Απάντηση: Mεταβαση σε pc monitor full HD
Ωστε το monitor μου εχει σοβαρά μειονεκτήματα στη φωτεινότητα, στο contrast, στην απόδοση των χρωμάτων και στη γωνίας θέασης?
Το φανταζομαι οτι ειναι παλαιας τεχνολογιας, αφου το αγορασα πριν 4 χρονια(για 300)
Μου συνιστας να το αλλαξω?
Θεωρεις οτι το monitor που σκεφτομαι να αγορασω (LG W2361V-PF στα 136) ειναι, περα τις 23''- τo full HD-το hdmi, χειροτερο ποιοτικως απο το παρον μου?
Και ποιο led μου προτεινεις να αγορασω?
Τωρα το ειδα αυτο το post σου γιατι αναρτηθηκε ταυτοχρονα με το προηγουμενο δικο μου.Το monitor που έχει επιλέξει είναι παλιάς τεχνολογίας και χρησιμοποιεί TN LCD panel.
Ένα TN LCD panel είναι γρήγορο αλλά έχει σοβαρά μειονεκτήματα στη φωτεινότητα, στο contrast, στην απόδοση των χρωμάτων και στη γωνίας θέασης.
Προτίμησε ένα σύγχρονο monitor με LED IPS panel, δεν είναι μόνο η ανάλυση το βασικό κριτήριο επιλογής, θα ήταν κρίμα να αγοράσεις ένα monitor που να είναι χειρότερο από αυτό που ήδη έχεις.
Ωστε το monitor μου εχει σοβαρά μειονεκτήματα στη φωτεινότητα, στο contrast, στην απόδοση των χρωμάτων και στη γωνίας θέασης?
Το φανταζομαι οτι ειναι παλαιας τεχνολογιας, αφου το αγορασα πριν 4 χρονια(για 300)
Μου συνιστας να το αλλαξω?
Θεωρεις οτι το monitor που σκεφτομαι να αγορασω (LG W2361V-PF στα 136) ειναι, περα τις 23''- τo full HD-το hdmi, χειροτερο ποιοτικως απο το παρον μου?
Και ποιο led μου προτεινεις να αγορασω?