειλα και εγω p.m
θανάση πολύ ωραία αυτά που λές και με πιάνουν περιέργειες να τα ακούσω... (να κανονίσουμε κάποια στιγμή...αν και ξέρω πως θα μπριζωθώ για τα καλά :137:) Η γνώμη σου για τα Klipsch; Γενικά σου αρέσουν σαν ηχεία;

Reaction score
4
Αν με καποιο τροπο μπορεις να το παρεις-φερεις στο δανειζω για συγκριση.
Θα το ηθελα πολυ αλλα δυσκολα θα τα καταφερω.
Thanks παντως :615:

Reaction score
4
Θαναση στο πειραγμα του DARED MP5 με καινουργιες λαμπες και δεν ξερω και εγω τι αλλο εβαλες, σε τι κερδιζεις?
Αντε να μαθαινουμε και 5 πραγματα γιατι εχω εναν αρχαιο λαμπατο αλλα για αυτον θα ανοιξω καινουργιο θεμα.

Reaction score
43
Καλημέρα και απο 'μένα.
Ωραίο θεματάκι άνοιξε ο Mr. Pseiras!
'Εχω και εγώ έναν ΤΑ και ένα UD.
Το ερώτημα που θα ήθελα να θέσω είναι άν θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σαν προενισχυτής αυτό: http://www.artproaudio.com/products.asp?type=79&cat=1&id=58
για την ακρίβεια, 2 τέτοια. (Λένε πως με καλύτερες λάμπες έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα).
Αναφέρει οτι είναι προενισχυτής μικροφώνου, θα μπορούσε να δεχτεί όμως Line In?

Reaction score
0
Γεια σας.

Σε λίγο -ελπίζω- θα φτάσει και στην ευρώπη, ο icon-1 της Nuforce.

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=44899

http://www.xtremeplace.com/yabbse/index.php?topic=50938.0

Εκτός του βασικού πακέτου με τροφοδοτικό 25W - καλώδιο 1μ, θα βγουν επίσης:

Thanks for the mini review and especially the recognition of what we have been planning all along: to bring high-end sound to the mass market. Icon alone will not be sufficient. There is an equalization network built into the Icon that when connected (by a standard Cat5 cable) to our forthcoming S-1 speaker (release in late May), will make the S-1 sound very good (the equalization network replaces the crossover in the S-1 which further boosts the performance). The S-1 MSRP will be the same as the Icon. As you can see from the build quality of the Icon now (and the S-1 later), there is enough margin for us to bring the price even lower when we really go mass market. We will be introducing an earphone (MSRP $79) that will sound better than anything on the market, even those headphones costing 2 to 3 x the price. The earphone is in production now :)

I forgot to mention that we will be shipping the following separate accessories for the Icon within a month or two:

40-watt power supply
Premium 2-meter long RJ45 to banana speaker cable
RJ45 to 5-way binding post connector (utilizing the same Icon aluminum chassis)

By sometime next year, there will be other Icons (Icon Mobile - a very tiny battery-powered Icon is next).

Στόχους τους είναι να μπορεί να το βρει κάποιος παντού.

Reaction score
8
θανάση πολύ ωραία αυτά που λές και με πιάνουν περιέργειες να τα ακούσω... (να κανονίσουμε κάποια στιγμή...αν και ξέρω πως θα μπριζωθώ για τα καλά ) Η γνώμη σου για τα Klipsch; Γενικά σου αρέσουν σαν ηχεία;
αν εξαιρεσεις τα φωτεινα πριμα που με λαμπα ερχονται στα ισα τους και το μπασο τους που απο μοντελο σε μοντελο αλλαζει και αυτο ειναι θεμα γουστου πoιο σου αρεσει, ειναι πολυ ευαισθητα και ειναι και κορνες που αλλοι τις λατρευουν και αλλοι δεν τις πανε.
Σε αυτη την κατηγορια τιμης δεν υπαρχει αλλο τοσο ευαισθητο ηχειο, εκτος ισαως απο ενα πανεμορφο μπιμπελο full range της SPICOM της εταιριας που εισαγει και τα DARED αλλα δεν το εχω ακουσει και να φανταστειτε ημουν στο μαgαζι πριν το Πασχα, εσκασα. Μπας και το εχει ακουσει κανεις;

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.175
Members
38.422
Νεότερο μέλος