kratos magic πολυμπριζο παρακαλω αποψεις???

Reaction score
6.898
Μόνο προσέξτε γιατί τα νέα ψηφιακά ρολόγια είναι non calibrated και γράφουν και στέλνουν μετρήσεις , ότι τους καπνίσει.
Οσοι έχουν υποστεί αλλαγή , βλέπουν εντελώς διαφορετικές μετρήσεις , από ότι είχαν μέχρι τώρα.
Αυτό γιατί ο ΔΕΔΗΕ είπε θέλουμε τόσα ρολόγια τώρα.
Ο κατασκευαστής απάντησε , μόνον αν τα πάρεις ακαλιμπράριστα. Αλλιώς περίμενε 6 μήνες να τα καλιμπράρουμε .
Αμ δε.
Δύο μόνο τυχερούς ξέρω , που μετράνε , πάνω κάτω τα ίδια με πρίν.
Ολοι οι άλλοι βλέπουν αυξημένες μετρήσεις και φυσικά αυξημένες χρεώσεις , με την ίδια κατανάλωση .
Δηλαδή η ίδια η ΔΕΗ διαπράττει με κάποιο τρόπο ρευματοκλοπή ενώ εκείνη κατηγορεί τους καταναλωτές για αυτό χρησιμοποιώντας το σαν πρόφαση για την ακρίβεια του ρεύματος;
Και πως βγάζεις άκρη Γιάννη με αυτό;
Θα ρωτήσω και έναν ηλεκτρολόγο πάντως....

Reaction score
224
Και πάνω που είχα ξεμπερδέψει με τα ταιριάσματα στα ρεύματα εντός ήρθε η αλλαγή εκτος.
Άντε πάλι στρώσιμο και να δούμε και πως παίζει τώρα γιατί εκτός από το ρολόι της ΔΕΗ αλλάξανε και τα καλώδια από την παροχή σε αυτό😛😛

Τι τραβάμε με το χάι φάι!!
ΥΠΟΜΟΝΗ!!!
Εμένα μου πήρε ένα μήνα για να φύγει η τσιρίδα/ψηφιακίλα που απέκτησα, μετά από αντίστοιχες με εσένα, αλλαγές στο μετρητή της ΔΕΗ και στο καλώδιο.

Μόλις στρώσεις όμως, θα ακούσεις καλύτερα από πριν. Μεγαλύτερη καθαρότητα και πιο πολλά μίκρο και μάκρο δυναμικά.

Κάτι σαν να πήγες σε καλύτερο πολύπριζο δηλαδή. ;) 😀 :hi:

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.745
Members
38.366
Νεότερο μέλος
alenbroson