kratos magic πολυμπριζο παρακαλω αποψεις???

Reaction score
3.057
Αποδειξεις μονο στα μαθηματικα υπαρχουν...

Στις επιστημες υπαρχει μονο το falsification μιας υποθεσης....

Πολλα πραγματα ειναι αvαποδεικτα στο συμπαν και ομως τα παρατηρουμε και δε ξερουμε πως.

Παρολα αυτα ομως για να δουμε ενα παραδειγμα : https://avmentor.gr/reviews/akiko_tuning_sticks_2.htm
View attachment 362406

Το μπλε ειναι θορυβος χωρις το φιλτρο στο ακουστο φασμα στην εξοδο dac. Συγκρινεται θορυβος με η χωρις φιλτρο. Το φιλτρο ειναι το πρασινο

View attachment 362405
Είναι λάθος τα συμπεράσματα και πολύ λαθος να τα αναπαράγεις εδώ.
Είδες καλά τα αποτελέσματα του θορύβου σε ποιο επίπεδο βρίσκονται ; αμφιβαλλω !

Ασε το άλλο, που ενώ εγώ μίλησα για την παρμόρφωση που ακούγεται από τα ηχεία , τον τελευταίο κρίκο στην αλυσίδα, εσύ ανεβάζεις μετρήσεις από ένα dac με φίλτρο ή χωρίς τό φίλτρο

Last edited:

Reaction score
1.606
Α καλά… Έχει πάρει 512 δείγματα και έχει βγάλει μέσο όρο . Αυτός είναι ο μέσος όρος
Είναι λάθος τα συμπεράσματα και πολύ λαθος να τα αναπαράγεις εδώ.
Είδες καλά τα αποτελέσματα του θορύβου σε ποιο επίπεδο βρίσκονται ; ,αμφιβαλω !

Ασε το άλλο που εγώ μίλησα για την παρμόρφωση που ακούγεται από τα ηχεία , τον τελευταίο κρίκο στην αλυσίδα, κι εσύ ανεβάζεις μετρήσεις από ένα dac με φίλτο ή χωρις
ναι είναι μV . Και λοιπόν ξέρεις ποιο είναι το ελάχιστο ακουστό επίπεδο θορύβου στο σήμα ; Εφόσον το φίλτρο στο ρεύμα επηρεάζει τον τελικό θόρυβο από το αναλογικό σήμα που παράγεται από το dac αυτό σημαίνει ότι θα «προστεθεί» στο signal chain και θα φταστεί στα ηχεία ο επιπλέον θόρυβος . Τα ηχεία δε θα κάνουν mask τον επιπλέον θόρυβο . Θα επηρεάσει την ταλάντωση και τον θόρυβο στα ηλεκτρικά μέρη του ηχείου

Last edited:

Reaction score
3.057
Α καλά… Έχει πάρει 512 δείγματα και έχει βγάλει μέσο όρο . Αυτός είναι ο μέσος όρος

ναι είναι μV . Και λοιπόν ξέρεις ποιο είναι το ελάχιστο ακουστό επίπεδο θορύβου στο σήμα ; Εφόσον το φίλτρο στο ρεύμα επηρεάζει τον τελικό θόρυβο από το αναλογικό σήμα που παράγεται από το dac αυτό σημαίνει ότι θα «προστεθεί» στο signal chain και θα φταστεί στα ηχεία ο επιπλέον θόρυβος . Τα ηχεία δε θα κάνουν mask τον επιπλέον θόρυβο . Θα επηρεάσει την ταλάντωση και τον θόρυβο στα ηλεκτρικά μέρη του ηχείου
Οχι εσύ να μας πεις !
Πάρε το σήμα από το DAC , στείλε το με ένα καλώδιο στον προενισχυτή, με το ποτενσιόμετρο του τελευταίου στο μέσο της διαδρομής , μετά στον τελικό ενισχυτή και μετά στα ηχεία .
Θα είναι σαν να προσπαθείς να ακούσεις το θόρυβο από μια καρφίτσα που πέφτει στο διπλανό σπίτι, με τα ηχεία σου να παίζουν πολύ δυνατά τη μουσική που ακούει ο φίλτατος Π.Α.Η.

Reaction score
1.606
Οχι εσύ να μας πεις !
Πάρε το σήμα από το DAC , στείλε το με ένα καλώδιο στον προενισχυτή, με το ποτενσιόμετρο του τελευταίου στο μέσο της διαδρομής , μετά στον τελικο και μετά στα ηχεία .
Θα είναι σαν να προσπαθείς να ακούσεις να πέφτει μια καρφίτσα στο διπλανό σπίτι με τα ηχεία σου να παίζουν πολύ δυνατά .
Δεν ειναι γραμμικη η αναλογικη η συνεισφορα θορυβου στα κυκλωματα. Δε ψαχνεις καμια καρφιτσα. Μικρες μεταβολες μπορει να διεγειρουν πολυ μεγαλυτερες στα κυκλωματα.

Reaction score
6.898
Και πάνω που είχα ξεμπερδέψει με τα ταιριάσματα στα ρεύματα εντός ήρθε η αλλαγή εκτος.
Άντε πάλι στρώσιμο και να δούμε και πως παίζει τώρα γιατί εκτός από το ρολόι της ΔΕΗ αλλάξανε και τα καλώδια από την παροχή σε αυτό😛😛

Τι τραβάμε με το χάι φάι!!

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
17.506
Και πάνω που είχα ξεμπερδέψει με τα ταιριάσματα στα ρεύματα εντός ήρθε η αλλαγή εκτος.
Άντε πάλι στρώσιμο και να δούμε και πως παίζει τώρα γιατί εκτός από το ρολόι της ΔΕΗ αλλάξανε και τα καλώδια από την παροχή σε αυτό😛😛

Βάλε το φούρνο να καίει, το "αρκουντίσιο" στα τέρματα, κάνα πλυντήριο, όλα τα φώτα ανοιχτά.....
Θα "στρώσει" και η νέα καλωδίωση που θα πάει!!! :p

...
Άνοιξα το ράδιο το cd
Και τη σκούπα την ηλεκτρική
Έβαλα πλυντήριο αδειανό
Να στρώσει το καλώδιο...

Reaction score
1.889

να φανταστω με κρυοποιημενα καλωδια και ρολοι σωστα;

-πλακα κανω-

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.788
Μόνο προσέξτε γιατί τα νέα ψηφιακά ρολόγια είναι non calibrated και γράφουν και στέλνουν μετρήσεις , ότι τους καπνίσει.
Οσοι έχουν υποστεί αλλαγή , βλέπουν εντελώς διαφορετικές μετρήσεις , από ότι είχαν μέχρι τώρα.
Αυτό γιατί ο ΔΕΔΗΕ είπε θέλουμε τόσα ρολόγια τώρα.
Ο κατασκευαστής απάντησε , μόνον αν τα πάρεις ακαλιμπράριστα. Αλλιώς περίμενε 6 μήνες να τα καλιμπράρουμε .
Αμ δε.
Δύο μόνο τυχερούς ξέρω , που μετράνε , πάνω κάτω τα ίδια με πρίν.
Ολοι οι άλλοι βλέπουν αυξημένες μετρήσεις και φυσικά αυξημένες χρεώσεις , με την ίδια κατανάλωση .

Reaction score
1.889
οχι ρε π@στη μου να χαλάσει ο αγνός αναλογικός ήχος με τα ψηφιακα ρολογια της δεη, απαράδεκτο.

χώρια η πλάκα, όντως είναι μεγάλο πρόβλημα, το έπαθε και ενας συνεργάτης στη δουλειά οταν του ήρθε πώς είχε κάψει η 500 η 1000 ευρώ παραπάνω απο οτι είχε όντως κάψει, και πάλευε εκεί με τη ΔΕΗ...

δε νομίζω να σας πτοούν όμως αυτά τα πόσα, έχετε εσείς οι χαιεντάδες λεφτα :lolsign: :

Reaction score
11.611
Δεν ειναι γραμμικη η αναλογικη η συνεισφορα θορυβου στα κυκλωματα. Δε ψαχνεις καμια καρφιτσα. Μικρες μεταβολες μπορει να διεγειρουν πολυ μεγαλυτερες στα κυκλωματα.
Ισχύει το φαινόμενο της πεταλούδας και στα κυκλώματα;

Reaction score
223
Με όσα εχω διαβάσει -ακούσει από την αρχή αυτού του θέματος …….ετσι μου έρχεται να το πετάξω στα σκουπίδια.
Ξαφνικα με νιώθω χαζό που το πήρα , πως έδωσα τελικά πολύ λίγα χρήματα, άκουσα πως δεν αξίζει …..σκέπτομαι μήπως έπρεπε να πάω στον ξυλοκόπο να φτιάξω ένα τελάρο και να φτιάξω ένα μόνος μου…..αλλά και πάλι μήπως ήταν προτιμότερο να πάρω το φουρουτεκ με τα 3500…..
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΕΛΙΚΑ για να μην νιώθω υποτιμητικά;
Δεν ξέρω…..δεν νογαω στην τελική.
Να μην επηρεαζεσαι, αν αυτό που ακούς σ' αρέσει. Αν δεν σ' αρέσει μόνο τότε να προβληματιστείς πώς θα καταφέρεις να έχεις τον ήχο που θες.

Reaction score
223
Παναγιώτη ;
Αν δεν θυμάσαι , υπενθυμίζω πως δεν το αγόρασα για να κάνω τον ήχο μου καλύτερο.
Στην καμία όμως….
Παραδόξως θεωρώ , μπορεί και να νομίζω (άνθρωπος είμαι μπορεί να εχω υποπέσει σε placebo ) πως παίζει καλύτερα από την πρώτη στιγμή.
Τα έγραψα ΟΛΑ ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ , αλλά αγοράστηκε για ασφάλεια πρώτα , για καλύτερο ρεύμα από βρωμιές της ΔΕΗ και τίποτα παραπάνω .
Είχα γράψει μάλιστα πως φαίνονται εξαιρετικά παράξενα και περίεργα όσα είχε γράψει ο Σταματακος.
Εδώσα σχετικά λίγα χρήματα , τα οποία φυσικά και θεωρώ παρά πολλά για πολυμπριζο , αλλά με έπιασε και φόβος πριν την αγορά, μιας και φιλος μετά από την μεγάλη νεροποντή στο τέλος καλοκαιριού , του κάηκαν τρεις συσκευές σπίτι του.
Μόλις το έμαθα αμέσως την άλλη μέρα το πρωί το παράγγειλα.
ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ.
Εγώ στο εχω πει και τηλεφωνικά (ναι τα λέμε ποτέ ποτέ ) δεν είμαι fun σε αυτά τα μαντζούνια , πολυμπριζα και πύθωνες.
Εχω απλά πράγματα , όπως το Κράτος , το οποίο εχω θαμενο πίσω από την τηλεόραση και στερούμαι την εξαίσια οθόνη του , και τρία καλωδια ρεύματος της εξαιρετικής και τιμιας supra και ένα άκρως τίμιο Belden 19634

Σύνολο για μαντζούνια δεν εχω δώσει ούτε 500 ευρώ συν-πλην και πάλι πολλά είναι.
Προτιμώ να τα δώσω εκεί που πιστεύω πιο πολύ, και αυτά είναι ενισχυτης και ηχεια.
Σορυ αν κούρασα.
Μαντζουνια δεν είναι, αλλά το ότι η βάση του συστήματος είναι ενισχυτής και ηχεία είναι προφανές. Από κει και πέρα είναι επίσης σεβαστό το που θέλει να ξοδεύει τα χρήματα του ο καθένας σε αυτό το χόμπι.

Reaction score
3.654
Μαντζουνια δεν είναι, αλλά το ότι η βάση του συστήματος είναι ενισχυτής και ηχεία είναι προφανές. Από κει και πέρα είναι επίσης σεβαστό το που θέλει να ξοδεύει τα χρήματα του ο καθένας σε αυτό το χόμπι.
Το ότι δεν υπάρχει καμμία συγκεκριμενη βάση είναι προφανές.Garbage in,garbage out.

Reaction score
3.654
Θα ακούγονται καλύτερα τα σκουπίδια όμως με καλό ενισχυτή και καλά ηχεία 😉
Τα σκουπίδια δεν θα σταματήσουν να μυρίζουν ακόμη και μέσα σε αρωματισμένες σακούλες.

Reaction score
223
Τα σκουπίδια δεν θα σταματήσουν να μυρίζουν ακόμη και μέσα σε αρωματισμένες σακούλες.
Κλασική περίπτωση γνωσιακου λάθους η αντίληψη "όλα ή τίποτα" 😆

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.743
Members
38.366
Νεότερο μέλος
alenbroson