Lord of the rings/Fellowship of the ring(Extended)

Knight

Mr. Wolf
Reaction score
2.906
Μηπως κανεις αδερφος το εχει δει να πωλειται καπου;Μιλω για καινουριο,οχι μεταχειρισμενο.Το αγορασα απο Amazon αλλα ψαχνω και την ελληνικη εκδοση.Εχω στειλει και μηνυμα στην Audiovisual και περιμενω απαντηση για την οποια θα σας ενημερωσω.Εντελως πληροφοριακα σας αναφερω οτι σε σχεση με τους Αγγλους η Ελληνικη συσκευασια ειναι πολυ καλυτερη (συμφωνα με τα γουστα μου βεβαια και αφου την συνεκρινα με τα αλλα μερη της τριλογιας τα οποια εχω)
Ευχαριστω προκαταβολικως

Reaction score
89
ασε ρε τον ανθρωπο να επενδυσει στην ελληνικη αγορα τον εστειλες αυστραλια παναγια μουυυυ :136::136::136:

Knight

Mr. Wolf
Reaction score
2.906
Απάντηση: Re: Lord of the rings/Fellowship of the ring(Extended)

public metropolis media markt κλπ εχεις κοιταξει? :118:
Κοιταξα,αλλα Θεσσαλονικη μονο.Στο Public υπαρχει αφθονια στα Gift set των Two towers και Return of the king.Απο Fellowship τιποτα αδερφια.Καντε ολοι ρε παιδια ενα κοπο και ψαξτε το.Υπαρχουν πολλοι που ενδιαφερονται.Ευχαριστω

Knight

Mr. Wolf
Reaction score
2.906
Απάντηση: Lord of the rings/Fellowship of the ring(Extended)

Στο αυστραλιανο μαγαζι υπαρχει η τριλογια με ελληνικους υποτιτλους.

http://www.ezydvd.com.au/item.zml/229861
Αρχηγε μου σ'ευχαριστω πολυ για την πληροφορια,απλα εκει υπαρχουν τα εξης θεματα:οπως εγραψα η ποιοτητα κατασκευης στην Αγγλια ειναι -περιεργως- χειροτερη της Ελληνικης που για μενα ειναι κορυφαια.Αρα δεν ξερω τι γινεται με τους Αυστραλους και δεν θελω να ξανααγορασω γουρουνι στο σακι.Επιπροσθετως η ιστοσελιδα ειναι αμφιβολου αξιοπιστιας,οποτε σε οτι αφορα την πληρωμη φεξε μου και γλιστρισα.Παντως σ'ευχαριστω και παλι για την βοηθεια

Reaction score
89
Re: Απάντηση: Lord of the rings/Fellowship of the ring(Extended)

Αρχηγε μου σ'ευχαριστω πολυ για την πληροφορια,απλα εκει υπαρχουν τα εξης θεματα:οπως εγραψα η ποιοτητα κατασκευης στην Αγγλια ειναι -περιεργως- χειροτερη της Ελληνικης που για μενα ειναι κορυφαια.Αρα δεν ξερω τι γινεται με τους Αυστραλους και δεν θελω να ξανααγορασω γουρουνι στο σακι.Επιπροσθετως η ιστοσελιδα ειναι αμφιβολου αξιοπιστιας,οποτε σε οτι αφορα την πληρωμη φεξε μου και γλιστρισα.Παντως σ'ευχαριστω και παλι για την βοηθεια
για αξιοπιστια δε ξερω αλλα αν βοηθαει εχω παραγγειλει δυο φορες απο αυτους. μια φορα φορα μαλιστα ειχα παραγγειλει τη συλλεκτικηη εκδοση του ιντιανα με το βιβλιο και κατα περιεργο λογο μου εστειλαν τη κανονικη. εεε αφου αλλαξαμε δυο εμαιλ μου ξαναστειλαν τη κανονικη εκδοση δωρεαν!! οποτε τα ειχα εις διπλουν..... :126:

Reaction score
59

Κnight κι εγω εχω κανει 3 - 4 παραγγελιες απο αυτο το μαγαζι και ηρθαν κανονικοτατα !!!

Knight

Mr. Wolf
Reaction score
2.906
Απάντηση: Re: Απάντηση: Lord of the rings/Fellowship of the ring(Extended)

για αξιοπιστια δε ξερω αλλα αν βοηθαει εχω παραγγειλει δυο φορες απο αυτους. μια φορα φορα μαλιστα ειχα παραγγειλει τη συλλεκτικηη εκδοση του ιντιανα με το βιβλιο και κατα περιεργο λογο μου εστειλαν τη κανονικη. εεε αφου αλλαξαμε δυο εμαιλ μου ξαναστειλαν τη κανονικη εκδοση δωρεαν!! οποτε τα ειχα εις διπλουν..... :126:
Βοηθαει και με το παραπανω!Εαν δεν καταφερω κατι με το ψαξιμο εντος των τοιχων ισως το επιχειρησω.Με paypal πληρωσες;

Knight

Mr. Wolf
Reaction score
2.906

Κnight κι εγω εχω κανει 3 - 4 παραγγελιες απο αυτο το μαγαζι και ηρθαν κανονικοτατα !!!
Σ'ευχαριστω πολυ για την πληροφορια JD.Καθε βοηθεια σας πολυτιμη!

Reaction score
313

Καλά όλα αυτά, αλλά, πάρε απόφαση να αποκτήσεις και ένα καλό ζευγάρι ηχεία...:136:

Knight

Mr. Wolf
Reaction score
2.906

Καλά όλα αυτά, αλλά, πάρε απόφαση να αποκτήσεις και ένα καλό ζευγάρι ηχεία...:136:
Καλοριζικοοοοοοοοοοοοοος!!!!!!!!!!!!!!Μεγαλη η χαρα μου,που με τιμας με την επισκεψη σου στο φλεγον-τσουρουφλιζον θεμα μου.Τα ηχεια μαζι με το Sub θα τα δοκιμασουμε στην σκηνη με τους Αργοναυτες μολις αποκτησω την πολυποθητη εκδοση!Βαλε και συ ενα χερακι ρε γιγαντα.Ενεργοποιησε τους φιλους απο Αθηνα να ξεχυθουν για αναζητηση!Την αγαπη μου!
Υ.Γ.Παιδια μην δινετε σημασια στους αλαλαγμους μου.Συνεχιστε να στελνετε την βοηθεια σας γιατι το θεμα με καιει!Απλα χαιρετω τον ΤΙΤΑΝΑ Σταυρο,καλο παιδι,φιλο (με ολη τη σημασια) και μεγα γνωστη σε Audio και Video.Σας τον συνιστω ανεπιφυλακτα!

Reaction score
1

Την προηγούμενη εβδομάδα είχε στο public στο Σύνταγμα δυό ή τρία κομμάτια...:126: κάνε μια βόλτα από κει μπας και εχει μείνει τίποτα.

Reaction score
89
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Lord of the rings/Fellowship of the ring(Extended)

Βοηθαει και με το παραπανω!Εαν δεν καταφερω κατι με το ψαξιμο εντος των τοιχων ισως το επιχειρησω.Με paypal πληρωσες;
πιστωτικη καρτουλα ..... :126:

Knight

Mr. Wolf
Reaction score
2.906

Την προηγούμενη εβδομάδα είχε στο public στο Σύνταγμα δυό ή τρία κομμάτια...:126: κάνε μια βόλτα από κει μπας και εχει μείνει τίποτα.
Αδερφε μιας και δεν ειμαι απο Αθηνα θα προσπαθησω να βρω καποιον να κοιταξει.Αν το βρω εισαι μεγιστος!Respect!Σ'ευχαριστω!
Υ.Γ.Αν βρεθει κανεις εκει ας ριξει μια ματια ρε παιδια.Μιλαμε για το Lord of the rings/Fellowship of the ring(Extended) την Ελληνικη εκδοση (http://www.compactdisclub.gr/content/211/1133/3/1/product.html).
Ευχαριστω!

Knight

Mr. Wolf
Reaction score
2.906

Μολις με ενημερωσαν απο Audio Visual.Οι ανθρωποι ηταν ευγενεστατοι....Μου ειπαν ευχαριστως ναι...αλλα οχι.Και προς το παρον δεν εχουν στα πλανα τους επανεκδοση.Οπως καταλαβαινετε μονο στην βοηθεια σας βασιζομαι.Οποιος βρεθει ρε συντροφοι σε καταστηματα που μπορει να υπαρχει,ας κανει ενα καλο να ριξει μια ματια και ενημερωνει.Σας ευχαριστω παιδες!

Reaction score
313

Απλα χαιρετω τον ΤΙΤΑΝΑ Σταυρο,καλο παιδι,φιλο (με ολη τη σημασια) και μεγα γνωστη σε Audio και Video.Σας τον συνιστω ανεπιφυλακτα!
Eχμμμ...ψηλέ, κόψε κάτι.
Eδώ βρίσκεσαι σε ένα..."Πανεπιστήμιο".
Eγώ ξεκινώ το "Δημοτικό"...:126:

Knight

Mr. Wolf
Reaction score
2.906

Αυτη η μετριοφροσυνη θα σε φαει....Τς,τς,τς

Reaction score
89
αυριο θα περασουμε απο public για το HD meeting in Athens... :143::143: οποτε το team θα ριξει μια ματια μονο για σενα!! :126:

Knight

Mr. Wolf
Reaction score
2.906
Απάντηση: Re: Lord of the rings/Fellowship of the ring(Extended)

αυριο θα περασουμε απο public για το HD meeting in Athens... :143::143: οποτε το team θα ριξει μια ματια μονο για σενα!! :126:
Σας ευχαριστω πολυ ρε ntetari!!!Θα περιμενω νεα σας.Καλα να ειστε!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.118
Members
38.412
Νεότερο μέλος
sitherion