Klipschorn: Να το παρω το κοριτσι ?

Reaction score
684
Απάντηση: Re: Klipschorn: Να το παρω το κοριτσι ?

Eξαλλου το αμαρτωλο παρελθον μου, λεει πως ηδη εχω αλλαξει περιπου 8 ζευγαρια κυριως ηχεια και 7 ενισχυτες (2καν.) σε 14 χρονια.

Οποτε μ ενα προχειρο υπολογισμο, τα ΚLipsch (αν τα παρω) θα πρεπει τον Μαιο του 2012 να τα ξαναλλαξω....:142::142::142:
ουτε το Μαιο του 2022 δε τα ξεφορτωνεσαι....

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369
Απάντηση: Klipschorn: Να το παρω το κοριτσι ?

...
Το θεμα ειναι πως το ακουσμα αυτο μ αρεσει μαλλον περισσοτερο...

Τελικα να τα παρω τα κοριτσια η οχι???
Κάτι μου θυμίζει αυτό το θέμα...

Ρε κάτι μου θυμίζει...

Ακόμα και αν η Λογική λέει όχι, το ερώτημα είναι "ποιός κάνει κουμάντο";
Η Λογική ή το Συναίσθημα;

το πήρες ήδη και δε το ξέρεις.

πότε να έρθουμε για μια μπύρα παρέα με τις κόρνες?

Σοβαρά τώρα.
Γιάννη σου αρέσουν οι κόρνες γενικά ή τα Klipschorn ειδικότερα;

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.209
Re: Απάντηση: Klipschorn: Να το παρω το κοριτσι ?

Κάτι μου θυμίζει αυτό το θέμα...

Ρε κάτι μου θυμίζει...

Ακόμα και αν η Λογική λέει όχι, το ερώτημα είναι "ποιός κάνει κουμάντο";
Η Λογική ή το Συναίσθημα;

Σοβαρά τώρα.
Γιάννη σου αρέσουν οι κόρνες γενικά ή τα Klipschorn ειδικότερα;

Δεν το εχω προαποφασισει παντως ακομα.
Αυτο ειναι σιγουρο.

Μου αρεσουν οι κορνες γενικα ναι, αλλα κ τα συγκεκριμενα τα χω καημο χρονια.:136:

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

Στα παλια γουεστερν, με ποιους ησουνα? (εγω παντα με τους ινδιανους).

Δες λιγο πιο κατω απο την κορυφη..........
Απο ζωγραφικη πως τα πας???:116:

http://www.voltiaudio.com/news.shtml

Αυτό το πρόσεξε κανένας;

I took a big step this last week in working on the filter design part of the new network, by purchasing a Behringer active crossover/processing unit, and another T-amp (to make three total).

Κωσταυτιάααααααααααααα.........

Άντε να μην πω για γνωστό χαϊεντολαμπατοκατασκευαστή ($$$) που κατέβηκε με Behringer σε έκθεση του εξωτερικού μια και δεν είχαν τελειώσει με το δικό τους crossover... (και τα έκρυβαν πίσω από τα ηχεία...)

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Mister Kotsidius ...first of all i think you need to f@ck a nice tubano blond kavleta....after to stop να μας λες paparies και φυσικα να κρατησεις τις μαγικες ηχειαρες που εχεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!:116::116:

Και το εννοω βρε φιλαρακι....εχεις ειλικρινα ΗΧΕΙΑΡΕΣ !!!!!!

F@ck again the blond bitch and after ακου μουσικουλα, που θες να δωσεις τις ηχειαρες σου για να παρεις τις γωνιακες χορνοκασελλες ,με μια μεσαια περιοχη ολη κι ολη και να σου πιανουνε και τις γωνιες, που θα μπορουσες να βαλλεις εναν απιστευτα μουρατο-ντιζαινατο ορθοστατη Miss Van De Roch με ζορικο ημιφως .....under the chery moon που λεν και καποιες απηδηχτες ολο ρομαντζα και συνεφακια μπολικα!!!!!!!!!!

Ταισε κι αλλο τα ηχεια που εχεις και τοτε θα δεις πραγματικα τι μπορουν και κανουν........καποια στιγμη στο ξαναειπα .....δεν τα ταιζεις τα ηχεια σου με σωστα ρευματα....think about it very serius....i mean it !!!!!!!!!

Τι να σου κανω που ειναι βαρυς ο Krell.....θα μου ελεγες μετα.......ρε μαγκα ...παιζουν ετσι τα ηχεια μου???????
Και το πιστευω αυτο που λεω φιλαρακι!!!!!

Με μεγαλη φιλικη διαθεση......Βλασης...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.441

Κωσταυτιάααααααααααααα.........

Άντε να μην πω για γνωστό χαϊεντολαμπατοκατασκευαστή ($$$) που κατέβηκε με Behringer σε έκθεση του εξωτερικού μια και δεν είχαν τελειώσει με το δικό τους crossover... (και τα έκρυβαν πίσω από τα ηχεία...)
εγώ μάνα μου τα ξέρω αυτά, οι άλλοι να δούμε πότε θα τα μάθουνε...:126:

Reaction score
1.772

κριμα να μην εχω δυο ντιβανοκασελες να σου δωσω να παρω τις ηχειαρες σου.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.441

εμένα τώρα πείτε με όπως θέτε, αλλά τα klipshorn τα γουστάρω, και είμαι βέβαιος ότι με ένα μπέρι κρος και τριπαθάκια από δω κι από κει, θα παίζει παπάδες, δεσποτάδες και αρχιμανδρίτες.....

μόνο με λάμπα δε θα τα δούλευα!

τελευταία φορά που τα άκουσα να παίζουν φοβερά, με μια πολύ "live" αίσθηση, ήταν με τελικό τραζίστορ, των πολλλλλλών βαττ, της γνωστής και μη εξαιρετέας, κρελ (ωχ, πχιος τον ακούει το βλάση τώρα...)

ΥΓ ο κάτοχός τους, πήρε τον κρελ κι έμεινε με αυτόν για πάρα πολλά χρόνια, δηλαδή δε τον άλλαξε ποτέ, ενώ στα νιάτα του, παλιότερα, είχε αλλάξει καμιά 20-αριά λαμπάτους, που όλοι (ανεξαιρέτως) ήταν ακριβότεροι του κρελ, ήταν από μάρκες - σταθμούς στο χώρο του πραγματικά καλού ήχου...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

εμένα τώρα πείτε με όπως θέτε, αλλά τα klipshorn τα γουστάρω, και είμαι βέβαιος ότι με ένα μπέρι κρος και τριπαθάκια από δω κι από κει, θα παίζει παπάδες, δεσποτάδες και αρχιμανδρίτες.....

μόνο με λάμπα δε θα τα δούλευα!

τελευταία φορά που τα άκουσα να παίζουν φοβερά, με μια πολύ "live" αίσθηση, ήταν με τελικό τραζίστορ, των πολλλλλλών βαττ, της γνωστής και μη εξαιρετέας, κρελ (ωχ, πχιος τον ακούει το βλάση τώρα...)

ΥΓ ο κάτοχός τους, πήρε τον κρελ κι έμεινε με αυτόν για πάρα πολλά χρόνια, δηλαδή δε τον άλλαξε ποτέ, ενώ στα νιάτα του, παλιότερα, είχε αλλάξει καμιά 20-αριά λαμπάτους, που όλοι (ανεξαιρέτως) ήταν ακριβότεροι του κρελ, ήταν από μάρκες - σταθμούς στο χώρο του πραγματικά καλού ήχου...

:143::143::143:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009
Απάντηση: Re: Απάντηση: Klipschorn: Να το παρω το κοριτσι ?

Δεν το εχω προαποφασισει παντως ακομα.
Αυτο ειναι σιγουρο.
Μου αρεσουν οι κορνες γενικα ναι, αλλα κ τα συγκεκριμενα τα χω καημο χρονια.:136:
Σ'έναν τέλειο κόσμο,κάθε τράμπα θα όφειλε ν'αφήνει το ίδιο ικανοποιημένες(με βάση τις επιδιώξεις τους) και τις δύο πλευρές σε βάθος χρόνου.

Επειδή όμως οι εποχές είναι δύσκολες και οι τοίχοι...ανθεκτικοί στα χτυπήματα της κεφαλής:)142:),αξίζει να εξετασθούν μερικές επιπλέον παράμετροι θέτοντας εαυτόν στη θέση σου:

-Ο υποψήφιος χώρος τοποθέτησης θα είναι από τη στιγμή που θα εγκατασταθείς μόνιμος,ή αναμένεται ν'αλλάξει μεσοπρόθεσμα;Υπόψιν ότι δεν αρκεί η τοποθέτηση σε γωνίες,αλλά απαιτείται επίσης διαμόρφωση των πλευρικών σ'αυτά όγκων του δωματίου.
-Εάν πάλι κάτι αλλάξει,είσαι σίγουρος ότι θα διατίθεται αποθηκευτικός χώρος γιά ενδεχόμενη μελλοντική τους φύλαξη;
-Ο έτερος εμπλεκόμενος στην ανταλλαγή συσκευών είναι ιδιώτης,ή μήπως ασχολείται επαγγελματικά με την εμπορία καινουργών/μεταχειρισμένων;
-Ποιά είναι η χρονιά κατασκευής του ηχείου;Υπάρχει πιστοποίηση μέσω εγγράφων/σειριακών αριθμών;Εκτός από τα στοιχεία του κροσόβερ,έχουν ΄΄πειραχθεί΄΄ και άλλα στοιχεία της αυθεντικής κατασκευής;
-Σου αρέσει ν'ακούς κυρίως κλασική και ακουστικά σύνολα τζαζ ή επιπλέον μεταγενέστερα ΄΄ηλεκτρικά΄΄ ιδιώματα με χαρακτηριστική παρουσία των άκρων του φάσματος;

Καλό θα ήταν η όποια ΄΄δοκιμασία΄΄ να επιτελεστεί με κομμάτια που να σου αρέσουν μεν αλλά να μη σου αφαιρούν την κριτική διάθεση όταν τ'ακούς.
Προτού επίσης οριστικοποιηθεί οποιαδήποτε απόφαση,ενδείκνυται και μιά αντιπαραβολή εντυπώσεων από ζεύγος Avantgarde...

Η φωνή της λογικής απορεί:εφόσον δηλώνεις ΄΄ξετρελαμένος΄΄ με τις κόρνες,γιατί δεν περίμενες λίγο προτού ενδώσεις σε άλλη τεχνοτροπία ηχείων;

Κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι στη φωτιά ότι στη συνείδησή σου έχεις ήδη πάρει τα Klipschorn-όπως επισημαίνεται από Alex-Ear.Γεννιέται πάντως η εντύπωση ότι υποσυνείδητα έχεις ήδη...δώσει τα Verity.:126:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.209
Ρε Bhutia μας εκανες πρωι πρωι......
χαχαχαχαχα

δεν εχεις κ αδικο ομως.....

:139::139::139::139:

Reaction score
141
Να το πάρεις,με τους ενισχυτές σου ταιριάζει καλύτερα το klipsch.
Τα verity ποτέ μου δεν τα συμπάθησα,(εξάλλου ηχείο που δεν παίζει με ένα βατ είναι για τα σκουπίδια :116:)

Reaction score
5.614
Όχι απλά καλύτερα, αλλά ταιριάζει γάντι με atma!

Έτσι, έτσι, να πληθαίνουμε οι υποστηρικτές της αγοράς του Khorn!

Reaction score
142

Forza Klipschorn!:607::626:
..παμε δυνατα.!!!

Reaction score
2
Γιάννη
μπας και είσαι μηχανάκιας??????
αποφάσισε με τι θες να ακους
εγώ θα έλεγα αν σου αρέσουν οι λάμπες τράβα σε ενα κατάληλο ηχείο
αν σου αρεσει ο ηχος των verity άλλαξε ενισχυτή
Μάλλον δεν έχεις κατασταλάξει ακόμα......
Φιλικά Πάντα

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Klipschorn: Να το παρω το κοριτσι ?

Σ'έναν τέλειο κόσμο,κάθε τράμπα θα όφειλε ν'αφήνει το ίδιο ικανοποιημένες(με βάση τις επιδιώξεις τους) και τις δύο πλευρές σε βάθος χρόνου.

Επειδή όμως οι εποχές είναι δύσκολες και οι τοίχοι...ανθεκτικοί στα χτυπήματα της κεφαλής:)142:),αξίζει να εξετασθούν μερικές επιπλέον παράμετροι θέτοντας εαυτόν στη θέση σου:

-Ο υποψήφιος χώρος τοποθέτησης θα είναι από τη στιγμή που θα εγκατασταθείς μόνιμος,ή αναμένεται ν'αλλάξει μεσοπρόθεσμα;Υπόψιν ότι δεν αρκεί η τοποθέτηση σε γωνίες,αλλά απαιτείται επίσης διαμόρφωση των πλευρικών σ'αυτά όγκων του δωματίου.
-Εάν πάλι κάτι αλλάξει,είσαι σίγουρος ότι θα διατίθεται αποθηκευτικός χώρος γιά ενδεχόμενη μελλοντική τους φύλαξη;
-Ο έτερος εμπλεκόμενος στην ανταλλαγή συσκευών είναι ιδιώτης,ή μήπως ασχολείται επαγγελματικά με την εμπορία καινουργών/μεταχειρισμένων;
-Ποιά είναι η χρονιά κατασκευής του ηχείου;Υπάρχει πιστοποίηση μέσω εγγράφων/σειριακών αριθμών;Εκτός από τα στοιχεία του κροσόβερ,έχουν ΄΄πειραχθεί΄΄ και άλλα στοιχεία της αυθεντικής κατασκευής;
-Σου αρέσει ν'ακούς κυρίως κλασική και ακουστικά σύνολα τζαζ ή επιπλέον μεταγενέστερα ΄΄ηλεκτρικά΄΄ ιδιώματα με χαρακτηριστική παρουσία των άκρων του φάσματος;

Καλό θα ήταν η όποια ΄΄δοκιμασία΄΄ να επιτελεστεί με κομμάτια που να σου αρέσουν μεν αλλά να μη σου αφαιρούν την κριτική διάθεση όταν τ'ακούς.
Προτού επίσης οριστικοποιηθεί οποιαδήποτε απόφαση,ενδείκνυται και μιά αντιπαραβολή εντυπώσεων από ζεύγος Avantgarde...

Η φωνή της λογικής απορεί:εφόσον δηλώνεις ΄΄ξετρελαμένος΄΄ με τις κόρνες,γιατί δεν περίμενες λίγο προτού ενδώσεις σε άλλη τεχνοτροπία ηχείων;

Κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι στη φωτιά ότι στη συνείδησή σου έχεις ήδη πάρει τα Klipschorn-όπως επισημαίνεται από Alex-Ear.Γεννιέται πάντως η εντύπωση ότι υποσυνείδητα έχεις ήδη...δώσει τα Verity.:126:

+++1000000000000000000

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.209
Μηχανακιας ειμαι ρε παιδια, εννοειται...
Μουσικοφιλος πανω απ ολα βεβαια!!

Ποιος δεν ειναι εδω μεσα εστω κ λιγο???
(η λεει ψεμματα.....)

Αλλα επισης ποιος παλι εχει κατασταλαξει τελειως δηλαδη??
Ειναι ωραιο πραγμα οι αλλαγες.
Ανανεωση.

Ειδικα οταν δε κοστιζουν .

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
40.674

Καλά τρίτη μέρα και ακόμη δεν τα πήρες;

Reaction score
140
Μηχανακιας ειμαι ρε παιδια, εννοειται...
Μουσικοφιλος πανω απ ολα βεβαια!!

Ποιος δεν ειναι εδω μεσα εστω κ λιγο???
(η λεει ψεμματα.....)

Αλλα επισης ποιος παλι εχει κατασταλαξει τελειως δηλαδη??
Ειναι ωραιο πραγμα οι αλλαγες.
Ανανεωση.

Ειδικα οταν δε κοστιζουν .
Τώρα τώρα έρχεται ο κογιας , θα φας ξύλο με το τουλούμι :142::142:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.989
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas