Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Kinky καταστάσεις βλέπω στην Κρήτη...να σας ρωτησω κατι επ ευκαιρια:
αν παρω αυτο:
αυτο...
θα το δει το harmony ωστε να το προστεσω σε activity?
ειναι συμβατο με alexa oπως και το harmony, αλλα τα δυο τους θα... επικοινωνήσουν;
Καλησπέρα , δες το παρακατω βιντεο , μπορει να σε βοηθησειΚαλημερα,
προσφατα αγορασα ενα Broadlink RM4 pro και προσπαθω να το σεταρω, μιας και Harmony Ultimate μου (χωρις HUB) εφτασε στο τελος της ζωης του. Δεν ξερω αν ειναι 'χαϊενταδικη' επιλογη, εγω ομως σας ενας μαλλον απλος χρηστης το βρισκω πολυ δυσκολο να το αντικαταστησω, κυριως γιατι με ενα κουμπι αλλαζεις activities ή scenes αν προτιμας, και το βασικοτερο αυτο δηλ που δεν μπορω να ρυθμισω το Broadlink να κανει, ειναι οτι ενω παιζει η TV ή ο Projector, χωρις να αλλαζω devices αυξομειωνω την ενταση απο τον ενισχυτη μου και αλλαζω καναλια απο τον δορυφορικο δεκτη μου . Επισης ενα θεμα που εχω με το Broadlink ειναι το γεγονος οτι δεν μπορω να ρυθμισω την TV αφου αναψει, να γυρισει σε HMDI και στη συνεχεια ο AVR , αφου αναψει κι αυτος να γυρισει στην ενδεδειγμενη εισοδο...... Πολυ πιθανο να κανω κατι λαθος ( ακομα το μαθαινω) αλλα φοβαμαι οτι η εφαρμογη της Broadlink δεν μου δινει αυτες τις επιλογες. Τελος δεν μπορω να καταλαβω, στο Broadlink, πως ενω θα βλεπω TV θα αυξομειωνω την ενταση του AVR και θα αλλαζω καναλια απο τον δορυφορικο δεκτη χωρις να αλλαζω devices δηλ με το πατημα δυο κουμπιων (Vol & Ch)...
Σας κουρασα μαλλον, αλλα πραγματικα νοιωθω οτι το Harmony θα μου λειψει.
Σ ευχαριστω ! Το Home Assistance ομως δε το γλυτωνουμε ... Δηλ η απλοτητα στη ρυθμιση του Harmony πηγε περιπατο!Καλησπέρα , δες το παρακατω βιντεο , μπορει να σε βοηθησει
Αν το δίνεις, ενδιαφέρομαι.Το remote του το έχω... στο κουτί του!