Live! Που πήγαμε και τι ακούσαμε...

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.487
Περάσατε καλά, χαίρομαι!

Είχε πάει ένας φίλος στην αρένα, περιμένω να συνέλθει για να μου μεταφέρει την εμπειρία του. :roflmao:

Reaction score
23.483
Περάσατε καλά, χαίρομαι!

Είχε πάει ένας φίλος στην αρένα, περιμένω να συνέλθει για να μου μεταφέρει την εμπειρία του. :roflmao:
Να σου πω μικρό παιδί είναι ο τιλερμαν προλαβαίνει να ξανάρθει

Reaction score
23.483

Δεν έχω δει βιντεάκι ακόμα να αποτυπώνει την εμπειρία, αλλά μπορείτε να καταλάβετε λίγο πολύ τι πάθαμε

Reaction score
1.058
Μακράν το καλύτερο show που έχω δει στα 28 χρόνια που πηγαίνω σε συναυλίες! υπερπαραγωγή, χορταστική διάρκεια τα έδωσαν όλα πραγματικά.κριμα που το ακριβό εισιτήριο κράτησε πολύ κόσμο μακριά γιατί το ΟΑΚΑ ήταν άδειο...

Reaction score
23.483
20; 30 το πολύ.
Λιγότερο από τους iron maiden πάντως.
Τώρα μεταξύ μας για το εισιτήριο, αυτά τα σόου θέλουν πολύ χρήμα.
Πες η σκηνή που είναι η ίδια τα τελευταία 4 5 χρόνια, ο εξοπλισμός κλπ έχουν κοστίσει εκατομμύρια, τα μεροκάματα να στηθεί και να μαζευτεί 90 φορτηγά υλικό είναι εκατοντάδες χιλιάδες, το τοπικό προσωπικό στο γήπεδο (τα παιδιά με τα γιλέκα) για πλάκα ένα 50αρικο , να ρθουν να μείνουν κλπ γερανοί , ενοίκιο χώρου, αποκατάσταση ζημιών , νταβατζιλικια κλπ , να μαστε καλά να πληρώνουμε.

kostas999

Ανάποδη Πυξίδα
Reaction score
1.027
Μη ξεχνάμε ότι μιλάμε για συγκεκριμένο είδος μουσικής, μεγάλη ηλικία και Γερμανικά. Δύσκολος συνδυασμός , ωστόσο μάλλον οι διοργανωτές μπερδεύτηκαν λίγο με τους Coldplay που έκαναν sold out 2 συναυλίες σε 1 ώρα και ίσως υπερεκτίμησαν την αγοραστική ικανότητα του Έλληνα. Αν δεν ήταν το αχανές Ολυμπιακό στάδιο θα ήταν πολύ καλύτερα όλα. Και ο ήχος.
Τους έχω δεί Γερμανία και πράγματι κάνουν ένα εκπληκτικό show. Αλλά οι φλόγες έχουν ένα μεγάλο μειονέκτημα, δεν επιτρέπουν τη χρήση μεγάλων οθονών με αποτέλεσμα εμείς που καθόμασταν σε κερκίδα να μη βλέπουμε καλά τη σκηνή. Η κεντρική οθόνη για κάποιο λόγο υπολειτουργούσε τη μισή συναυλία.

Επόμενο Σαβ/κο όλοι μα όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη μεγαλύτερη συναυλία που έχει γίνει ποτέ με βάση τα νούμερα, τους Coldplay. Αν υπήρχαν άλλες 2 μέρες, πάλι θα γέμιζε Ολυμπιακό στάδιο, μιλάμε για φρενίτιδα παγκοσμίως. Άλλο κοινό, πιο μικρές ηλικίες, τελευταία τεχνολογία σε συναυλίες, όλα μετρούν. Και με εισητήρια φωτιά!!! Άρα δεν είναι αυτό κριτήριο! Έρχονται και 30.000 ξένοι, θα γίνεται χάος σε όλα τα ξενοδοχεία. Θα είμαστε εκεί, οπότε Δευτέρα εντυπώσεις. Πάρτε μια ιδέα από σύγχρονη συναυλία:

Last edited:

Reaction score
2.595
Μη ξεχνάμε ότι μιλάμε για συγκεκριμένο είδος μουσικής, μεγάλη ηλικία και Γερμανικά. Δύσκολος συνδυασμός , ωστόσο μάλλον οι διοργανωτές μπερδεύτηκαν λίγο με τους Coldplay που έκαναν sold out σε 1 ώρα και ίσως υπερεκτίμησαν την αγοραστική ικανότητα του Έλληνα. Αν δεν ήταν το αχανές Ολυμπιακό στάδιο θα ήταν πολύ καλύτερα όλα. Και ο ήχος.
Τους έχω δεί Γερμανία και πράγματι κάνουν ένα εκπληκτικό show. Αλλά οι φλόγες έχουν ένα μεγάλο μειονέκτημα, δεν επιτρέπουν τη χρήση μεγάλων οθονών με αποτέλεσμα εμείς που καθόμασταν σε κερκίδα να μη βλέπουμε καλά τη σκηνή. Η κεντρική οθόνη για κάποιο λόγο υπολειτουργούσε τη μισή συναυλία.

Επόμενο Σαβ/κο όλοι μα όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη μεγαλύτερη συναυλία που έχει γίνει ποτέ με βάση τα νούμερα, τους Coldplay. Αν υπήρχαν άλλες 2 μέρες, πάλι θα γέμιζε Ολυμπιακό στάδιο, μιλάμε για φρενίτιδα παγκοσμίως. Άλλο κοινό, πιο μικρές ηλικίες, τελευταία τεχνολογία σε συναυλίες, όλα μετρούν. Και με εισητήρια φωτιά!!! Άρα δεν είναι αυτό κριτήριο! Έρχονται και 30.000 ξένοι, θα γίνεται χάος σε όλα τα ξενοδοχεία. Θα είμαστε εκεί, οπότε Δευτέρα εντυπώσεις. Πάρτε μια ιδέα από σύγχρονη συναυλία:

Είδα τους Coldplay το 2017 στη Γαλλία.
Ένα πάρτι, εκπληκτική ατμόσφαιρα!
Πολύ καλός ήχος, αν όχι εξαιρετικός.
Το μόνο που φοβάμαι είναι πως η τωρινή συναυλία δε θα φτάσει το τότε επίπεδο.

kostas999

Ανάποδη Πυξίδα
Reaction score
1.027
Είδα τους Coldplay το 2017 στη Γαλλία.
Ένα πάρτι, εκπληκτική ατμόσφαιρα!
Πολύ καλός ήχος, αν όχι εξαιρετικός.
Το μόνο που φοβάμαι είναι πως η τωρινή συναυλία δε θα φτάσει το τότε επίπεδο.
Καταρχάς θα είναι 2 μέρες με 2 X 80.000 εισητήρια sold out. Ακόμη και οι κερκίδες πίσω από τη σκηνή με 125 ευρώ δόθηκαν! Δεν τίθεται θέμα ποιότητας. Θα είναι καλύτερη!!! Είναι η ίδια σκηνή σε όλη τη νέα περιοδεία, οπότε θα έχει τα πάντα αναβαθμισμένα. Μόνο η κούραση της μπάντας μπορεί να μειώσει την αίσθηση.

Εδώ ξήλωσαν το Ολυμπιακό στάδιο για να μη χαθεί αυτό το Σαβ/κο!!!!!

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
52.296
Εισπρακτική αποτυχία βάσει του μάνατζερ τους 30.000 έναντι 50.000 που ήλπιζαν

IMG-950fbf30587531f2f4549ba464d5be73-V.jpg

Εδώ τό βραχιολακι για ελεύθερη μετακίνηση στά αποδυτήρια , στην vip κλπ ... Δεν μπόρεσα δυστυχώς η φωτό είναι τής φίλης μου

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.027
/ουτε καν σκεφτηκα ενδεχομενο να παω\
\δυο δεκαετιες πισω,μπορει/
( :king: και ευτυχως δεν εχει καποια συναυλια φετο καλοκαιρι, παλι καλα :angel: )

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.579
Members
38.201
Νεότερο μέλος
danstefan