kratos magic πολυμπριζο παρακαλω αποψεις???

Reaction score
3.640
Σωστά ,
Η δοκιμή, η καταγραφή των αποτελεσμάτων και η επαναληψιμότητα είναι ο σύμμαχός μας.

Εγώ δεν θα μπορούσα να καταγράψω και να παρουσιάσω τις διαφορές ανάμεσα σε ένα πολύπριζο που είναι κενό και ενός άλλου παρόμοιας κατασκευής αλλά γεμισμένο με κρυστάλλους και λοιπά πετρώματα.
Πιστεύω ότι θα αδυνατούσα να ακούσω διαφορές, σε ένα double-blind test με δείγματα τα παραπάνω πολύπριζα

Εσείς ;
Κάποτε έκανα δοκιμή μ' αυτά,όχι όμως μέσα σε πολυπριζο.NM sonic purifiers ονομάζονταν και ανήκαν σε 4 επίπεδα.Η διαφορά ήταν πέραν πάσης αμφιβολίας όμως εγώ άκουσα τα αντίθετα απ' αυτά που περιέγραφαν άλλοι και δεν τα κράτησα.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.288
Με όσα εχω διαβάσει -ακούσει από την αρχή αυτού του θέματος …….ετσι μου έρχεται να το πετάξω στα σκουπίδια.
Ξαφνικα με νιώθω χαζό που το πήρα , πως έδωσα τελικά πολύ λίγα χρήματα, άκουσα πως δεν αξίζει …..σκέπτομαι μήπως έπρεπε να πάω στον ξυλοκόπο να φτιάξω ένα τελάρο και να φτιάξω ένα μόνος μου…..αλλά και πάλι μήπως ήταν προτιμότερο να πάρω το φουρουτεκ με τα 3500…..
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΕΛΙΚΑ για να μην νιώθω υποτιμητικά;
Δεν ξέρω…..δεν νογαω στην τελική.
Διάβασε αυτό το θέμα.

Reaction score
3.048
Οι εκτός της γυάλας μάλλον δεν γνωρίζουν περί απορρόφησης ενέργειας.
Οι εκτός γυάλας, πήγαν στο ΜΙΤ για να μάθουν ότι η ενέργεια καταναλώνεται για τη μετατροπή μιας ουσίας από στερεή σε υγρή σε αέρια, ενώ απελευθερώνεται ενέργεια για να αλλάξει μια ουσία από αέρια σε υγρή σε στερεή.

Reaction score
3.640
Με όσα εχω διαβάσει -ακούσει από την αρχή αυτού του θέματος …….ετσι μου έρχεται να το πετάξω στα σκουπίδια.
Ξαφνικα με νιώθω χαζό που το πήρα , πως έδωσα τελικά πολύ λίγα χρήματα, άκουσα πως δεν αξίζει …..σκέπτομαι μήπως έπρεπε να πάω στον ξυλοκόπο να φτιάξω ένα τελάρο και να φτιάξω ένα μόνος μου…..αλλά και πάλι μήπως ήταν προτιμότερο να πάρω το φουρουτεκ με τα 3500…..
Μα το έχεις απαξιώσει πρωτος-πρωτος!Άντε,δεύτερος πίσω από μένα.

Reaction score
495
Διάβασε αυτό το θέμα.
Πρέπει να διαβάσω με ησυχία όταν εχω χρόνο , αλλά με λίγα λόγια , πες μου την άποψη σου , και γιατί με παρέπεμψες σε αυτό το νήμα .
Φυσικά και δεν είναι τρίπλα για να μην το διαβάσω εξηγούμαι.
Μα το έχεις απαξιώσει πρωτος-πρωτος!Άντε,δεύτερος πίσω από μένα.
Δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο;

Reaction score
3.640
Πρέπει να διαβάσω με ησυχία όταν εχω χρόνο , αλλά με λίγα λόγια , πες μου την άποψη σου , και γιατί με παρέπεμψες σε αυτό το νήμα .
Φυσικά και δεν είναι τρίπλα για να μην το διαβάσω εξηγούμαι.

Δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο;
Όταν έγραψες ότι οι αφιλτραριστες πρίζες αποδίδουν καλύτερα από τις φιλτραρισμένες,το απαξιωσες.Προστασια παίρνεις κι από φθηνότερα πολυπριζα με φίλτρο.Η Ludic όμως(και όχι μόνο αυτή) δεν πουλά μόνο προστασία αλλά και βελτιωμένο ήχο.Σε ρωτώ,πουντος;

Reaction score
3.048
Κάποτε έκανα δοκιμή μ' αυτά,όχι όμως μέσα σε πολυπριζο.NM sonic purifiers ονομάζονταν και ανήκαν σε 4 επίπεδα.Η διαφορά ήταν πέραν πάσης αμφιβολίας όμως εγώ άκουσα τα αντίθετα απ' αυτά που περιέγραφαν άλλοι και δεν τα κράτησα.
Αυτά τα πουλούσε ο Νίκος Μενδρινός (ΝΜ)
Είχαν πέσει τότε όλοι με τα μούτρα να τα δοκιμάσουν. Μόλις ανακαλύψαμε ότι τα κατασκεύαζε ανακατεύοντας ρητίνες με μεταλλικά γρέζια διαφόρων μεγεθών που λειτουργουσαν ως ένα είδος κεραίας και ανακλαστήρα, για την απορρόφηση RFI συχνοτήτων , τότε ήταν που γκρεμίστηκε και το οικοδόμημα της παπάντζας .
Τι έχω περάσει !

Last edited:

Reaction score
495
Όταν έγραψες ότι οι αφιλτραριστες πρίζες αποδίδουν καλύτερα από τις φιλτραρισμένες,το απαξιωσες.Προστασια παίρνεις κι από φθηνότερα πολυπριζα με φίλτρο.Η Ludic όμως(και όχι μόνο αυτή) δεν πουλά μόνο προστασία αλλά και βελτιωμένο ήχο.Σε ρωτώ,πουντος;
Και ποιος το λέει αυτό ρε Παναγιώτη;
Σε όλα αυτά τα μαντζούνια (εγώ τα λέω έτσι) όλοι λένε πως οι direct μπριζες έχουν καλύτερες δυναμικές.
Ε και λοιπόν αν ισχύει αυτό, τι σημαίνει είναι μούφα;

Reaction score
3.640
Αυτά τα πουλούσε ο Νίκος Μενδρινός (ΝΜ)
Είχαν πέσει τότε όλοι με τα μούτρα να τα δοκιμάσουν. Μόλις ανακαλύψαμε ότι τα κατασκεύαζε ανακατεύοντας ρητίνες με μεταλλικά γρέζια διαφόρων μεγεθών που λειτουργουσαν ως ένα είδος κεραίας και ανακλαστήρα, για την απορρόφηση RFI συχνοτήτων , τότε γκρεμίστηκε το οικοδόμημα της παπάντζας .
Παπαντζα που κάνει διαφορα(έστω και αρνητική)δεν είναι παπάντζα.Ειναι αποτυχία.Αυτο φυσικά το λέω εγώ.Υπαρχουν άλλοι που θα πουν ότι βελτίωσε.

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
17.489
Αν δεν τα γραφεις ολα αυτα για πλακα και δεν τρολαρεις….
θα ελεγα να μην κανεις τιποτα.
Πηρες ενα καλο πολυπριζο, με τα βολτομετρα του, τα κολπα του και τις ωραιες πριζες του και τελος… βαλε πανω τις συσκευες σου και μην ξανασχολεισαι μ’ αυτο… εκλεισες, ασχολησου με αλλο κομματι του σεταπιου σου τωρα.
Να κανει τα πραγματα χειροτερα αποκλειεται, το πολυ πολυ να μην κανει καμια βελτιωση.. ε οκ, ειναι ομορφο, δε γ@μιεται…

Reaction score
3.640
Και ποιος το λέει αυτό ρε Παναγιώτη;
Σε όλα αυτά τα μαντζούνια (εγώ τα λέω έτσι) όλοι λένε πως οι direct μπριζες έχουν καλύτερες δυναμικές.
Ε και λοιπόν αν ισχύει αυτό, τι σημαίνει είναι μούφα;
Αγοράζεις πολυπριζο με φίλτρο για να διατηρήσεις η για ν' αυξήσεις τα δυναμικά.Τελειωσαμε εκεί;Καμμία άλλη διαφορά;

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.288
Για να σου πάρω το βαρίδι του confirmation bias...

Reaction score
3.640
Αν δεν τα γραφεις ολα αυτα για πλακα και δεν τρολαρεις….
θα ελεγα να μην κανεις τιποτα.
Πηρες ενα καλο πολυπριζο, με τα βολτομετρα του, τα κολπα του και τις ωραιες πριζες του και τελος… βαλε πανω τις συσκευες σου και μην ξανασχολεισαι μ’ αυτο… εκλεισες, ασχολησου με αλλο κομματι του σεταπιου σου τωρα.
Να κανει τα πραγματα χειροτερα αποκλειεται, το πολυ πολυ να μην κανει καμια βελτιωση.. ε οκ, ειναι ομορφο, δε γ@μιεται…
Πάρε το κι εσύ ώστε ν' αποκλείσεις την χειροτέρευση στην πράξη.

Πανω στις ωραίες πριζες
θα συνδέσω δέκα ντιζες
ΠΑΗΚαρυωτακης
Παιδιά,σε ποιον περισσεύουν δώδεκα χιλιαρικα για να πάρω κι εγώ ένα καλό πολυπριζο;

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
17.489
Πάρε το κι εσύ ώστε ν' αποκλείσεις την χειροτέρευση στην πράξη.

Πανω στις ωραίες πριζες
θα συνδέσω δέκα ντιζες
ΠΑΗΚαρυωτακης
«εχω κλεισει» εγω απο πολυπριζα, δεν αγοραζω τιποτα! παρτε εσεις που τ’ αγαπατε!!

Reaction score
495
Αγοράζεις πολυπριζο με φίλτρο για να διατηρήσεις η για ν' αυξήσεις τα δυναμικά.Τελειωσαμε εκεί;Καμμία άλλη διαφορά;
Παναγιώτη ;
Αν δεν θυμάσαι , υπενθυμίζω πως δεν το αγόρασα για να κάνω τον ήχο μου καλύτερο.
Στην καμία όμως….
Παραδόξως θεωρώ , μπορεί και να νομίζω (άνθρωπος είμαι μπορεί να εχω υποπέσει σε placebo ) πως παίζει καλύτερα από την πρώτη στιγμή.
Τα έγραψα ΟΛΑ ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ , αλλά αγοράστηκε για ασφάλεια πρώτα , για καλύτερο ρεύμα από βρωμιές της ΔΕΗ και τίποτα παραπάνω .
Είχα γράψει μάλιστα πως φαίνονται εξαιρετικά παράξενα και περίεργα όσα είχε γράψει ο Σταματακος.
Εδώσα σχετικά λίγα χρήματα , τα οποία φυσικά και θεωρώ παρά πολλά για πολυμπριζο , αλλά με έπιασε και φόβος πριν την αγορά, μιας και φιλος μετά από την μεγάλη νεροποντή στο τέλος καλοκαιριού , του κάηκαν τρεις συσκευές σπίτι του.
Μόλις το έμαθα αμέσως την άλλη μέρα το πρωί το παράγγειλα.
ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ.
Εγώ στο εχω πει και τηλεφωνικά (ναι τα λέμε ποτέ ποτέ ) δεν είμαι fun σε αυτά τα μαντζούνια , πολυμπριζα και πύθωνες.
Εχω απλά πράγματα , όπως το Κράτος , το οποίο εχω θαμενο πίσω από την τηλεόραση και στερούμαι την εξαίσια οθόνη του , και τρία καλωδια ρεύματος της εξαιρετικής και τιμιας supra και ένα άκρως τίμιο Belden 19634

Σύνολο για μαντζούνια δεν εχω δώσει ούτε 500 ευρώ συν-πλην και πάλι πολλά είναι.
Προτιμώ να τα δώσω εκεί που πιστεύω πιο πολύ, και αυτά είναι ενισχυτης και ηχεια.
Σορυ αν κούρασα.

Reaction score
4.367
Να μην κάνεις τίποτα. Κράτα το. Είναι μία χαρά.
Συμφώνησε και το μέλος wnet. Και πολύ σωστά.
Η Επερεσία το πιστοποιεί. :rolleyes:

Reaction score
3.640
Παναγιώτη ;
Αν δεν θυμάσαι , υπενθυμίζω πως δεν το αγόρασα για να κάνω τον ήχο μου καλύτερο.
Στην καμία όμως….
Παραδόξως θεωρώ , μπορεί και να νομίζω (άνθρωπος είμαι μπορεί να εχω υποπέσει σε placebo ) πως παίζει καλύτερα από την πρώτη στιγμή.
Τα έγραψα ΟΛΑ ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ , αλλά αγοράστηκε για ασφάλεια πρώτα , για καλύτερο ρεύμα από βρωμιές της ΔΕΗ και τίποτα παραπάνω .
Είχα γράψει μάλιστα πως φαίνονται εξαιρετικά παράξενα και περίεργα όσα είχε γράψει ο Σταματακος.
Εδώσα σχετικά λίγα χρήματα , τα οποία φυσικά και θεωρώ παρά πολλά για πολυμπριζο , αλλά με έπιασε και φόβος πριν την αγορά, μιας και φιλος μετά από την μεγάλη νεροποντή στο τέλος καλοκαιριού , του κάηκαν τρεις συσκευές σπίτι του.
Μόλις το έμαθα αμέσως την άλλη μέρα το πρωί το παράγγειλα.
ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ.
Εγώ στο εχω πει και τηλεφωνικά (ναι τα λέμε ποτέ ποτέ ) δεν είμαι fun σε αυτά τα μαντζούνια , πολυμπριζα και πύθωνες.
Εχω απλά πράγματα , όπως το Κράτος , το οποίο εχω θαμενο πίσω από την τηλεόραση και στερούμαι την εξαίσια οθόνη του , και τρία καλωδια ρεύματος της εξαιρετικής και τιμιας supra και ένα άκρως τίμιο Belden 19634

Σύνολο για μαντζούνια δεν εχω δώσει ούτε 500 ευρώ συν-πλην και πάλι πολλά είναι.
Προτιμώ να τα δώσω εκεί που πιστεύω πιο πολύ, και αυτά είναι ενισχυτης και ηχεια.
Σορυ αν κούρασα.
Ποιος έχει δίκιο;Εσύ η ο φίλος σου(και κάτοχος του)που σου το πρότεινε για βελτίωση του ηχου με ρητρα αγοράς από τον ίδιο στην τιμή του καινούριου;
Θα πάρω κι εγώ ένα Supra,την επιασημωμενη έκδοση.Παλιοκαλωδιο για το παλιοstreamer.

Reaction score
14
Έσφιξαν τα μπάσα με ποδαράκια από ανθρακονήματα;
Και πως έγινε αυτό;
ετυχε να ειναι απο ανθρακονημα τα πηρα για τον ενισχυτή δεν…. και λεω που να τα βαλω για να μην τα πεταξω σε κανα συρτάρι αντε εκει θα φαινετε και ωραια… και έκπληξη …FYI εχω παρκε

Reaction score
495
Ποιος έχει δίκιο;Εσύ η ο φίλος σου(και κάτοχος του)που σου το πρότεινε για βελτίωση του ηχου με ρητρα αγοράς από τον ίδιο στην τιμή του καινούριου;
Θα πάρω κι εγώ ένα Supra,την επιασημωμενη έκδοση.Παλιοκαλωδιο για το παλιοstreamer.
Πάμε πάλι.
Ο Κώστας με πιπιλαγε να το πάρω γιατί παίζει καλύτερα και εγώ του έλεγα αποκλείεται.
Όμως ξαναλέω δεν αγοράστηκε γιαυτο
Η ρήτρα αγοράς ήταν χαριτολογώντας .
Όταν ο άλλος φιλος Κώστας και αυτός, του κάηκε ο audio analogue , το Dac του και ένα cd , εγω τα έκανα επανω μου και έτρεξα .
Τώρα να σου πω και κάτι;
Παρά κάτι 400 ευρώ έδωσα , ακόμη και η προστασία του για τις συσκευές μου θεωρώ είναι χαλάλι του.
Πάμε για άλλα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.739
Members
38.366
Νεότερο μέλος
alenbroson