kratos magic πολυμπριζο παρακαλω αποψεις???

Reaction score
451
Γιάννη,μαζί σου! Κανεις όμως λάθος σε κατι.Εχεις ως αφετηρία το καλό(Ludic)ενώ δεν απεδείχθη καλό.
Ποιος είπε πως δεν βγήκε καλό;
Το συμπέρασμα το βγάζεις επειδή παίζει καλύτερα το Dac στην direct θύρα;

Reaction score
3.404
Ποιος είπε πως δεν βγήκε καλό;
Το συμπέρασμα το βγάζεις επειδή παίζει καλύτερα το Dac στην direct θύρα;
Φυσικά.Κατασκευαστηκε για να προσφέρει δύο πράγματα, καλύτερο ήχο και προστασία.Απετυχε στο πρώτο,άρα μέτριο.

Reaction score
609
Δεν είναι τόσα τα μηδενικά, προς τί η ειρωνεία με τους αριθμούς???
Το ηχητικό αποτέλεσμα του διπλασιασμού των μεγεθών πρέπει να ακουστεί από όλους, ναι ή όχι, αυτό είναι το ζητούμενο. Εγώ έδωσα συγκεκριμένα μεγέθη για όλους αυτούς που δεν ακούνε διαφορές και ισχυρίζονται ότι καλά κάνουν και δεν ακούνε γιατί δεν υπάρχει επιστημονικό υπόβαθρο, μετρήσεις, αποδείξεις κ.λ.π. πάνω στο θέμα "καλώδια".
Αυτή είναι η "Μαύρη Αλήθεια" !!!
Δεν πρόκειται για ειρωνία και δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου. Αυτό που θέλω να πω είναι πως όταν αποφασίζουμε να ακολουθήσουμε μια επιστημονική προσέγγιση σε ένα φαινόμενο, θα πρέπει να μπαίνουμε all-in μέχρι να βρούμε πειστικές απαντήσεις. Και στη συνέχεια να τοποθετούμε τα αποτελέσματα στη φυσική τους διάσταση.

Όταν λοιπόν ένα σύστημα έχει noise floor στα -140db κι ένα άλλο στα -130db, ενώ αριθμητικά η διαφορά τους είναι υπερδιπλάσια, δεν παίζει κανένα ρόλο, γιατί κανείς δεν ακούει τέτοιες διαφορές. Άρα το να ισχυριστεί κάποιος ότι απλά το σύστημα ή το καλώδιο ή το router για το οποίο γίνεται λόγος, προσφέρει 2 φορές καλύτερη απόδοση από κάποιο άλλο δεν λέει από μόνο του τίποτα.

Reaction score
66
Αν ξαναδιαβάσεις τι έγραψες τότε θα καταλάβεις τι σου απήντησα.
Θα σου αντιστρέψω το ευφυολόγημα.
Ξαναδιάβασε τι έγραψα, για να καταλάβεις τι σου απάντησα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.543
Members
38.339
Νεότερο μέλος
Blueworld