- Reaction score
- 30.311
Τα ηχεία σου γιατί κοιτάνε 'αλλήθωρα;' σε σχέση με το ρακ

φυσικά σε πειράζω!Ωραίο σετ απ!
φυσικά σε πειράζω!Ωραίο σετ απ!
Ρε σεις στην abba σα να διακρίνω ένα @ρχιδι...
Θυμισε μου το αν θελεις.(δεν το αμφισβητω)
Λησμονιούνται άραγε τέτοιοι αφορισμοί που έχεις μάλιστα επικροτήσει και ο ίδιος με like;Χάθηκε κάποιος να του πει...πως δε θα έχει το αποτέλεσμα που πλήρωσε;
Η απάντηση θα μπορουσε κάλλιστα να ήταν η παρακάτω:Από μένα ένα μεγάλο προχώρα ... βρήκες έναν εξαιρετικό ενισχυτή να οδηγήσει τα ... ακουστικά σου με άφθονο χέντρουμ!
Προς κ. AKARL, Ενταύθα.
Παρακαλώ όπως σταματήσετε πάραυτα τη δόλια και κακεντρεχή υπονόμευση της προσπάθειας του Μάρμπα-Θωμά να σπάσει να δεζμά και τις προκαταλήψεις του και να απολαύσει την ηχητική νιρβάνα που μπορεί να του προσφέρει ο συγκεκριμενος Λουξμαν!
Η υπογράμμιση στη συγκεκριμένη λεξη δική μου, ποτέ δεν κατάλαβα τη σκοπιμότητα των από μέρους σου εσκεμμένων λαθών!![]()
Νο προμπλεμ.Ναι αλλά με ηχείο κλειστής καμπίνας αυτό είναι κάτι θεμιτο;
Ευχαριστώ.Εάν ήμουν στη θέση σας θα προσπαθούσα να τα ακούσω με McINTOSH MA5300 Integrated , στα ίδια λεφτά (?) , εάν δεν κάνω λάθος. Αλλά εδώ, υποθέτω, ότι μάλλον θέλετε και στην πράξη να διαπιστώσετε τα γραφόμενα του review. Aλλά και ο ικανότατος CA 851 δε θα πρεπει να υποτιμηθεί . Ιδανικά από άποψη οδήγησης τα monoblock των 150+ ποιοτικών Watt εδώ , κρίνονται απαραίτητα . Καλές ακροάσεις με ότι και αν επιλέξετε.
Θες να το αναλύσεις λίγο αυτό;Οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια.
Έλα ρε εφκωλάκι είναι...Θες να το αναλύσεις λίγο αυτό;
Για γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος..
Μπα... βαριέμαι και είμαι κουρασμένος.Εγώ ξαναλέω. Βάλε και τον ca να παίξει τώρα που είναι βραδυ ένα μισαωρακι...
Τέτοια μυστικά ανείπωτης γνώσης που προφανώς μεταφέρονται από εκλεκτή γενιά σε εκλεκτή γενιά καλύτερα να τα λες με π.μ. έτσι ώστε να μην την ψιλιαστούμε και μεις οι κοινοί φτωχοί πλην τίμιοι θνητοί....Φιλε marba θα ειμαι λακωνικος χτυπα τον.
Οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια.