Σταύρος Λαγκαδιανός
Το αγοράκι με τα σπίρτα
- Reaction score
- 31.565
Αραμπάδες και καρούλια, βάσανα πούχει η αγάπη.
Ποιος είπε πως δεν βγήκε καλό;Γιάννη,μαζί σου! Κανεις όμως λάθος σε κατι.Εχεις ως αφετηρία το καλό(Ludic)ενώ δεν απεδείχθη καλό.
Φυσικά.Κατασκευαστηκε για να προσφέρει δύο πράγματα, καλύτερο ήχο και προστασία.Απετυχε στο πρώτο,άρα μέτριο.Ποιος είπε πως δεν βγήκε καλό;
Το συμπέρασμα το βγάζεις επειδή παίζει καλύτερα το Dac στην direct θύρα;
Δεν πρόκειται για ειρωνία και δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου. Αυτό που θέλω να πω είναι πως όταν αποφασίζουμε να ακολουθήσουμε μια επιστημονική προσέγγιση σε ένα φαινόμενο, θα πρέπει να μπαίνουμε all-in μέχρι να βρούμε πειστικές απαντήσεις. Και στη συνέχεια να τοποθετούμε τα αποτελέσματα στη φυσική τους διάσταση.Δεν είναι τόσα τα μηδενικά, προς τί η ειρωνεία με τους αριθμούς???
Το ηχητικό αποτέλεσμα του διπλασιασμού των μεγεθών πρέπει να ακουστεί από όλους, ναι ή όχι, αυτό είναι το ζητούμενο. Εγώ έδωσα συγκεκριμένα μεγέθη για όλους αυτούς που δεν ακούνε διαφορές και ισχυρίζονται ότι καλά κάνουν και δεν ακούνε γιατί δεν υπάρχει επιστημονικό υπόβαθρο, μετρήσεις, αποδείξεις κ.λ.π. πάνω στο θέμα "καλώδια".
Αυτή είναι η "Μαύρη Αλήθεια" !!!
Θα σου αντιστρέψω το ευφυολόγημα.Αν ξαναδιαβάσεις τι έγραψες τότε θα καταλάβεις τι σου απήντησα.