- Reaction score
- 2.788
Re: M.I. III
Εσύ υποτίθεται ότι πήγες να δεις το Da Vinci code...
Εσύ υποτίθεται ότι πήγες να δεις το Da Vinci code...
Ωχ, καρφώθηκες! :shock:Giota said:Εσύ υποτίθεται ότι πήγες να δεις το Da Vinci code...
4 άτομα με τον Γιώργο. Τους υπόλοιπους τους ξέρω...Nick_Greek said:Ωχ, καρφώθηκες! :shock:Giota said:Εσύ υποτίθεται ότι πήγες να δεις το Da Vinci code...
Έτσι είναι τα multiplex, άλλο πηγαίνεις να δεις και άλλο βλέπεις! 8)
(Προσπάθησα αλλά δεν βλέπω να την γλυτώνεις εύκολα... Και αυτές τις λεπτομέριες για τα 4 άτομα τι τις θέλεις; ) :mrgreen:
Giota said:4 άτομα με τον Γιώργο. Τους υπόλοιπους τους ξέρω...Nick_Greek said:Ωχ, καρφώθηκες! :shock:Giota said:Εσύ υποτίθεται ότι πήγες να δεις το Da Vinci code...
Έτσι είναι τα multiplex, άλλο πηγαίνεις να δεις και άλλο βλέπεις! 8)
(Προσπάθησα αλλά δεν βλέπω να την γλυτώνεις εύκολα... Και αυτές τις λεπτομέριες για τα 4 άτομα τι τις θέλεις; ) :mrgreen:
Και αυτά για τις προτιμήσεις σου για ανατροπές βρε παιδί μου... Κρύβε λόγια!Γιωργος Ανδρεαδης said:Πραγματι ηταν καλη. Αλλωστε μου αρεσει οτιδηποτε εχει μεσα προδοσια και ανατροπη..... ανατροπες....
To εχεις χασει ΤΕΛΕΙΩΣ.... MI III πηγα... Το Dav λεμε για την Παρασκευη!!!! ΠΟυ σου το εχω πει.......Giota said:Εσύ υποτίθεται ότι πήγες να δεις το Da Vinci code...
Εδω δεν τους ξερω εγω... ΠΟΥ τους ξερεις εσυ;;;; Ολο συμπερασματα βγαζεις και καταλαβαινεις ο,τι θες...Giota said:4 άτομα με τον Γιώργο. Τους υπόλοιπους τους ξέρω...
Να προσέχεις τις εκφράσεις σου.Γιωργος Ανδρεαδης said:To εχεις χασει ΤΕΛΕΙΩΣ.... MI III πηγα... Το Dav λεμε για την Παρασκευη!!!! ΠΟυ σου το εχω πει.......Giota said:Εσύ υποτίθεται ότι πήγες να δεις το Da Vinci code...
Δεν το βρίσκω αστείο.Γιωργος Ανδρεαδης said:Εδω δεν τους ξερω εγω... ΠΟΥ τους ξερεις εσυ;;;; Ολο συμπερασματα βγαζεις και καταλαβαινεις ο,τι θες...Giota said:4 άτομα με τον Γιώργο. Τους υπόλοιπους τους ξέρω...
Χαλαρώστε γιατί θα φωνάξω τον Κουκουράκη να καθαρίσει!Giota said:Δεν το βρίσκω αστείο.Γιωργος Ανδρεαδης said:Εδω δεν τους ξερω εγω... ΠΟΥ τους ξερεις εσυ;;;; Ολο συμπερασματα βγαζεις και καταλαβαινεις ο,τι θες...Giota said:4 άτομα με τον Γιώργο. Τους υπόλοιπους τους ξέρω...
Εγω, παλι....Giota said:Δεν το βρίσκω αστείο.
Nick_Greek said:Χαλαρώστε γιατί θα φωνάξω τον Κουκουράκη να καθαρίσει!Giota said:Δεν το βρίσκω αστείο.Γιωργος Ανδρεαδης said:Εδω δεν τους ξερω εγω... ΠΟΥ τους ξερεις εσυ;;;; Ολο συμπερασματα βγαζεις και καταλαβαινεις ο,τι θες...Giota said:4 άτομα με τον Γιώργο. Τους υπόλοιπους τους ξέρω...