- Reaction score
- 188

Ορυκτά εντός πολύπριζου από φυσικό ξύλο πεύκου???????????????
Α ΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑ

When you go black never go backΕάν τα πράγματα είναι έτσι όπως τα λές πρέπει να κινηθεις σε ένα R2R dac. Δεν υπάρχει κάτι άλλο πιο κοντά στα ¨καλά" του βινυλίου και χωρίς τα κακά του. Αυτό σαν γενική τοποθέτηση και απο έναν άνθρωπο που ξέρει τι ίσχυε για το θέμα πριν δέκα χρόνια. Αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ισχύει ακόμη (και να έχει καλυτερέψει και φθηνήνει κιόλας). Όταν εγώ το διαπίστωσα δεν ήξερα κάν τίποτε απο αυτά (και οκόμη δεν ξέρω πολλά και ούτε με ενδιαφέρει να ξέρω). Πάντως σίγουρα πολλοί άλλοι που βλέπω ότι ανακαλύπτουν και το ισχυρίζονται σήμερα σαν ενδεχόμενο ... δεν το ξέρανε. Μπορεί να το ανακλύψανε επειδή πλέον το ισχυρίζονται καποιοι άλλοι (ρβιούερς κλπ συναπάντημα και αυτοί καθυστερημένα) Επίσης γενική τοποθέτηση καθώς όλα τα R2R δεν είναι ίδια. Προσανατολίσου όμως σε αυτά και εσυ μιας και ξέρεις τοσα πολλά όπως ισχυρίζεσαι ...θα αναγνωρίσεις πιθανόν ποιό είναι το πιο καλό αναμεταξύ τους στο να σου διατηρήσει αυτό το αισθημα του βινυλίου.
Αλλά αφού η ευκολία λες οτι σε κέρδισε ... τότe δεν είναι ανάγκη να το ψάχνεις το θέμα. Αλλά άμα σου τύxει στο δρόμο σου ή κανενα μεταχειρισμενο γιατί κάτι είπες ή άλλοι για πόσο ακριβά είναι ... τότε δώσε του μια ευκαιρία. Ή δανείσου απο κανέναν Hi End φίλο σου που μπορεί να έχει.... ή μάλλον οι Hi End -δες ... δεν το θεωρούν Hi End κια δεν εχουν αφου δεν "μετράει" καλά ; Δεν γνωρίζω. Τις διαφορές τους απο τα πιο mainstream τις εχω γράψει κάπου σε κάποιο νήμα για dac. Δεν θυμαμαι που. Λυπαμαι δεν μπορώ να κάθομαι να τις ξαναγράφω. Ίσως με τον καιρό να ξαναναφερθώ. Δεν έχει κάποια πράγματα που έχουν τα mainsream (κυρίως μόνο ένα) αλλά έχει τοσο καλά όλα τα άλλα που είναι εύκολη πιθανόν η επιλογή σου να το διαλέξεις έναντι των mainstream.