ChrisHat
Επαγγελματίας
- Reaction score
- 391
Απάντηση: Re: Linkwitz Orion
Προφανώς δεν με ξέρεις , όποιος με ξέρει καταλαβαίνει πως δεν δίνω δεκάρα για τα Lipinski η το εμπορικό κομμάτι όταν λέω τη γνώμη μου σε τέτοια θέματα.
Γιαυτό και δεν έγραφα μέχρι τώρα. Και ίσως είναι και καλύτερα τώρα που το σκέπτομαι.
¨Εχεται μπερδευτεί σε αυτό το forum το οποίο παρουσιάζει την εικόνα του ελληνικού χωριού που ζούμε, αναπαράγοντας την Ελληνική παθογένια , όταν κάποιος μιλάει πρέπει να υπάρχει κάποιος άλλος λόγος "ύποπτος¨ που μιλάει. Όχι πως δεν μπορεί να συμβεί και αυτό αλλά ακόμα και τότε πρέπει να υπάρχει η γνώση ποιός λέει τι.
Δηλαδή εσύ πιστεύεις πως είναι καλύτερο απο όλα τα ηχεία μέχρι 50000 euro ? Για να καταλάβω δηλαδή. Η και μέχρι 10000 €
Δηλαδή εσύ πιστεύεις πως έκανα αυτό το σχόλιο επειδή φέρνω τα Lipinski ?
Το ανουσιούργημα του reviewer δεν σε ενοχλεί ? Ακόμα και να είναι το καλύτερο ηχείο του κόσμου, μόνο αν έχει κόμπλεξ ο reviewer μπορεί να εκφραστεί έτσι.
Έχω κερδίσει το δικαίωμα να μιλάω όπως θέλω σε forum με guru του ήχου, έχω κάνει 5000 δίσκους σαν mastering engineer και μπορώ να λέω αυτά που θέλω χωρίς να χρειάζεται να εξυπηρετήσω κανένα συμφέρον.
Χαιρετισμούς σε όλους.
Δεν αντιδρώ σαν επαγγελματίας , αντιδρώ σαν νοήμων έμπειρος ακροατής.Κάνεις λάθος!, συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Μια φορά - μια φορά - βρέθηκε ένας δοκιμαστής που δεν μασάει τα λόγια του, και τον πήρατε απ' τα μούτρα. Ομως, το πρόβλημα δεν είναι εκεί. Το πρόβλημα είναι πως αυτά που είπε είναι αυτά που δεν - ΔΕΝ - θέλει να ακούσει το πόπολο - το αποδεικνύουν τα δύο μηνύματα που έπονται του δικού σου.
Αυτά που θέλει να ακούει το πόπολο είναι λόγια του αέρα, χαϊδευτικά λόγια για την υπό δοκιμή συσκευή - ασχέτως αν τα αξίζει ή όχι, ώστε να τα έχουμε καλά με τον αντιπρόσωπο για να μας δώσει κι άλλη στο μέλλον για δοκιμή, και γενικώς χαζοκείμενα γραμμένα σε ύφος που αρμόζει κάτι ανάμεσα σε Cosmopolitan και Playboy.
Δεν μου πέφτει λόγος - και θα ήταν ανάρμοστο να σου υποδείξω τον ενδεικνυόμενο τρόπο, με τον οποίο θα μπορούσες να αντιδράσεις ως επαγγελματίας, αλλά τουλάχιστον εκτίμησε το ευθύ - χωρίς μα σου μου του - ύφος του Aczel.
Έχω βαρεθεί, έχω κουραστεί να σας βλέπω να αντιδράτε σαν κακομαθημένα πλουσιόπαιδα που τους έθιξαν την επίχρυση μπάλα του basket, όταν κάποιος γράφει πολύ κολακευτικά σχόλια για κάτι που είτε δεν το έχετε στη συλλογή σας, είτε είναι εκτός των συμφερόντων σας.
Κάτι ανάλογο λούζομαι κι εγώ αυτήν την εποχή. Όχι δηλαδή ότι πήρα κάτι χαμπάρι, ο Τσαντουλής μου είπε κατάμουτρα πως είναι πολύ καλός και πολύ αγαθός - δηλαδή μαλάκας, τέλος πάντων, όχι ο Τσαντ, άλλος, μου είπε πως ο τάδε αντιπρόσωπος με έχει στον πάγο, επειδή βγήκα και είπα πως όσοι έχουν CD player μέχρι την τάδε κατηγορία ποιότητας, δεν χρειάζονται τον δείνα DAC που ο ίδιος εισάγει. Φερστήν;
Προφανώς δεν με ξέρεις , όποιος με ξέρει καταλαβαίνει πως δεν δίνω δεκάρα για τα Lipinski η το εμπορικό κομμάτι όταν λέω τη γνώμη μου σε τέτοια θέματα.
Γιαυτό και δεν έγραφα μέχρι τώρα. Και ίσως είναι και καλύτερα τώρα που το σκέπτομαι.
¨Εχεται μπερδευτεί σε αυτό το forum το οποίο παρουσιάζει την εικόνα του ελληνικού χωριού που ζούμε, αναπαράγοντας την Ελληνική παθογένια , όταν κάποιος μιλάει πρέπει να υπάρχει κάποιος άλλος λόγος "ύποπτος¨ που μιλάει. Όχι πως δεν μπορεί να συμβεί και αυτό αλλά ακόμα και τότε πρέπει να υπάρχει η γνώση ποιός λέει τι.
Δηλαδή εσύ πιστεύεις πως είναι καλύτερο απο όλα τα ηχεία μέχρι 50000 euro ? Για να καταλάβω δηλαδή. Η και μέχρι 10000 €
Δηλαδή εσύ πιστεύεις πως έκανα αυτό το σχόλιο επειδή φέρνω τα Lipinski ?
Το ανουσιούργημα του reviewer δεν σε ενοχλεί ? Ακόμα και να είναι το καλύτερο ηχείο του κόσμου, μόνο αν έχει κόμπλεξ ο reviewer μπορεί να εκφραστεί έτσι.
Έχω κερδίσει το δικαίωμα να μιλάω όπως θέλω σε forum με guru του ήχου, έχω κάνει 5000 δίσκους σαν mastering engineer και μπορώ να λέω αυτά που θέλω χωρίς να χρειάζεται να εξυπηρετήσω κανένα συμφέρον.
Χαιρετισμούς σε όλους.