Mεταβαση σε pc monitor full HD

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Mεταβαση σε pc monitor full HD

Oριστε;; εγω πλακα; πως δηλαδη κανω πλακα εγω; απο ποτε οι τεχνικες ερωτησεις ειναι πλακα;:118::118:
Τι εννοεις υπαρχουν στοιχεια; τι στοιχεια; ποια περιπτωση μου;
Μπορουμε να μεινουμε στο θεμα παρακαλω;
Eίπα να μην ασχοληθώ αλλά δεν μ αφήνεις..

Η περίπτωσή σου είναι ακριβώς ίδια με ενός άλλου αγενή που είχε μαζευτεί εδώ μέσα.
Σ αυτό και στο άλλο θέμα που άνοιξες , έχεις πάρει 15 απαντήσεις κι ένα ευχαριστώ δεν είπες.
Μόνο εξυπνάδες .
Η είσαι ο ίδιος με τον άλλο , ή οχι , δεν μ ενδιαφέρει , αντε να κάνεις ενα ''ψάξιμο στο google'' και άσε μας στην ησυχία μας.

Reaction score
0

Eίπα να μην ασχοληθώ αλλά δεν μ αφήνεις..

Η περίπτωσή σου είναι ακριβώς ίδια με ενός άλλου αγενή που είχε μαζευτεί εδώ μέσα.
Σ αυτό και στο άλλο θέμα που άνοιξες , έχεις πάρει 15 απαντήσεις κι ένα ευχαριστώ δεν είπες.
Μόνο εξυπνάδες .
Η είσαι ο ίδιος με τον άλλο , ή οχι , δεν μ ενδιαφέρει , αντε να κάνεις ενα ''ψάξιμο στο google'' και άσε μας στην ησυχία μας.
Eισαι moderator και μιλας ετσι??
Δε καταλαβαινω τι μυγα σας τσιμπησε ξαφνικα, εχω κανει τοσα threads και συνηθως λαμβανα βοηθεια χωρις προβλημα, εδω φαινεται υπαρχει προβλημα. Αρχισαν ξαφνικα να μπαινουν διαφοροι και να σχολιαζουν ασχετα με icons γελιου και εγω να δεχομαι διαφορα κοσμητικα...
Εγω φιλαρακο ουτε την ορεξη σας εχω, ουτε και απαντησεις ελαβα, απαντησεις θα λαβω εαν απαντηθουν οι ερωτησεις μου. Επειδη ειναι τα δικα μου λεφτα δικαιουμε να το ψαξω λιγο περισσοτερο, δε νομιζεις?

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.242
τι ακριβως δε σ αρεσει στην απαντηση του δηλαδη για να το καταλαβω κι εγω??

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
103.167

Λοιπόν "φιλαράκο":

-Λεφτά δεν είδαμε από σένα, και ούτε που τα θέλουμε.
-Αμφιβάλλω αν κάποιος που παίρνει λεφτά από σένα, μπορεί να δεχτεί τέτοιου είδους αγένεια.
-Στα φόρουμ, όπως και στη ζωή, πρέπει να έχεις τρόπους.
-Κανένα ευχαριστώ πού και πού δεν βλάπτει.

:605:

Reaction score
0

Eιλικρινα δε σε καταλαβαινω φιλε. Ξαναδιαβασα το thread, απο καποιο σημειο και μετα γεμισε με αχρηστα μυνηματα πλακατζηδων συμφορουμιτων. Αντι να απευθυνθεις σε αυτους τα βαζεις με μενα που ειμαι ο μονος που ασχολουμε με το θεμα.
Μου αρεσει που με λες αγενη και ζητας να πω ευχαριστω κιολας!!...

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Συνεχίζεις να κάνεις τον έξυπνο, αν είσαι τόσο έξυπνος σε παρακαλώ εξήγισε πως έχεις την ίδια ip και συμπεριφορά με το μέλος george_

static ip της ΟΤΕΝΕΤ έχεις;

Reaction score
0

Δε καταλάβαινω πως κανω τον εξυπνο. Αν απλα απανταω στις ανοητες προσωπικες επιθεσεις σημαινει οτι κανω τον εξυπνο? Τι θα επρεπε να κανω δηλαδη, να μην απαντησω?
Να σου πω οτι την ip μου μοιραζονται πολλες δεκαδες ατομων.
Λοιπον, απ οτι βλεπω αλλη βοηθεια για το θεμα της οθονης δε προκειται
να λαβω, εδω και πολυ ωρα το θρεντ εξελισσεται σε αρες μαρες κουκουναρες. Ας κλειδωθει λοιπον.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.310
Members
38.539
Νεότερο μέλος
intergrale